Hele klucí, já se k vám určitě nedostanu, ale pro zajímavost, jakej šampón stáčej v tý vaší knajpě? Nemaj v odkazu nic, kromě adresy.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dík. Tak to si tam lze dát pivo. Sice jsem osobně proti Hlinsku zaujatej, ale poslední dobou se prý dá vypít. (nenašel jsem odvahu a kvasničáky se mnou dělají divy - plyn/postřik) Lobkovic je vyzkoušenej a to Starobrno je pro mě neznámá. Mám letité zkušenosti, že pražská a brněnská piva jsou leda na omáčku a nebo použitelná jako šampón. Třeba se ve Starobrně vzpamatovali. V Praze nikoliv, nechápu, jak někdo může polknout staráč a nebo braník jindy, nežli v nouzi.
Tak si to chlapci pěkně užijte
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mara napsal:
Ta nepasterizovaná 11 je moc dobrá, akorát my tady pijem nejčastěji právě to, takže už možná máme otupenou hubu.
Ale užijeme si to, díky.
Já jsem spíš pivní prostitut. Donedávna jsem bydlel vedle tohoto podniku : http://uvodoucha....stelec.cz/ a tady ty piva střídají Ovšem má to občas i své následky Budu muset to brno někdy ochutnat. K mé smůle Brnem většinou jenom proletím a nebo jsem tam na otočku pracovně
mara napsal:
Tak co, lidi, nikdo další nemá chuť na pivko?
Ahoj, ja jsem tady na foru jeste takovej GSackej panic ze Statlu. Ale priste se rad zucastnim. Rad bych poznal novy borce a havaje co maj v merku stejny bavory jako ja.
BMW 1200 GS a ///M3
[quote]Medik napsal:
to Starobrno je pro mě neznámá.
Buď rád jak poznáš do smrti veselý nebudeš;my tady s tím máme zamořený celý okolí Brna,asi bude rozdíl hospoda od hospody ale je to bolehlav.Když pojedeš k Brnu kup si sebou Svijany nebo něco podobnýho co se dá pít víc než tento náš pesticid
Upravil kim dne 25.01.2013 10:39
Přiznám se že tu jsem neměl; ale nepasterizovaný pivo myslím Švihák se to jmenuje dělají v Hodoníně v jedné restauračce a je OK oni vůbec ty nefiltrovaný a nepasterizovaný piva teď dost letí.
11° Brno není špatná, ale kdo pil 12° ležák, ví, co je to pivo. Bohužel se točí v málo hospodách...nicméně, kdo by chtěl ochutnat, tak nejlepší dvanda je v Pivovarské pivnici na Mendláku - pivo z KEGů, ale ta výtoč je taková, že pivo je prostě prvotřídní...k tomu dokonalá kuchyně
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
kejda napsal:
11° Brno není špatná, ale kdo pil 12° ležák, ví, co je to pivo. Bohužel se točí v málo hospodách...nicméně, kdo by chtěl ochutnat, tak nejlepší dvanda je v Pivovarské pivnici na Mendláku - pivo z KEGů, ale ta výtoč je taková, že pivo je prostě prvotřídní...k tomu dokonalá kuchyně
Jelikož jsem pár let bydlel na Úvoze tak jsem to tam měl z kopečka za chvilec, nahoru to bylo horší ale mendlák je
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis