jj ten hmotnostny rozdiel tiez poznam na vlastnej koži / hlave
a celu sezonu som na C2 ani nesahol a jazdil len Uvex - aj ked tento rok mam najazdene minimum
Takze C2 mi zostava na dialkovu turistiku s potieranim jarou podla doporucenia vysie
a k Uvexke bryle
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
morabo napsal:
Jak jsem se v offu trošku zapotil, tak se mi zamlžila i ta C3 a fest.
jj totok mi bolo povedane jednym offistom
som to hned na zaciatku pisal,a vim ze zalezi aj ako si v prilbe funime
ked je hnusne a mlzi sa mi v C2 tak sa prepinam do "setriaceho rezimu dychania" a mlzenie tym zmiernujem
ked uz nemam kyslik vyklopim stiti a parkrat sa nakyslikujem - pohodlne to nie je ale pomaha to trochu
.... nic skusim tu jar
Jinak dokud budes praktikovat tu dusici metodu, tak dej bacha at to neprezenes a nezaskrtis si kyslik uplne, to se pak jezdi (a nejen to) dost blbe
Maiali nel Fango!
Je mi to jasny, taky jsem to tak delaval. Ale prave i kdyz si z toho delam srandu, tak z toho jednou v rokli malem odpadl, jeli jsme ve vlacku a proste se nebylo kde vydejchat a ja se furt pridusoval a pridusoval, az se mi zamotala palice a malem jsm sebou seknul
Maiali nel Fango!
vlk napsal:
nejaky tip na bryle do Uvexky? nech zacnem hladat a skusat hned nieco co je Vami skusenejsimi odporucane, teda teoreticky najlepsie?
Vem si helmu do nejakyho mx kramu, kde je vyber, dej ji na hlavu a zkousej a zkousej, jde o rozmery a tvar vyrezu, tvyho nosu a kde ceho. Jinak dlouhodobe dobry zkusenosti mam s Progrip a Ariete, ale do moji soucasny helmy nejlip sedi Smith... A jsou taky super, dokonce maji jeste vyklopitelny privetravani. A funguje.
s tym pridusovanim som este do tej Tvojej fazy neprisiel, ale potrenujem pri C2 bude este moznosti ajaáj
s tymi brylami je mi to jasne ze musi byt v symbioze prilba, bryle, a face. za zancky a tip vdaka pokukam to - mam na to celu zimu
Byl jsem teď taky na projížďce, mám Uvex Enduro SLT. Podmínky typické podzimní, helma nešla vůbec zadýchat a vlhkem ze vzduchu se mlžila jen nepatrně, spíš jenom takovej náznak, viditelnost byla dobrá. Plexi meju zvenku vodou s mýdlem a vnitřní stranu jenom opláchnu proudem čisté vody (to jsem ale udělal naposledy před rokem). Zajímavé je, že identická helma se bráchovi mlžila. Nadával jak pes a musel pořád otevírat hledí, nepomohly ani laborace s větráním. Příště zkusíme prohodit plexi, třeba záleží na hlavě uvnitř
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Me Uvexa taky nemlzila, ale ted uz nejak mlzi, asi na plexi ten nastrik uz nejak dosluhuje nebo co. Jinak na Araice pinlock a teda taky mi to nemlzilo.
Aktualne 1250 GSA HP
swat napsal:
Já jsem to vyřešil jarem na nádobí. Prstem nanest vrstvu , rozpatlat po plexi a vylestit papírovou uterkou na nádobí. Dnes jsem to testl a funguje na 100%.
tento postup robis z vonku, z vnutra, z oboch stran?
Z vnutra (vnitřní strana. Venek se nemlzi ).
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Já jsem to vyřešil jarem na nádobí. Prstem nanest vrstvu , rozpatlat po plexi a vylestit papírovou uterkou na nádobí. Dnes jsem to testl a funguje na 100%.
tento postup robis z vonku, z vnutra, z oboch stran?