nazdar hoši,ta mašinka je moja a držiaky sú moja prvotina ktora vznikla na popud kamarata po kupe mojej prvej GSi a že po prvom OFFe budu kozatial OFFíííku
moc nebolo zatial to funguje 45000km uvidíme po radarke
a prečo jedna skrutka?
jednoduché
menšie eventuálne škody
priznám sa toto ma prvé napadlo a ďalej som to neriešil
Upravil motobajko dne 22.09.2012 18:00
Protože občas taky padám a přídavný světlo jsem taky ukřápl.Za nový se mě nechtělo platit, protože to nemělo smysl, protože další pád a znova kupovat plastovou objímku... Tak jsem se trošku zamyslel a vytvořil toto. Udělal jsem kolem světla z duralového plechu objímky. Když spadnu světlo podrží a nebo objímka se max trochu ohne i se světlem. Pak to rukou srovnám do správného směru a hotovo. Zatím se max osvědčilo......
[img][
palovr napsal:
Protože občas taky padám a přídavný světlo jsem taky ukřápl.Za nový se mě nechtělo platit, protože to nemělo smysl, protože další pád a znova kupovat plastovou objímku... Tak jsem se trošku zamyslel a vytvořil toto. Udělal jsem kolem světla z duralového plechu objímky. Když spadnu světlo podrží a nebo objímka se max trochu ohne i se světlem. Pak to rukou srovnám do správného směru a hotovo. Zatím se max osvědčilo......
[img][
porad nato nemam cas acim vic otom premejslim tak zjistuju ze ty svetla dost utumeji efekt bliken. ale az se dokopu udelam vam to, snad jezdit nepotrebujete ne
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
porad nato nemam cas acim vic otom premejslim tak zjistuju ze ty svetla dost utumeji efekt bliken. ale az se dokopu udelam vam to, snad jezdit nepotrebujete ne
Jezdit by jsme chtěli,ale teď můžeme tak maximálně jen na lyžích.Stále přemýšlím jak to dostat šikovně nahoru,ale nevím jestli jen neudělám podobný kryt na mlhovku jako jsem teď viděl on Wunderlicha.
Děkuji Radimovi za vložení fotek.Milan se se svým výtvorem ještě nepochlubil,tak jsem udělal toto.Jednu nevýhodu tohle řešení má,ale na to přijdete sami.Je to jednoduché,ale spíš pro jiná světla než origo mlhovky.