bystricke napsal:
v posledních snad 2 letech sem dělal vše jen s výřezem i na 1150,varianty mám obě
A mohl by jsi mi prosím ještě napsat jaká by byla celková šířka 45l kufrů nastrojených na 1150? Zajímaly by mě obě varianty. S výřezem a druhá symetrická bez výřezu. Díky.
A Ty jsi tam vyčetl kolik bude měřit motorka i s kuframa v jedný i druhý variantě?... Já teda ne. Ale možná se špatně dívám,asi seš lepší,tak mi to prosím napiš kolik to je. Děkuju Ti. L.
bystricke napsal:
v posledních snad 2 letech sem dělal vše jen s výřezem i na 1150,varianty mám obě
A mohl by jsi mi prosím ještě napsat jaká by byla celková šířka 45l kufrů nastrojených na 1150? Zajímaly by mě obě varianty. S výřezem a druhá symetrická bez výřezu. Díky.
bez výřezu to dělalo 102-104cm,přesně si to už nepamatuji
s výžezem to dělá 90-92 cm,je to stejně široké jako řidítka
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
puky né
zámky a madýlka jsou v ceně kufru
taky se to vztahuje i na ty užší kufry 40L a 38L,z původních 4600 za rovný kufr(bez výřezu) na 3400,-
Ještě poslední věc: na Tých stránkách máš dva rozměry 45l kufrů. Za 3500kč jsou obě varianty? Jestli jo tak konkrétně 440x280xvýška380 ,páč jsou stejný jako mý starý. A za jak dlouho bych je měl?
když objednáš hned tak do Vánoc,kdybys byl rychley,měl bys je příští týden,ale bohužel,ovšem,pokud je tam výřez na výfuk je u toho kufru + 700 kč za výřez
spadl jsem na dvou kufrech o 3000 kč dolů je to snad málo?a já ti samostatně nosič s výřezem neprodám,vyrábím je jen ke svým kufrůmsamostatně ti prodám jen kufry nebo rovný nosiče,chráním si tím svůj um
bystricke napsal:
když objednáš hned tak do Vánoc,kdybys byl rychley,měl bys je příští týden,ale bohužel,ovšem,pokud je tam výřez na výfuk je u toho kufru + 700 kč za výřez
Asi jsem to špatně napsal,já bych chtěl dva kufry,oba bez výřezu. A na stránkách máš dva rozměry 45l kufrů. A mě zajímají ty 440x280xvýška380
Jestli jo,tak to pro jistotu shrnu: 2x kufr bez výřezu 440x280xvýška380 = 7000kč? Jestli je to tak,tak se do toho klidně můžeš pustit. Vezmu si je. Děkuju.
bystricke napsal:
Asi jsem to špatně napsal,já bych chtěl dva kufry,oba bez výřezu. A na stránkách máš dva rozměry 45l kufrů. A mě zajímají ty 440x280xvýška380
Jestli jo,tak to pro jistotu shrnu: 2x kufr bez výřezu 440x280xvýška380 = 7000kč? Jestli je to tak,tak se do toho klidně můžeš pustit. Vezmu si je. Děkuju.
oba za 7000,-,takže si tě značím
Bystřo, ty zvíře, to jsi nemohl mít podobnou akci loni? Hele, jak by jsi se tvářil na to, že bych nakreslil krabičku a pověřil tě její výrobou? Jak jsme zvedali tu mojí Givinu, aby se pod ní vešly kufry, takl je mě toho placu líto a myslím si, že by pod tou Givinou místo jeklů mohla být nějaká uzavíratelná krabička třeba na ty klíče, co sebou tahám, abych mohl ty kufry občas sundat.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
medikuudělal sem to hlavně ztoho důvodu,že spousty lidí čeká na jaro a já bych se ztoho pak po.ral jak letos,kdy mě pár lidí poslalo do.........,to se nedalo stihnout a ta ztráta těch lidí,mých zákazníků je pak mnohem větší než těch pár kufrů se slevou
když si ju namaluješ a bude to reálné,tak ti ju vyrobím,ale čubej ať to nedělám v největším fofru
bystricke napsal:
medikuudělal sem to hlavně ztoho důvodu,že spousty lidí čeká na jaro a já bych se ztoho pak po.ral jak letos,kdy mě pár lidí poslalo do.........,to se nedalo stihnout a ta ztráta těch lidí,mých zákazníků je pak mnohem větší než těch pár kufrů se slevou
když si ju namaluješ a bude to reálné,tak ti ju vyrobím,ale čubej ať to nedělám v největším fofru
Jo, to zní rozumně. Proč sedět do února u kamen a pak se z toho osypat. Já to někdy namaluju a pak ti to pošlu. Vzhledem k tomu, že zatím všechno funguje a je to jenom taková "fíčura", tak to klidně můžeš dělat, až zase budeš chytat lelky. Letos to být nemusí a příští rok? Kdo ví, kdy to namaluju Zatím je pro mě hlavní, že jsi ochoten se toho ujmout.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bystricke napsal:
začínáme dnes 26,11,2012 a končíme 31,12,2012,akce se vztahuje pouze na hliníkové kufry,akce je platná pro ČR a SK.
boční kufr 45L...................................... 3500,- s dph
boční kufr 45L s výřezem....................... 4200,- s dph
horní kufr 36L....................................... 3500,- s dph
ceny jsou včetně zámků a madýlek
Bystřo, závazně objednávám všechny tři kufry, model org.BMW + tašky dovnitř, montážní sadu a taky tašky na horní víka kufrů.
Písni prosím kolik si mám připravit a zhruba dobu dodání.
Dík a můžeš i emailem: ivan66@moto-travel.cz
Bystřo, o kolik by to bylo dražší, kdybych chtěl ty boční kufry vo fós delší - 500x250x430, aby se mi tam vlezl stan, bez cpaní na fest.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl