Desierto vypada luxusne + ty moznosti nastaveni...krasa! Ale za tu cenu mi to prijde jako nesmysl :-( Takze bud jak rika Morabo - nechat nizky a nad 150 se modlit, nebo zkusit Twalcom...pripadne mate nekdo zkusenost s tim Varioscreenem od Wunderlichu? Na vejsku by to mohlo (+-) fungovat stejne jako Desierto, jen tam asi nebude ten nastavitelnej sklon. Ale zase stoji o cca 18 nadrzi benzinu mene ALe rikam si, ze kdyz je to plexi "kolmejsi" nez treba ten Twalcom, bude to vzduch hazet o to vys...?
Já jsem si v dobré víře, že je obrovské a celý se za něj schovám pořídil tohle: http://www.doplnk...a-F-800-GS
Je to asi největší a zároveň nejlevnější, co jsem našel. Jo, jsem tam hezky schovaný ale jsou tam vibrace, které mi hlavně zvukově celkem bubnují na helmu.
Desierto asi bude fungovat ze všech nejlíp ale pořád je to jen plexi na motorku a za 14t je to prostě nesmysl. Aspoň pro mě s průměrným platem
Joo, kdyby ho někdo prodával za sedmičku, to by byla jiná.
Ale to stavitelné vario od Wunderlichu by mě taky zajímalo, jestli má někdo zkušenosti...
F800GS
Popi napsal:
Já jsem si v dobré víře, že je obrovské a celý se za něj schovám pořídil tohle: http://www.doplnk...a-F-800-GS
Je to asi největší a zároveň nejlevnější, co jsem našel. Jo, jsem tam hezky schovaný ale jsou tam vibrace, které mi hlavně zvukově celkem bubnují na helmu.
Desierto asi bude fungovat ze všech nejlíp ale pořád je to jen plexi na motorku a za 14t je to prostě nesmysl. Aspoň pro mě s průměrným platem
Ale to stavitelné vario od Wunderlichu by mě taky zajímalo, jestli má někdo zkušenosti...
Popi ! Přijeď a já ti půjčím mašinu 800gs s Desiertem. Ukážu ti 4 polohy co mám vychytaný a pak mluv. Geofre i Shrek ti mohou potvrdit, že pro to abych mno ofouklo se musím postavit do stupaček. Ve 180 můžu mít otevřený plexi na přilbě To se TT povedlo.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Popi napsal:
Jj taky ho mám to co ty a uplně stejně,není to nejhorší ale vibruje při vyšší rychlosti a tvoří trochu turbulence na helmu ale zase poměr cena /výkon to ujde,není to tak moc zlý.
To co sem dal Hicks je vcelku pěkný a jestli i funguje jak píše morabo ...
Popi napsal:
Popi ! Přijeď a já ti půjčím mašinu 800gs s Desiertem. Ukážu ti 4 polohy co mám vychytaný a pak mluv. Geofre i Shrek ti mohou potvrdit, že pro to abych mno ofouklo se musím postavit do stupaček. Ve 180 můžu mít otevřený plexi na přilbě To se TT povedlo.
Myslím že o kvalitách desierta pochybuje málokdo ale 14 kilo je na nás co nevyděláváme 40 až....tis měsíčně opravdu dost ;plexi není jediná věc co se musí z výplaty pořídit a to nejen na mašinu.
Pallfy napsal:
No někdy se třeba sendem(na moto). Já neříkám ani slovo proti Desiertu. Věřím, že funguje, já jen, že je pro mě trošku nedosažitelné...
F800GS
vaclaff napsal:
Desierto vypada luxusne + ty moznosti nastaveni...krasa! Ale za tu cenu mi to prijde jako nesmysl :-( Takze bud jak rika Morabo - nechat nizky a nad 150 se modlit, nebo zkusit Twalcom...pripadne mate nekdo zkusenost s tim Varioscreenem od Wunderlichu? Na vejsku by to mohlo (+-) fungovat stejne jako Desierto, jen tam asi nebude ten nastavitelnej sklon. Ale zase stoji o cca 18 nadrzi benzinu mene ALe rikam si, ze kdyz je to plexi "kolmejsi" nez treba ten Twalcom, bude to vzduch hazet o to vys...?
Relativne bude - do urcity rychlosti, ale bude delat vetsi turbulence a dokonce se Ti bude vracet vzduch na helmu zezadu! A v urcity rychlosti uz se takto vytvorena vzduchova kapsa stejne neudrzi a opet ti pujde na hlavu ta hruza. vic skloneny plexi prave fungujou lip. Jinak to twalcom je tohle: http://www.rockwa...ni-plexi-2Maiali nel Fango!
Minulý týden jsem vyměnil plexi od Winderlichu stavěcí za Desierto ... jsem vělmi příjemně překvapen. Pominu-li šílenou cenu, tak to opravdu funguje, zejména ta nejvyšší a nejvíce napřímená poloha umožňuje ve 130km/h telefonovat tak, že bez problému hovor proběhl. Hází to vzduch pěkně nad helmu ... 120km/h je pohodová cestovní rychlost, že je skoro ticho ... nechápu jak to vymysleli, ale je to tak ...
/Flare
no takze mi hces rict ze jak namontuju to tvoje tak ho za mesic mam vymenit za desierto
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Flare napsal:
Přesně :-) ... samozřejmě pokud jsi už poslal prachy, pokud ne tak samozřejmě to Wunderlichácký je nejlepčejší :-D
no... nezkousel jsi ten Twalcom...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Flare: jo dneska rano odesli vis jak chci to vyzkouset porad je to o nekolik tisicovek levnejsi jak Desierto takze jeste vydrzim
Jinak pokud to nebude ono jdu do Desierta , jelikoz je jediny stelovatelny ny trhu co mi zbyvy vyzkouset
Upravil schrek dne 22.04.2013 07:48
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Flare: jo dneska rano odesli vis jak chci to vyzkouset porad je to o nekolik tisicovek levnejsi jak Desierto takze jeste vydrzim
Jinak pokud to nebude ono jdu do Desierta , jelikoz je jediny stelovatelny ny trhu co mi zbyvy vyzkouset
Schreku, tak až ten Wunderlich vyzkoušíš, tak napiš zkušenosti.
A kdyby to bylo dobré ale stejně bys ho nechtěl, tak bych byl třeba další, kdo ho vyzkouší...
Jo, a nahoď nějaké fotky, jak to vypadá na mašině.
Ď.
F800GS
schrek napsal:
Schreku, tak až ten Wunderlich vyzkoušíš, tak napiš zkušenosti.
A kdyby to bylo dobré ale stejně bys ho nechtěl, tak bych byl třeba další, kdo ho vyzkouší...
Jo, a nahoď nějaké fotky, jak to vypadá na mašině.
Ď.
..hrozne...
i kdyz v realu tak jen napul hrozne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tak prej si dneska namontuju plexi , ve stredu muzu vyzkouset na ceste k pardalovi
Čeština můj koníček