Vlastimile psal jsem o tom že mě přijde tvůj příspěvek ve vlákně zcela v souladu s tou šanonovou fotkou. obsah šanonů neřeším, beztak jsou tam faktury a objednávky .
PS: poznal jsem to podle dveří - nemaj mříže
Pic.
ke sporáku říkáš?? Já i Lea sporák máme a přesto jsme spolu strávily uplynulých 14 dní cestou necestou každá na své motorce na okružní jízdě směr Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Turecko, Řecko, Srbsko, Kosovo, Maďarsko a domů...
Příroda parádní, lidi taky, ceny benzínu v Turecku a Řecku skandální
Ukrajina nezapřela úplatné celníky (pokuta 5 Euro hned na hranicích za pošlapání trávníku ) a překvapivě celníci v Kosovu byli milí a usměvaví...aby taky ne, když nás zkásli oficiálně o 15E za průjezd....*pissed*
Cestu na Balkán vám doporučuji, příroda jde do podzimních barev, my měly štěstní na slunečné počasí - fakt paráda.
Šťastnou cestu
Asi jsme si také nerozumělijá jsem psal o tandemistkách
Vlastimile,já bych Svatku nepodceňoval.....
Co vím,tak když jede s někým ven,tak má problém s rozvodem nebo kardanem....
Dva příklady - jela do Albánie a borec co jel za ní ,utrhl kardam...no a letos?Zase v Rumunsku vyteklá rozvodovka a nakonec i její tlumič.....
Já ti nevím,ale aby si z ní neměl nakonec plný holínky,když z ní teče kdejaká motorka nebo kardan v kloubku je tvrdej ako koňou Kok.t....
Emile, ty kaňoure...
nemohu za to, že motorce po Pardálovi již nevydržel kardan a prostě si praskl v kloubu...a taky nemohu za to, že přetížené 1150 nevydrželo ložisko a pak se jí uvolnil i olejový filtr... a moje tlumiče ještě nevytekly - jen se začíná trochu vlnit předek v zatáčkách...
nemohu ani za to, že Triumph Tiger nevydržel nápor větru...
svatka přiložený následující obrázek: