Pete1427 napsal:
Mají to třebas u Faboryho, říkaj tomu ZPL rychlomatice.
Taky sem je scháněl, v Renocaru v Brně mi pán za pultem řekl že "BMW vám spojovací materiál nedodá, ledaže byste objednal celou krabici, ale neřeknu vám kolik toho v té krabici bude." toš tak..
Tak to je krutá ****ina. od BMW ti dojde i jedna jediná podložka. To spíš pán nechtěl hledat
Tvářil se u toho na mě jak na blba, chtěl jsem třeba dlouhé torx šrouby, měl sem i obj. číslo 11117706512, dostalo se mi stejné odpovědi, že BMW spojovací materiál dodává jen po krabicích a poslal mě do železářství...
Evidentně člověk na správném místě, nebo je problém v celém Renocaru..
Kdybych to neměl kousek od baráku tak tam nechodím.
Pete1427 napsal:
Mají to třebas u Faboryho, říkaj tomu ZPL rychlomatice.
Taky sem je scháněl, v Renocaru v Brně mi pán za pultem řekl že "BMW vám spojovací materiál nedodá, ledaže byste objednal celou krabici, ale neřeknu vám kolik toho v té krabici bude." toš tak..
Tak to je krutá ****ina. od BMW ti dojde i jedna jediná podložka. To spíš pán nechtěl hledat
Tvářil se u toho na mě jak na blba, chtěl jsem třeba dlouhé torx šrouby, měl sem i obj. číslo 11117706512, dostalo se mi stejné odpovědi, že BMW spojovací materiál dodává jen po krabicích a poslal mě do železářství...
Evidentně člověk na správném místě, nebo je problém v celém Renocaru..
Kdybych to neměl kousek od baráku tak tam nechodím.
BMW ti samozřejmě prodá řeba i jen jeden šroubek. a pokud BMW ne, tak my ano.. spíš to byla neochota prodavače..
11117706512 - 36,- Kč
kdybys cokoli potřeboval, ozvi se..
Upravil jezek dne 08.12.2012 10:39