Rybiz napsal:
Gratulace převeliká... pěkně prosím taky si jednoho Advíka povezu domů v brzké době...už sem složil zálohu, tak až bude doma pošlu foto a pochlubím se. Začínám se těšit jako malý děcko do cukrárny. Dlouho sem se rozpakoval. Po Monsteru 62O celkem pecka na takovou vobludu, změna veliká. Ale jak sem se poprvé svezl. Je to láska na první zátah boxeru a nemohl jsem jinak. Je po kamarádovi, tudíž znám historii a původ. Doufám, že všechno půjde jako na drátkách a uvidíme se na GS forum sraze. Jinak děkuji tímto za tyto stránky protože hltajíc informace jsem zabloudil na zdější forum jenž pro mě bylo studnicí užitečných informací a vlastně mi velice pomohlo s rozhodnutím jít právě do tohoto motocyklu.. takže děkuji převelice jestě jednou a těším se na první kilometry v sedle tohoto stroje s charakterem... i na osobní setkání s vámi lidi...
taky jsem měl trošku strach z hmotnosti, ale jak se rozjedeš,kila jsou pryč, subjektivně mi přijde lépe ovladatelná než 650 (na silnici) v zatáčce jsem si nějak jistější v terénu je to bez diskuse tam je 650 mrštnější.
tak držim palce ať ti to všechno dobře dopadne
Přesně tak... kamarád si před nedávnem pořídil 650 a taky jída je velice příjemná ačkoli mně těch 50 koní přišlo dost málo... naonec sem z toho slezl s pusou připomínající tvarem rohlík z profilu každopádně Advík při narovnání ze stojánku mi ukázal že plně natankovanej není žádná můra lehká. ale jak sem se trošičku s nedůvěrou rozjel byl sem hned doma a náramě si to užíval až sem ho skoro nechtěl vrátit.
tak to tě úplně chápu, já jsem taky nechtěl slézt, od pátku jsem najel 1120KM... a už bych zas vyrazil...
Jamesgsf napsal:
jo kryty můžu velice doporučit pred týdnem jsem klouzal v cca 50 po asfaltu a nebýt krytů (protože nemám padací rám) měl bych pěkně prodredy výko. Takhle byl jen trochu odřenej kryt od TT (to nereším nestojí to za to) a dvě díry na kalhotech. Tímto chci poděkovat za pěkně zkažený výlet Správě a udržbě silnic a jediný štěstí bylo že se mi nedostalo pod ruku to hovado, který po celý vesnici roztahalo penetraci na asfalt(nebo so to bylo)
jojo,to je přesně ten důvod proč si je pořídím, víka jsou první na
"ráně" , a těchhle zkušeností jsem tu zachytil už několik, půjdu do nich...
jinak hlavně že to dopadlo, jen se škrábancem na krytech!!!!
Jamesgsf napsal:
jo kryty můžu velice doporučit pred týdnem jsem klouzal v cca 50 po asfaltu a nebýt krytů (protože nemám padací rám) měl bych pěkně prodredy výko. Takhle byl jen trochu odřenej kryt od TT (to nereším nestojí to za to) a dvě díry na kalhotech. Tímto chci poděkovat za pěkně zkažený výlet Správě a udržbě silnic a jediný štěstí bylo že se mi nedostalo pod ruku to hovado, který po celý vesnici roztahalo penetraci na asfalt(nebo so to bylo)
Jsem rád že moje GS je ž vším vybaveno od předchozího majitele včetně padáků. A kryty hlav jsou dobrá investice... nějaký cikorky shodily tu krásku v Práglu na parkovišti a jak padla tak víkem přímo na hranu obrubníku naštěstí částečně na padák a hlavně na kryt. škoda? jen malý vryp na pravém krytu jinak nula. a bez krytů? raději nedomýšlet. hlavně se neptejte jak dopadli ti indiáni... :-D
Jamesgsf napsal:
Jsem rád že moje GS je ž vším vybaveno od předchozího majitele včetně padáků. A kryty hlav jsou dobrá investice... nějaký cikorky shodily tu krásku v Práglu na parkovišti a jak padla tak víkem přímo na hranu obrubníku naštěstí částečně na padák a hlavně na kryt. škoda? jen malý vryp na pravém krytu jinak nula. a bez krytů? raději nedomýšlet. hlavně se neptejte jak dopadli ti indiáni... :-D
a to by mě zrovna zajímalo, za to bych okamžitě sekal hnáty!!! nesnášim závistivý líný "kurvy",který si ničeho neváží!!! ať už jsou černý nebo bílý
Jestli se nemýlím, tak jsem na té tvé "zkušebně" seděl u Boba v garáži, abych si ověřil rozdíl mezi normálním GS a Adventure...
Moc pěkná...
Tak ať dobře slouží
KTM 1190 Adventure R
Bob napsal:
To Kogs:hodně štastnýchkm a at ti dělá radost ta se opravdu povedla
Bobe ještě jednou dík,k dnešku jsem za těch pár dnů najel 1200km je to prostě nádhera, vsadil jsem na zkušenosti lidí kteří od tebe mají GS a udělal jsem dobře!