Casopisy si koupim odhadem tri za rok, z toho tak dva zahranicni a jeden cesky. Spis kdyz se nekde nudim, do letadla, nebo kdyz je tam neco co mne opravdu zaujme, titul v tom pripade ale neresim. A pak to vetsinou vyhazuju. Obecne motorkarsky servery sleduju jen kdyz na ne da nekdo odkaz. Jinak spis weby vyrobcu motorek i doplnku, youtube, kupodivu taky v posledni dobe FB a samozrejme fora. Zdejsi, advrider a italsky.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jinak spis weby vyrobcu motorek i doplnku, youtube, kupodivu taky v posledni dobe FB a samozrejme fora. Zdejsi, advrider a italsky.
potvrzuju... je misty horsi jak ja
museli jsme posilit linku do kanclu.. pry Youtube nejelo ve FullHD bez cukani a to byl velkej problem 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Katalogy a hodne zajimavy kousky si taky nechavam. A potvrzuju, ze je to obcas hodne zajimavy a casto hlavne zabavny!
Driv jsem archivoval vsechno, ale neni to proste kde skladovat... Takze bezny cisla uz jsem se naucil vyhazovat a jsem za to rad. Maiali nel Fango!
Já se k tištěným časopisům dostanu leda tak v čekárně u dochtora. Nebo když si žena nějaké časáky půjčí spolu s knížkama v knihovně.
A motočasopisy prolítnu v hypermarketu, když mám náhodou trochu času - čti když mám papírek s nákupem od manželky kratší než obvykle... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Předplatné mám jen Motoroute, pohodové čtení. Pak sem tam prolítnu Motohouse v trafice a když je tam par článků, které mě zajímají tak koupím. Jinak samozřejmě internet, ale tištěné časopisy mám hlavně na čtení do vany, tam je to s internetem fakt bída .