Já mám ale pešek, kurýr českých drah už dneska neprmáva protože tam není pokladní. A to jsem se na tu kameru tak těšil
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Myslím, že by jste se měli především oba zklidnit a zakopat válečnou sekeru. Pokud to nezvládáte, tak příspěvky toho druhého ignorujte. Ostatní se baví na váš účet. Hlavně klídek.
a to jsem ani vetsinu tech hadek (bohuzel ( nestihl precist...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Většinou v týdnu se sem moc nepodívám, neb nemám čas... ale jak tak koukám, tak ono už prakticky nemá smysl sem líst vůbec... Už to tu začíná být úrovní podobné m.cz
HonzaGS-SV napsal:
Většinou v týdnu se sem moc nepodívám, neb nemám čas... ale jak tak koukám, tak ono už prakticky nemá smysl sem líst vůbec... Už to tu začíná být úrovní podobné m.cz
pozor.. LukyGS je komanch.
Upravil hicks dne 16.11.2012 07:31
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
... vykašlete se na to ... já například včera už potřetí zazimovával :-) ... už jsem měl zazimováno, ale bylo včera tak krásně, že jsem neodolal a na chvilku vyjel ....
(ch)stepan
Pokud se to nebude dal vyhrocovat,tak me osobne to zatim nevadi.Nekdy se i pobavim.Nejhorsi je nuda!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kluci vyserte se na to. Stojí vám to za to. Není jedno kdo co je. Jestli kosmonaut,řezník,voják,zedník,automechanik nebo zlodj či ****. Takovýho vyhrožování už jsem slyšel. Tam čumte jak na sebe šulíni pálí rakety a zabíjejí si děti a něřeště kdo jakej je komunista a jaká je doba.
HonzaGS-SV napsal:
Joe napsal:
Myslím, že by jste se měli především oba zklidnit a zakopat válečnou sekeru. Pokud to nezvládáte, tak příspěvky toho druhého ignorujte. Ostatní se baví na váš účet. Hlavně klídek.
Zakopat a nevyhrabávat
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis