buboGS napsal:
Myslím, že je toho žlutého škoda... (pokud není trhlé). Tak nějak jsem si na něj kdysi zvykl a dnes mi Dakar s černý3m sedlem připadá takový smutný, nevýrazný, málo barevný . Když si tak snívám znova o Dakaru, tak ho vidím se žlutým
Na druhou stranu - žena mě pořád nutila, abych ho vyměnil za černé, že to žluté s k němu nehodí. Možná se to fakt někomu nelíbí
ja tedy proti zlute nic nemam ale na dakarku se mi moc nelibi. Radeji bych nejakou tmave sedou nebo cernou. Zluta je dost neprakticka. Nemam rad kdyz i po kratke ciste vyjizdce mam rozsedene mouchy na sedle a nejde to pryc
Proč to tedy necheceš kompletně přečalounit vč. vystelky. V DDT ti to udělají jak budeš chtít za 4,5t. mě to pan Horáček dělal za 2,3t. na DR biga dvojsedlo komplet s pamětovou pěnou a dvěma typy černé viz:http://www.motork...ddid=27489 koženky , budeš mít prdýlku jak ve vatičce :-D
Upravil petrguss dne 01.12.2012 23:38
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
OK, to je v pohodě... Já jsem tenkrát uvažoval o novém, myslím ze se dalo koupit cca za 6, což proti přešíti nebylo tak drahé.
BMW GS = stroj na radost
to já bych si samozřejmě nechal přečalounit od pana horáčka i s výplní ale pochopil jsem od něj že on to nedělá. Ale možná jen jsme se nepochopili.
Každopádně další otázka je že pokud by to mělo vyjít na 5 tis přijde mi to už dost vzhledem k tomu že ta plastová kostra sedla není nejnovější.
Upravil jack96 dne 02.12.2012 10:11
jack96 napsal:
to já bych si samozřejmě nechal přečalounit od pana horáčka i s výplní ale pochopil jsem od něj že on to nedělá. Ale možná jen jsme se nepochopili.
Každopádně další otázka je že pokud by to mělo vyjít na 5 tis přijde mi to už dost vzhledem k tomu že ta plastová kostra sedla není nejnovější.
Není nejnovější znamená co? Koupíš si originál sedlo místo ušitého na míru? To nejde srovnávat si myslím...
jack96 napsal:
Tak Horáček mi to udělal tak jak jsem psal (na plastovou kostru komplet nový sedlo z domluveného typu matroše...), jediné co asi nedělá je gelové sedlo... - byl jsi u něj, bylo to ve výsledku za hubičku s perfektním výsledkem a to mi ho ještě před tím, než ho definitivně potáhl koženkou potáhl jen textilem a dal aby jsme ho na motrce vyzkoušeli projet - za mě opravdu perfektní domluva, asi jste si opravdu nerozuměli, nebo jsi se ho na to nezeptal
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
jack96 napsal:
Tak Horáček mi to udělal tak jak jsem psal (na plastovou kostru komplet nový sedlo z domluveného typu matroše...), jediné co asi nedělá je gelové sedlo... - byl jsi u něj, bylo to ve výsledku za hubičku s perfektním výsledkem a to mi ho ještě před tím, než ho definitivně potáhl koženkou potáhl jen textilem a dal aby jsme ho na motrce vyzkoušeli projet - za mě opravdu perfektní domluva, asi jste si opravdu nerozuměli, nebo jsi se ho na to nezeptal
no ja se ho konkretne neptal na moznost vyplne a on o moznosti udelat novou vypln take nemluvil. Takze tak.
Urcite mu zavolam a zkusim se ho na to zeptat.
Pro me by to bylo nejlepsi reseni mit to kousek nez shanet nekde na morave v ddt nebo dokonce v polsku
jack96 napsal:
clovece tak nevim u jakeho pana Horacka jsi byl ale ptal jsem se ho tedy konkretne na vypln a rekl mi ze je nedela. Jen calouneni. S vyplni mne odkazal at si ji nekde sezenu.
Kuci: co jsi si nechaval u pana Horacka delat? Jen precalouneni? Co vypln ta ti zustala?
Me tvrdil ze pokud je lepena vypln k potahu tak ze to nejde bez poskozeni sundat a jak se to poskodi musi se to nahradit a on vnitrky nedela takze to pada.
Ja si u pana horáčka kdysi nechával dělat sedla na stadiona a na californiana pokaždé i s novou vyplní a maximální spokojeností
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jack96 napsal:
Kuci: co jsi si nechaval u pana Horacka delat? Jen precalouneni? Co vypln ta ti zustala?
Me tvrdil ze pokud je lepena vypln k potahu tak ze to nejde bez poskozeni sundat a jak se to poskodi musi se to nahradit a on vnitrky nedela takze to pada.
To by mne teda zajimalo co jsi si nechaval delat
Dik zdar
Výplň zůstal původní, jen mi to seříznul do roviny(žádný dvojsedlo, nalepil jakousi paměťovou pěnu (nelze sundat origo koženku anž by jsi poškodil tu pěnu) a přečalounil koženkou (plastická), která jde natahovat. je to z jednoho kusu. cena 1800Kč