Alda napsal:
Me na tom vsem jen stve, ze vsechny tyhle sikuly, jako je Servisak, Tonda a jeste jeden desne vychvalovanej borec Mirek (taky tady registrovanej) z Jablonce... mam dost z ruky.
Prestehujte se na sever kluci, je tu hezky
Alda napsal:
Me na tom vsem jen stve, ze vsechny tyhle sikuly, jako je Servisak, Tonda a jeste jeden desne vychvalovanej borec Mirek (taky tady registrovanej) z Jablonce... mam dost z ruky.
Možná by jsi se mohl přestěhovat Ty
To bych mohl, ale ta moje varianta je pro me vyrazne jednodussi.
A tak si nejspis zustanu sam sobe servisakem, stejne uz me k tomu casovy a vzdalenostni okolnosti nekolikrat donutily. A co si vzpominam, zatim jsem kupodivu nic neznicil
To se stane profesionálnímu řidiči,je to k zblití.Ukazatel ukazuje a skutečnost je jiná.Milan má u mě štangli uzenýho.
copak? vynechal jsi krmení?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
xHackerM napsal:
Mílo, myslím si, že už si to opravdu zasloužíš mít tady svůj koutek.
Veřejně ti chci poděkovat za veškerou péči a snahu držet mojí motorku v kondici jak osobně, tak na dálku. Určitě už nebudu nechávat nic dělat někde jinde, než u tebe, protože nikde nemám takovou záruku pečlivosti a spolehlivosti.
Určitě hovořím i za spoustu uživatelů tohoto fóra, že tvoje jméno je známkou kvality a ta se dneska musí ocenit! Společně s objednávkami u Ježka jsou tvoje služby skutečně těžce překonatelné. Nepoznal jsem za poslední dobu kromě vás dvou ochotnější servisáky/prodejce, jen tak dál!
Velké díky Servisáku. Kluci , kterým jsi pomohl odbornou radou, dojeli do cíle. Kamarádi zůstali stát na dálnici u Venezie s nefunkční motorkou. Nejen to, že Servisák vzal telefon v noci, ale dokázal na dálku poradit a zprovoznit moto. Moc děkuji, jseš borec.
Musím Milana také pochválit - velice ochotný nezištně poradit. Volal jsem mu několikrát a vždy velice ochotně poradil.
Takže doporučuji.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Alda napsal:
že by to, že jsou z asie, nebo jak tomu směrem na východ od prahe říkáte, bylo důvodem?...
:-D
TAKE IT EASY
xHackerM napsal:
Takže zpětná reference k prvnímu příspěvku. Milda odservisoval motorku suprově a letos dojela v pořádku. Všechno šlapalo jako hodinky.
olej, co jsem nachytal při jízdě za Tebou jsem již dnes umyl ;o)), ale jinak potvrzuji, motorka jela Michalovi jako z praku a občas jel i jako "čuník" ;o))
www.jantruhlar.cz
Olej nepočítám, chtěl jsem zdůraznit to, co opravoval Milda.
Olej byla jediná vada na kráse. Hold moto má už 78tis. a to se někde musí projevit. Škoda, že to nebylo už loňský rok a to těsnění jsme s Mildou neudělali rovnou. Nicméně po letošní zimě bude motor komplet udělaný.
Musím se připojit s poděkováním Servisákovi! Pro něho banalita, pro mně spousta ztraceného času, kdybych se to pokoušel bastlit sám. Opraveno na počkání, ještě jednou díky!!