Novej napsal:
seděl jsem v sobotu v knajpě a kamarád říká "myslíš že bude konec světa?" a já říkám "nebude" a on nato "moje máma nakoupila za 10 tis mouku cukr atd atd" málem jsem se posral smíchy.
Místo mouky a cukru měla paní nakoupit za 10 tis. střelivo 9mm Luger.
To bude mít v případě konce světa nebo konce ČR větší cenu a zlepší i vyjednávací pozici.
Tohle mě nenapadlo díky za radu. Jdu koupit pořádný kanón
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Pre normálnych je koniec sveta 27.12 ( 24.12 vianoce, 25.12 1 sviatok vianočný, 26.12 2 sviatok vianočný , 27.12 1 pracovný deň = konec šveta ( v našom nárečí ) ....no a pre rusnakov ( Rusíni ) je o 2 týždne neskôr vzhľadom ku používanému kalendáru
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
Pre normálnych je koniec sveta 27.12 ( 24.12 vianoce, 25.12 1 sviatok vianočný, 26.12 2 sviatok vianočný , 27.12 1 pracovný deň = konec šveta ( v našom nárečí ) ....no a pre rusnakov ( Rusíni ) je o 2 týždne neskôr vzhľadom ku používanému kalendáru
Tak to mě nenapadlo ...voni mají vlastně jinej kalenář ..no tak kde udělali soudruzi chybu?
glock7 napsal:
Tak to mě nenapadlo ...voni mají vlastně jinej kalenář ..no tak kde udělali soudruzi chybu?
rusnáci maju furt výhody
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
rusnáci maju furt výhody
Ale ted na to čumím. Máš tam chybku
21.12 2012 je konec
To bolo kedysi za Biľaka, ale teraz tu mame premnoženych udenačov ktory maju furt same vyhody a žiadné povinnosti, teda okrem množenia sa.
Upravil JRM66 dne 20.12.2012 00:01
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
To bolo kedysi za Biľaka, ale teraz tu mame premnoženych udenačov ktory maju furt same vyhody a žiadné povinnosti, teda okrem množenia sa.
slovy klasika:....čo s takými, zastreliť treba.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
glock7 napsal:
Soudruzi udělěli chybu pouzev tom,že se nepřizpůsobili k jejich kalendáři
Honza_BMW_VW napsal:
...nebude! Doma jsem dostal hned na 22.12.12 úkoly a doma přeci ví ;o))
Jo a já mám chlastačku, takže taky nelze, bo ožraly má každej bůh rád.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tý vo.e to je už zítra
To abych se dneska nachlastal,ať to zejtra tak nebolí
Tady v Litvě to budu mít rychle za sebou,vyleje se Balt a nejvyšší kopec kterej tady je, je hangár na letadla.
Pokud vylezu nalitej na hangár jsem zachráněnej konec světa Jedu? Tedy žiju!
a nemohl by být ten konec světa už před 17:10?To bych asi nepřežil a neviděl ten konec
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
05:00 - Vstávání obyvatelstva
17:00 - Otevření slavnostního plesu
17:10 - Dan Nekonečný
17:30 - Tombola
18:00 - Odchod Májů
19:00 - Ohňostroj
21:00 - Odchod Andělů a archandělů
22:00 - Ukončení slavnosti
23:00 - Konec světa
23:30 - Slavnostní proslov politiků o současné krizi
Tak to si ma velmi nepotešil, nakolko som si pred chvilku uvedomil že, už v podstate začal ten sudny den a nijako som to zatiaľ nepocitil, a teraz ked čitam tvoj program, že to bude až okolo polnoci čo sa može nakoniec kludne presunuť aj po polnoci, tym padom bude cely ten cirkus zbytočny.
9:30 nič nové , ale konečne aspon po dvoch tyždnoch vyšlo slnko!
Upravil JRM66 dne 21.12.2012 09:29