PeDR napsal:
Passo di NeuKnin jezdím poměrně často.Jezdím tudy při projížďkách na Slapy a tamty končiny, případně k Bechyni a Táboru, mým oblíbeným trasám.
Neupřesnil bys trochu tu trasu? Přes Slapy to znám,ale kudy do Neu Knin a kam z něj?Díky
Mnisek -> NeuKnin -> Xolin -> Sedl
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PeDR napsal:
Passo di NeuKnin jezdím poměrně často.Jezdím tudy při projížďkách na Slapy a tamty končiny, případně k Bechyni a Táboru, mým oblíbeným trasám.
Neupřesnil bys trochu tu trasu? Přes Slapy to znám,ale kudy do Neu Knin a kam z něj?Díky
Mnisek -> NeuKnin -> Xolin -> Sedl
OK vypadá to dobře,jen trošku tepla.
oranžová dvanáctka
Jen dotázek pro oživení tématu... Za pár dní, když se poštěstí, vyrážíme tím směrem, tak se ptám: už tudy letos někdo projel a může potvrdit info o mýtném?
chstepan napsal:
... předevčírem jsem se z tama vrátil a platil jsem 12E z rakouské strany ...
A je tam postavená klasicky nějaká brána? Nějak nechápu tu informaci z odkazu co jsem našel (o několika místech s prodejem znamky..). Jinak díky za info
F 650 GS *2002
chstepan napsal:
... předevčírem jsem se z tama vrátil a platil jsem 12E z rakouské strany ...
já tam jel z rakouska před 14ti dny a neplatil jsem vůbec nic.. i když je pravda že jsme tam byli asi v osm ráno, tak možná proto po nás nikdo nic nechtěl
omluva a oprava ... na Stelviu jsme neplatili nic, žádná brána .. a nikdo po nás nic nechtěl ... těch 12E jsme platili na Timmelsjoch.. tam je klasická brána se závorou ... pak jsme jeli na Passo Giovo a přes Brenner zpátky ... při cestě dolů jsme ale žádnou bránu nepotkali ...
Upravil chstepan dne 26.06.2013 15:56
(ch)stepan
chstepan napsal:
omluva a oprava ... na Stelviu jsme neplatili nic, žádná brána .. a nikdo po nás nic nechtěl ... těch 12E jsme platili na Timmelsjoch.. tam je klasická brána se závorou ... pak jsme jeli na Passo Giovo a přes Brenner zpátky ... při cestě dolů jsme ale žádnou bránu nepotkali ...
Na Giovo (Jaufenpass) se neplatí nic, jel jsem tam nedávno z Merana na Brenner a rozhodně se tam nic neplatí. Rombo (Timmelsjoch) je placený už dávno a nevím jak letos ale vloni to stálo na motorku asi 12EUR vč. samolepky.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Na Giovo (Jaufenpass) se neplatí nic, jel jsem tam nedávno z Merana na Brenner a rozhodně se tam nic neplatí. Rombo (Timmelsjoch) je placený už dávno a nevím jak letos ale vloni to stálo na motorku asi 12EUR vč. samolepky.
.. letos 12E bez samolepky ... za tu chtěli 3,5E navíc
(ch)stepan
jezek napsal:
nevím, jestli se to tady někde nemihlo..
od příštího roku bude výjezd na Stelvio placený.
Motorky: 10 EUR
Auta: 13 EUR
za chvilku bude levnější jet na motorce do Asie než přejet Alpy..
Tak to ti asi nevyšlo.Byli jsem tam letos a nic jsem neplatili.Paní u které jsme byli ubytovaní v Suldenu,ale tvrdila,že od roku 2014 se už Stelvio platit bude.