Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 5:   1    2    3    4    5  

PROHIBICE
3axap
Přidané 15.09.2012 12:36

Registrace: 23.01.10
Mr GS napsal:
lol PARÁDA!! lol Konečně mě nebude Pertla otravovat s chlastem na srazech a nebude mě zle secret ...a Zetorovi to nejspíš zachránilo život Grin

clapthumbs upGrin

Labus01
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 12:55

Registrace: 28.04.12
Měli by všechno zakázatGrin
Labus01 přiložený následující obrázek:

[57.96Kb]
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

barokar
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 15:11

Registrace: 24.08.09
mě se to nedotkne, vůbec to nekupuju, ale nechápu přístup státu, to jsou lidé tak nesvéprávní, že jediný způsob, jak tomu čelit, je zakázat prodej?Sad

becka
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 15:16

Registrace: 12.10.07
chlastalo se, chlastá se a chlastat se bude. Já na tvrdý taky moc nejsem, ale pochybuju, že komu to chutná, tak si to nesežene
hlavně, že je pivo ftlamě

hicks
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 15:21

Registrace: 09.07.08
...

tady je 20 lidi a moravaku dead a vy resite zakaz? co maji asi tak jineho delat, nez dotrackuji zdroje toho metylu?

kdybyste nenasavali tenhle levnej s*ackovej chlast, tak by nejspis zadne michani metylu nebylo, neb kde neni poptavka, neni nabidka.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Bubak
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 15:21

Registrace: 26.03.07
..já se včera zdunil jak se patří, kámoši zapíjeli 2 dcerky a synka, tak ať budou zdraví. Domů ve 4 ráno a prohibici jsme nepotkali. party
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

VasekPraha
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 16:33

Registrace: 21.10.08
hicks napsal:
...

tady je 20 lidi a moravaku dead a vy resite zakaz? co maji asi tak jineho delat, nez dotrackuji zdroje toho metylu?

kdybyste nenasavali tenhle levnej s*ackovej chlast, tak by nejspis zadne michani metylu nebylo, neb kde neni poptavka, neni nabidka.

Hicksi, to je špatně položená otázka, ptej se spíš: na co je nám stát, aparát, celní správa, policie, hygiena, ministerstva, vláda, zákony atd., když nás mají podle toho, kolik nás stojí peněz a svobody, naprosto a dokonale chránit, když nechali zemřít několik desítek lidí? proč se řeší prohibice po tak dlouhé době vs. copak prohibice zabrání dalším úmrtím na metyl? to je ABSURDNÍ doměnka

já **** nepotřebuju pokakanej stát, aparát atd., aby mě sdíral o majetek, peníze a svobody a přitom aby mi říkal, že když kolem mě padaj lidi jak mouchy kvůli špatnýmu chlastu, že ho nemám pít, jám VLASTNÍ ROZUM a dojde mi automaticky, že si musím dávat bacha / nechlastat tvrdej, ja NEPOTŘEBUJU, aby mi to někdo říkal, natož aby mi to někdo ZAKAZOVAL
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

VasekPraha
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 16:38

Alda napsal:
VasekUzNeBohnice napsal:
ráno jedu do Polska pro tvrdej, sice ho nepiju, ale jen tak, na truc

To je rozumny Smile
Ja mam nastesti nemecky Aldi asi 5km od baraku a navic tam maj vybornou Grappu kterou lemtam porad Smile

poslušně hlásím, mise splněna

dnešní návštěva Kudowy Zdroje:
3x obří smažený pstruh+hrany včetně "rybaření" = 58 PLN = 359,60- Kč
1x Johnnie Walker 0,5L + 4x Tyskie = 48 PLN = 297,60- Kč

Tusk zajásal a Kradlousek utřel... jo, stálo to za to Wink
VasekPraha přiložený následující obrázek:

[190.68Kb]
Upravil VasekPraha dne 15.09.2012 16:38

Huty
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 19:20

Registrace: 20.06.10
hicks napsal:
...

...20 lidí a moraváků???

hicks
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 19:30

Huty napsal:
hicks napsal:
...

...20 lidí a moraváků???

JO! 20 LIDI A MORAVAKU!!
Upravil hicks dne 15.09.2012 19:30
17 cm

hicks
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 19:31

VasekUzNeBohnice napsal:
Hicksi, to je špatně položená otázka, ptej se spíš: na co je nám stát, aparát, celní správa, policie, hygiena, ministerstva, vláda, zákony atd., když nás mají podle toho, kolik nás stojí peněz a svobody, naprosto a dokonale chránit, když nechali zemřít několik desítek lidí? proč se řeší prohibice po tak dlouhé době vs. copak prohibice zabrání dalším úmrtím na metyl? to je ABSURDNÍ doměnka

já **** nepotřebuju pokakanej stát, aparát atd., aby mě sdíral o majetek, peníze a svobody a přitom aby mi říkal, že když kolem mě padaj lidi jak mouchy kvůli špatnýmu chlastu, že ho nemám pít, jám VLASTNÍ ROZUM a dojde mi automaticky, že si musím dávat bacha / nechlastat tvrdej, ja NEPOTŘEBUJU, aby mi to někdo říkal, natož aby mi to někdo ZAKAZOVAL

