Vjetrnik napsal:
to Paja: Tvoje čeština je šílenost....
jinak dle mého, žena za řídítka na silnici nepatří.....ale proti gustu....
povedať toto na inom motofóre (tu je ženských málo) - nežné pohlavie ťa ukameňuje (smajlík s šutrom)
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
no tak rozhovory o češtinovy to už sem zažil na jných servrech holt když tomu někdo nerozumí nebo nenajde smysl tak aspoň hrubky tak že já se hlásím ke hrubkařům pač su rád že to naklepu natož ještě opravovat
no to bylo od tématu a k tématu
http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=544
to Kwasak: bohužel má osobní zkušenost je taková...
jinak mé ženě jsem teď zařídil autoškolu, aby papíry měla, ale čistě jen proto, abychom se mohli přesunout z jedné tratě na druhou...že padá v pískovně nebo v lese, je mi celkem jedno, tam se až tak nic zásadního nemůže stát, ale čistě na silnici bych ji ale nepustil...
prostě malé procento řidiček UMÍ řídit auto, ještě menší motorky...ať si klidně kamenují
a k té češtině: každému to čas od času ujede, ale co je moc, to je moc.....
Vjetrnik napsal:
jinak mé ženě jsem teď zařídil autoškolu, aby papíry měla, ale čistě jen proto, abychom se mohli přesunout z jedné tratě na druhou...že padá v pískovně nebo v lese, je mi celkem jedno, tam se až tak nic zásadního nemůže stát, ale čistě na silnici bych ji ale nepustil...
prostě malé procento řidiček UMÍ řídit auto, ještě menší motorky...ať si klidně kamenují
V mojom okoli su dievcata, ktore maju viac nacuvane, ako niektori chlapci najazdene. To ze ta tvoja pada neznamena, ze tak jazdia vsetky. Su zenske, ktore jazdit fakt vedia a jazdia super. Ja poznam len take
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
Vjetrnik - Malé procento řidičů obecně UMÍ řídit auto. To že si všichni myslíme, že jsme nadprůměrnými řidiči je věci jiná
At to jsou ženské nebo chlapi. A že by ženským chyběl nějaký gen, kvůli kterému by byly horšími řidičkami je nesmysl.
Vjetrnik napsal:
Já si zase Větrníku myslím, že projet v pískovně nebo na polní cestě je fyzicky náročnější než na silnici. Pokud si tvoji polovičku posadil na těžký stroj, tak je logické, že to sní zacvičí. Sám jsem měl ze začátku co dělat, abych po pár kilometrech ofroadu nedostal infarkt, bo su starý a tlustý. Musel jsem hodně ténovat!! No a obecně jsou ženy někdy za volantem vyzmatkované jen proto, že je ti jejich chlapi je k volantu prostě nepouští a pak to tak může vypadat. Jinak rozdíl mezi ženou a mužem vidím jen vtom, že na muže chuť zásadně nemám.
www.lc8adv.cz
Alda napsal:
No radsi bych objevil mail ze prijedes, nez jen info ze otém víš
Dyš já to mám tak 50 na 40 že budu doma takže se nescu nikam závazně přihlašovat.Pochopil sem to ale tak že kemp je normálně otevřený čili dyš vemu stan,špekáčki a chlast tak bich mohl normálně přijet ?
Kupredu spatki ni krok...
Presne tak, mimo chatku SKORO o nic nejde.
Skoro, protoze by nebylo dobry, kdyby neocekavane prijel dvojnasobek lidi.
A kdybys zjistil, ze ti to vyjde, tak dej vedet. At vsichni vedi kdo dorazi a kdo ne.