Já bych se na ní taky vykašlal. Určitě tady na foru najdeš lepší stroje za dost podobný peníze s jistým servisem a původem - tímto NECHCI prosazovat svůj inzerát, jen můj názor.
je fakt že třeba labus nabízí za ty samý peníze motorku s podobnou výbavou ale máš jistotu že byla ježděná a udržovaná, nejen dotažená z ciziny... taky jsem koupil levně celkem ale pak dyž člověk musí jenom vyměnit kapaliny a takový to spotřební zboží tak i to něco stojí
In pivo veritas!
Asi máte pravdu. Mně se ta motorka líbila právě cenou a tím stavem, ale ty vejfuky a natřenej válec mě taky dost odrazovaly. Když se kouknu tady na ty vaše inzeráty, tak je to sice za jiný peníze, ale s výbaviou, kterou bych si chtěl časem taky dokoupit.
Hlavne kdyz ji koupis vybavenou tak věř tomu že kdyby jsi koupil holou, tak dáš mnohem více než o kolik si budeš muset připlatitt v případě vybavené mašině.
Raději připlŤ 5-10 tisíc za vybavenou a prověřenou než očesanou, od ktereé nevíš co čekat.
Ahoj, taky shanim novou motorku a potreboval bych poradit. Na netu jsem si nasel tuhle http://www.tipmot...50-gs.html , ale po precteni vasich prispevku jsem dost znejistel. Ma vyfuk cernej jak uhel!! Videl jste ji nekdo nazivo? Muzete poradit. Diky
Upravil Michal1 dne 01.11.2012 17:41
Jednoduše, tolik co je na tachometru určo nemá... Ale tadyk u těch motorek jsou motory celkově ok. Popravdě vem si někoho kdo má GS at jd es Tebou. A řekne ti sve zkkušenosti
kde co a jak má být, zkontroluj všechno zdali dobře sedí, jenom blbé čísla plastů by měla mít stejná čísla- datumy. Pak se jukni na přední vidlici, zdlai nebyla menena za jinej druh atd atd.. bouraninu dneska zjistit je docela problem už koukni na dorazy.. na všechno projit to, pod sedlo se jukni zdali jsou všechny kábly ok.. a určo projet. a v klidu neunáhlit se.. a určitě jich musíš vidět víc. At neuděláš chybu jako muj kolega z prace.. koupil hnekdom prvního baworáka co viděl a ted jenom rve prachy
Kamarád Míra (tady z fóra) když sháněl motorku, tak jsme se byli podívat na malý GSo. Pán za to chtěl balík a když jsem tam přijel na svojí Dakarce, tak znejistěl - asi protože tu motorku znám. Když jsem na tom jel, řídítka křivě jako prase, spojka klouzala, volnoběh podivnej a prostě všechno špatně. Takže určitě si vezmi někoho, kdo malý GS či Dakara zná.
Michal1 napsal:
Ahoj, taky shanim novou motorku a potreboval bych poradit. Na netu jsem si nasel tuhle http://www.tipmot...50-gs.html , ale po precteni vasich prispevku jsem dost znejistel. Ma vyfuk cernej jak uhel!! Videl jste ji nekdo nazivo? Muzete poradit. Diky
Bílý GSo ani nevim že by se dělalo v originálu a ještě k tomu bez polepů.
Není to náhodou Dakar?
Upravil MarekHK dne 01.11.2012 18:18
F 650 GS (00)
Michal1 napsal:
Bílý GSo ani nevim že by se dělalo v originálu a ještě k tomu bez polepů.
Není to náhodou Dakar?
Zdá se být. A právě kvůli těm plastům se mi to moc nezdá. Ale to o mě ví víc lidí, není to dlouho, co jsme se dohadovali v jiném vlákně.
Nevím, prostě plno motorek se dá koupit s dokladovanou minulostí a ve stavu, který při nejmenším není pochybný. Ta motorka může být naprosto v pořádku a sloužit léta. Ale to se zjistí při servisu a otevření motoru.
Kamarád Jirka takhle kupoval starý model Ténérky, pěkná na oko, jela jak ďas, ale když jí otevřeli, tak ten motor vevnitř byl fakt doooooost používanej.
VojtechPolicky napsal:
Jak říkáš, muže být ok ale taky nemusí, popravdě dneska kdybych šel kupovat motorku, tak snad jedine tady přes GS forum.
Je pravdou, že BMW je pořád docela prestižní značka a když je tady taková komunita lidí jako my, dá se sehnat hodně ojetin od kamarádů. Nebo se ti na tu motku může aspoň kamarád odtud podívat a ušetřit ti např. cestu přes celou republiku.
To neni zrovna povzbudiva zprava, ale co jsem taky v tom nasem uzasnem state cekal. Na novou masinu nemam, tak budu muset holt peclive prebirat. Kazdopadne diky moc za rady - cisla plastu i upozorneni na "podezrelou" bilou barvu. Budu jich muset holt zkouknout vicero.
Hlavně abys pak nepřebral. Ona zase leštěnka taky není záruka 100% stavu ba naopak. Leda bys ji koupil od někoho známeho
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jak pises - na povrchu lestenka a pod plastama to muze stat za ...
Diky moc panove. Jakmile neco slusneho splasim (najdu), tak dam info. Samozrejme jeste pred koupi, at mam i vase nazory
Má to najeto fůru, ale netají se tím (pokud nemá ještě víc ), narovinu, že je druhej majitel a původ I. Je to vybavený účelovýma doplňkama, fotky z více míst v různém čase (ne jen vytlačená, umytá, nafocená) a aspoň nějaké doklady ze servisů, soukromník, píše proč prodává.