Vasiku zrovna v tomhle pripade nejak nemam pocit, ze by extra chybovali.
17 cm

Chimera
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 22:45

Registrace: 04.07.11
Já jsem z vesnice... Pochybuju že je potřeba k tomu něco dodávat Smile ještě k tomu to mam co by šutrem dohodil do Polska, takže mně to žíly nerve, ale třeba kvůli tomu omezení jsem nešel na dýzu dneska, bo 0,3 Budwar za 40,- mi fakt moc nechutná annoy

PeDR
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 22:57

Registrace: 11.08.07
jezek napsal:
Zakaz prodeje je hroznej... Horsi by byl zakaz piti..

Pravdu má ten chlapec!Přece, každý má svou železnou zásobu. A kdo ne, má kamarády.Howgh!

bystricke
PROHIBICE
Přidané 15.09.2012 23:03

Registrace: 04.11.07
vasekuznebohnice: slyšel sem,nebo se tu otom někde píše,že něco podobného už proběhlo i v polsku a polská vláda to zatajila,tak pozoooorhelpless
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
VasekPraha
PROHIBICE
Přidané 16.09.2012 07:22

hicks napsal:
VasekUzNeBohnice napsal:

Vasiku zrovna v tomhle pripade nejak nemam pocit, ze by extra chybovali.

selhání jsou podle mě:
1) hlavní hygienik podezřelý z rozkrádání jak kráva půl roku na dovolené
2) jak je možné, že metyl neobjevila dosud žádná namátková kontrola? > neprovádějí je
3) když už je plošná akce s bezprecedentním rozsahem, neřeší se, co s chlastem, který je mezi lidmi, řeší se jen ten , co čeká na odkup, tedy proč když už je prohibice, proč nejsou občané varováni: "všechen chlast od likérky xy je podezřelý, zkuste ohněm přítomnost metylu, stejně tak všechny levné vodky, rumy a jiné okeny, lidi, jestli nechcete chcípnout a nedochází Vám to samo, nepijte výše jmenované srágory > a ještě klidně vydá Heger prohlášení, že lidi budou umírat dál > nesnaží se zmírnit fatální dopady na lidských životech, řeší jen část problému v rámci distribuce
4) občané ČR vystřízliví a až se rozhlédnou a prohlédnou, bude pogrom Cool
Upravil VasekPraha dne 16.09.2012 07:30

VasekPraha
PROHIBICE
Přidané 16.09.2012 07:24

bystricke napsal:
vasekuznebohnice: slyšel sem,nebo se tu otom někde píše,že něco podobného už proběhlo i v polsku a polská vláda to zatajila,tak pozoooorhelpless

jojo, taky se tam řešil ultra/podezřele levný chlast, sorry, vodku půllitr za pade si fakt nekupuju, ale díky za upozornění, proto raději šáhnu po whisky, kterou jedinou jakž takž dokážu poznat, jestli to je, nebo není +- deklarovaný obsah Wink a vyšla na 60% naší ceny Grin

Mr GS
PROHIBICE
Přidané 16.09.2012 07:25

Moderátor
Registrace: 18.12.08
VasekUzNeBohnice napsal:
hicks napsal:
...

Zajímavá úvaha hmm! V jednom příspěvku nadáváš na to,že stát nic nedělá a nechá zdechnout několik lidí a zároveň,když začne dělat,tak nadáváš,že něco dělá,protože ty to nepotřebuješ hmm!
Jestli ty už taky nejsi pod vlivem nějakýho metylu?
Prohybice určitě nezabrání lidem,kteří chtějí chlastat,aby chlastali.Ty sám seš toho důkazem pray ale stát prostě něco dělat musí,protože je to jeho povinnost...navíc,ty až z toho chlastu taky oslepneš,tak budeš nejvíc brečet,že tomu stát nezabránil a neřekneš,to jsem ale vůl,že jsem pil,když jsem to věděl,že?Wink

to Hicks:není to jenom o tom,že někdo chce chlastat levnej chlast,ale hlavně o tom,že na tom chce někdo těžce vydělat.Jsou totiž tací,co koupí tenhle levnej sr.áč,přelejou do značkovejch láhví a prodávaj to v barech a diskotékách za plnou cenu Cool
Upravil Mr GS dne 16.09.2012 07:34
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

VasekPraha
PROHIBICE
Přidané 16.09.2012 07:40

Mr GS napsal:
VasekUzNeBohnice napsal:
hicks napsal:
...

