Já mám na GSA conti trail atack a maximální spokojenost. Na vodě drží jak přibitá a na suchu si kolikrát říkám, že už musím sletět v jakým jsem náklonu a v pohodě ten náklon drží. Za mě určitě conti trail atack
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Ahoj, já bych doporučil Anekee 2. Mám je výdrž je dobrá, na vodě jsou jak přibitý. A v zatáčkách držej taky suprově. Jezdíme v tandemu a přes nostnost a bez problému.
pro info, měl jsem tam při pořízení nového Michelin Anakee
zadní 9600, přední je po této porci na polovině,
až překvapivě držely na mokru,občas ve vracečce zadní lehce podklouzla,ale to už bylo fakt na hraně,při posledním tisíci km párkrát podklouzla,ale přičítám to tomu vedru co bylo a stavu afaltu,dokonce letos vItálii při O,5 stupních a sněžení - bez úhony
dal jsem zadní Tourance, protože chci trochu i občas i momo asfalt, je tam 9mm...
tak dám vědět jak se chovají a hlavně km výkon
Já jsem přešel z Michelin Anakee II na III a naprostá spokojenost... Na silnici pecky a když mě navi zavede na polňačku, tak taky bez problémů... Ale je to hlavně silniční guma... Mám na nich najeto 6000 km a jsou jak nové, takže předpokládám, že vydrží nějakých 15000 km v poho a to je nijak nešetřím...
Kdo chce jet třeba do Alp a hodně si to užít tak doporučuju Mitasky E08 ta guma drží naprosto neskutečně. Akorát že při agresivní jízdě nevydrží víc jak 8tkm. Fakt mě to překvapilo a podle lepší než anakíčko. Z anakíčka sem měl vždycky pocit že čim víc je ojetý tim je to horší.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja nevim co se tyce jinych gum,ale jezdim Anakee 2 co mam bawo,takze nejakych 35tis km letos jedu 4 sadu a nemenil bych.Myslim ze univerzalnejsi guma hlavne na silnici a sem tam (minimalne) nejaka polnacka neni.Mozna tourance.Drzi v naklonu neskutecne,neni problem s ni brousit padaky...A vydrz?Cca 12-15 tis km a to si myslim ze jezdim docela prasacky:-D
Mám na motorce Metzeler ROADTEC Z8 INTERACT a zatím si nestěžuji. Otázka je kolik vydrží ale zatím nejsou žádné známka opotřebení - najeto asi 5000 Km. J.C.
Univerzalni rada, co je nejlepsi guma proste neexistuje a nemuze existovat a jakykoli doporuceni v tomhle smyslu muze jedine fungovat, pokud co nejlip popisu jak na gume jezdim, co od ni chci, co az tak nepotrebuju a jak se ta ktera pri danym pouziti chova. Protoze jinak kolik jezdcu, tolik nejlepsich gum na svete
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Univerzalni rada, co je nejlepsi guma proste neexistuje a nemuze existovat a jakykoli doporuceni v tomhle smyslu muze jedine fungovat, pokud co nejlip popisu jak na gume jezdim, co od ni chci, co az tak nepotrebuju a jak se ta ktera pri danym pouziti chova. Protoze jinak kolik jezdcu, tolik nejlepsich gum na svete