nedal bych 7 tis. do alarmu, který jen houká a nemá pager, může Ti být fuk zda je originál, hlavně aby komunikoval s Tvojí jednotkou, zavolej Drlíkovi co má www.motoalarm.cz
tyto věci by měli dělat lidé co tomu rozumí, nejedná se o nějakou montáž kufrů.
Dělal mi kdysi RT, alarm měl dokonce krabičku, kterou jsi vozil u sebe v hadrech a kdyby Tě někdo sundal z moto na křižovatce a chtěl na ni odjet sám, tak daleko nedojede a motor chcípne opodál (tuším sešlápnutím brzdy v první zatáčce), navíc ten mikrovl. senzor super věc, když to někdo očumuje, ani se toho nedotkne a jak překročí nastavenou bezpečnou vzdálenost od moto (ideál 30cm), tak to krásně "štěkne" a oznámí čumilům ať jdou pryč.
Je pěkné ty lidi pozorovat co se kolem toho motaj
Jinak do 10 tis. to určitě bude s hlásičem na mobil, nic jiného nemá smysl dávat v dnešní době, pokud nechceš být otrokem své vrtule, holt BMW je žádané zloději.
Pokud jdeš za barák na oběd, tak to stačí a jestli jdeš trochu dál (návrat k moto nad 3 min.), tak tam flákneš ještě ABUS pro sichr.
Zloděj se asi na stroj vyprdne, pokud mu to bude štěkat do ****u a bude na sebe upoutávat pozornost okolí...
Navíc v garáži se bezdrátově připojí na senzor a v případě vniknutí za vrata se spustí ALARM¨
ZA 4 ROKY JSEM NEMĚL JEDINÝ FALEŠNÝ POPLACH
Upravil sadlo dne 09.04.2013 15:39
Ahoj, loni jsem řešil to samé a nakonec jsem vybral SENTINEL 1100 MOTO (http://www.9000.c...-1100-moto ), s otřesovým a náklonový čidlem jsem od té doby v naprostém klidu. Funguje spolehlivě a líbí se mi hlavně ten pager. Jeho dosah je dostačující, výrobce udává až 400m, ale já se od BáWa na větší vzdálenost přes noc nikdy nehnul .
Instalaci mi provedli rovnou na prodejně cena 3.500 za alarm + 1.500 za perfektrní instalaci.
Nakoupil jsem GSM alarm a bohužel až po koupi jsem zjistil, že je vlastně k ničemu, protože moderní zloděj u sebe nosí rušičku, která bývá mnohdy levnější, než alarm sám Takže ho ani nebudu montovat..
Jak je na tom v tomhle ohledu mikrovlný sensor? A jde vůbec mikrovlný sensor napojit k origo alarmu, aby se to mezi sebou nepralo? Mám dvanáctku r.v. 2005
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..