Zajímavá úvaha hmm! V jednom přízpěvku nadáváš na to,že stát nic nedělá a nechá zdechnout několik lidí a zároveň,když začne dělat,tak nadáváš,že něco dělá,protože ty to nepotřebuješ hmm!
Jestli ty už taky nejsi pod vlivem nějakýho metylu?
Prohybice určitě nezabrání lidem,kteří chtějí chlastat,aby chlastali.Ty sám seš toho důkazem pray ale stát prostě něco dělat musí,protože je to jeho povinnost...navíc,ty až z toho chlastu taky oslepneš,tak budeš nejvíc brečet,že tomu stát nezabránil a neřekneš,to jsem ale vůl,že jsem pil,když jsem to věděl,že?Wink

to Hicks:není to jenom o tom,že někdo chce chlastat levnej chlast,ale hlavně o tom,že na tom chce někdo těžce vydělat.Jsou totiž tací,co koupí tenhle levnej ****,přelejou to značkovejch láhví a prodávaj to v barech a diskotékách za plnou cenu Cool

nenadávám, konstatuji, že nepotřebuji aparát, který není schopný takovým věcem předcházet a když už se k něčemu rozhoupe, zase neřeší problém celý, viz mé další příspěvky

smyslem by nemělo být zabránit lidem chlastat, ale zabránit, aby umírali na metyl

pokud je někdo tak hloupý a po čtrnácti dnech a dvou desítkách zemřelých, kdy je v rámci médií i jinak šířena informace o této kauze, jde a chlastá neznámý/podezřelý/levný chlast a pak se diví, že je v něm metyl, pak se obávám, že takovým lidem nepomůže, že si chlast naráz nemohou koupit, buď mají zásobu, nebo mají kamarády se zásobami, nebo zajedou za hranice

pokud mají zásoby, nebo kamarády se zásobami chlastu, bude tento koupen před prohibicí a bude z části kontaminovaný > jak zabrání státní zákaz nákupu alkoholu dalším otravám? nijak a ještě to Heger drze přiznává

podle mě by byla účinější osvěta, než represe

stačilo by informovat národ přes média a prodejce, že ten a ten výrobce/druh chlastu v některých případech způsobil krutou smrt a informaci, jak lze jednoduše ohněm otestovat přítomnost metylu a každý jedinec nechť je dál svého štěstí strůjcem

takhle to dopadá, když se vymění svobody za jistoty, nemáme ani svoboby=vlastní zodpovědnost, ani jistoty, ale to je v pořádku, takhle to establishment chce, ovce bez vlastního názoru/zodpovědnosti, které až se zákazem prodeje alkoholu a po dopití zásob a dalších umrtích přestanou umírat, místo aby použili vlastní rozum

Mr GS
PROHIBICE
Přidané 16.09.2012 10:48

Moderátor
Registrace: 18.12.08
to Vašek:A jak by sis to jako představoval?Měli vyhlásit prohibici už po prvním mrtvým?Nebo jak chceš zabránit tomu,aby se to vůbec stalo?Argumentuješ tady tím,že platíš daně a za to chceš,aby se příslušný orgány postaraly o to,že se to vůbec nestane.To taky můžeš chtít,aby se nikde nekradlo a nevraždilo,protože o to se má starat zase policie a aby nikdo nebyl nikdy nemocnej a zraněnej,protože o to stará zdravotnictví....ale asi si neuvědomuješ,že to nejde!Tohle si dělaj sami lidi a ty chceš nemožný.Nikoho se nechci zastávat,ale jak bys jako chtěl zabránit někomu,aby někdo ve sklepě pálil špatnej chlast a pak to prodával?Dokud se někomu něco nestane,tak se to snad ani zjistit nedá,nebo chceš,aby ti chodili policajti po baráku a kontrolovali preventivně sklep,jestli něco podezřelýho neděláš?To by bylo zase v kolizi se svobodou ne?Fakt by mě zajímalo,jak bys to řešil?Je to prostě o lidech a ti když budou zmr.di a deb.ilové,tak se jim vždycky bude něco špatnýho dít...
Upravil Mr GS dne 16.09.2012 10:50
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

falcons
PROHIBICE
Přidané 16.09.2012 11:37

Registrace: 03.07.08
http://www.novink...olsku.html
Snad si to ještě rozmyslíte s cestou do Polska pro chlast.
Já osobně si myslim že methanol v chlastu pochází původně z Polska, proto bych tam nikdy nejel.

A taky by mě zajímalo jak bys tomu Vašku chtěl zabránit, protože jedinej způsob je jak píše Petr, statisíce namátkových kontrol v garážích, domech sklepech, bytech, jen tak pro jistotu jestli neděláme něco nelegálního. Takže tvrdej a silnej totalitní režim. Díky nechci
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

Strana 2 z 5:   1    2    3    4    5  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 88
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 1.00 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI