Mam dlouhou 6tku a spokojenost.Driv sem ji radil tak pri 100-110 jinak mi to pridlo podtoceny.Ale co sem dal k&n y-svod a remus tak 6tku muzu zaradit klidne v 80 a pocitove nepodtacim.Mimo dediny 120 standard,sem tam to prozenu 140-150 a dlouhodoba spotreba cca 5.3 l/100km.Za me dlouha sestka super
Samotná kola nestačí. Příslušné kolo jde vyměnit jen na výstupní hřídeli. Předlohová hřídel se musí vyměnit celá. Sice jsem slyšel, že se to někomu podařilo rozlisovat a zase dát dohromady, ale osobně bych do takové "překopávky" nešel.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Já bych klidně dlouhou šestku bral,ale kdo to bude předělávat:-) Mě se do toho nehce a navíc má převodovka má najeto cca 50 000km a má všechno předsebou. Snad:-)
Tonda napsal:
Samotná kola nestačí. Příslušné kolo jde vyměnit jen na výstupní hřídeli. Předlohová hřídel se musí vyměnit celá. Sice jsem slyšel, že se to někomu podařilo rozlisovat a zase dát dohromady, ale osobně bych do takové "překopávky" nešel.
jé sorri jsem si neuvědomil jak je to stou předlohovou hřídelí. ale zaměnito jde akorát je toho trochu víc.
ale jako když jsem psal že to de ještě nezasávám názor že je to správná cesta. měl jsem motorku s dlouhou teď mám s krátkou a podle mě dlouhá byla lepší pokud máš Ý svod a ladák.