Nó,pěkné...ale asi jsi se v tom nadšení zapoměl podívat na nabízené velikosti
Ma tam napsano velikosti od M az po XXL takze bych problem nevidel
No já nevím,včera jsem volal na toho Thora do Vlašimi a když jsem mu udal své míry 194/120 tak mi řekl že mi XXL bude malý a větší Thor nevyrábídoporučl mi AVS XXXXL ale asi tam raději přes zimu zajedu
PS:Luky 120 je váha ne výška
Upravil 3axap dne 19.10.2012 05:53
EVS nekupuj,kluci co ju měli,to hned sundali a prodali,je tak masivní,že se v tom nedá hejbat.
Podle mě by ses do toho Tchoře vešel,je hodně pružnej... EVS dělá i BC,tak jej mužeš zkusit i u nich na pobočce.
No já nevím,včera jsem volal na toho Thora do Vlašimi a když jsem mu udal své míry 194/120 tak mi řekl že mi XXL bude malý a větší Thor nevyrábídoporučl mi AVS XXXXL ale asi tam raději přes zimu zajedu
Když jsme s Juniorem vybírali chr.vestu, narazili jsme na netu na borce, který se kutálel
v levné vestě s plasty po asfaltu. Když mu doktoři sešívali rozřezanou svalovinu a kůži, řekli mu, že kdyby tu vestu neměl, měl by jen odřeniny a něco naražené. Takže pozor na levné, plastové produkty.
https://www.zonerama.com/rop1
Mam Cosmo asi rok a zatim spokojenost. Jsem docela velkej (187) a tlustej (XXXL+) ale nejvetsi velikost je mi v pohode i s rezervou. Vetsinou jezdim jen v drezu protoze ta pulka s ramenama a loktama se mi nevejde do bundy ale treba na presuny nebo v zime je davam do kufru a pod bundu davam jen ty zada s hrudnikem a nechavam jen chranice co mam v bunde. Lezel jsem s ni sice nescetne krat ale opravdu tygrich skoku jen par, a zatim jsem v celku.
Nezavrhoval bych mozna ani Forcefield vestu co ma Pardal. Mam od nich kolena a kycle, ze zacatku sem se sice bal ze jsou hodne meky, ale parada a nevadi ani pri po tydennim noseni. Utlum dobrej ale nikde netlaci.
Ja jsem vyhazel chranice z R2P a na presun mam bundu a na off bundu schovam a obleknu dres. Myslim, ze to je idelani, ale kazdy to vidi jinak.
BMW R1150GS MY02
... mam Koertu (model co ma Pardal v odkazu) zhruba 5 let spolu s hadry Pharao PT z Pola. Oboje naprosto v pohode, z bundy jsem chranice zahodil a nosim ji pres Koertu. Nejakou drzku jsem v tom na loukach a v lesich taky uz hodil a dobry.
..ja si ale musel nechat vymenit ty chranice klicnich kosti za kratsi (z mensi vesty), pac mi BT interkom na helme prekazel pri otaceni hlavy do stran. Po uprave naprosto v pohode....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Jezdím v "košili" Thor Rig. Nějaké pády má už za sebou a zatím funguje dobře. Když ji vyperu, je i po dvou letech jako nová. Jediná nevýhoda je, že není (jako většina) kompatibilní s Leatt Bracem, takže kdybych kupoval chráničovou vestu/košili nyní, tak bych volil takový model, aby do něj Leatt Brace pasoval.
Petr-RSV napsal:
Jezdím v "košili" Thor Rig. Nějaké pády má už za sebou a zatím funguje dobře. Když ji vyperu, je i po dvou letech jako nová. Jediná nevýhoda je, že není (jako většina) kompatibilní s Leatt Bracem, takže kdybych kupoval chráničovou vestu/košili nyní, tak bych volil takový model, aby do něj Leatt Brace pasoval.
Pro Leatt třeba tuto:
Mám rok tuhle košili od Leatt, přes ní drez a navrch plácnu límec Leatt. Ta vesta jde použít i bez límce, ale to musíte namontovat díl, který se kuli límci demontuje. Bez tohoto dílu bez límce není dostatečná ochrana páteře. Jinak na ni oceňuji pevnou hrudní část oproti vestám se zipen oprostřed hrudnku. Za sebe mohu doporučit. Kupoval jsem v RAZZO Praha.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
Ja mam taky Thora.Sedi paradne a lokty uz mi taky zachranil. Jen priste bych koukal po necem se vetsi propustnosti vzduchu.Ta sitka je hodne husta.Tusim ze Koerta by mela dychat vice.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jo , já vážím 116kg takže postava obdobná...no obdobná, na svou výšku sem štíhlejší jak ty
Ono ty velikosti má každej výrobce jinak, třeba teď se mi stalo že sem kupoval rukavice podle značení co mám od Yamahy a došly mi dvakrát větší než ty co mám takže se posílaly zpět a čekám jestli v Louise vrátěj peníze, mezitím mi přišly druhé o číslo menší a ty už sedí krásně a hlavně za cenu cca 1600kč s titanovejma chráničema super
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jo , já vážím 116kg takže postava obdobná...no obdobná, na svou výšku sem štíhlejší jak ty