hicks napsal:
ja nevim, jestli je horsi byvaly politruk na kraji, nez byvaly ministr vnitra (Langer) zivici se vymahanim pohledavek, exekucemi atd.
Driv jsem ODS drsne obhajoval.. ale ja si uz fakt nejsem jistej, co je horsi.
Mas dojem,ze obhajuju nejakou stranu? Ja jen nechci na mistech,kde mohou rozhodovat o mne,gaunery,at jakkoliv barevne,ciste osobne se domnivam,ze stranicky system je spatny,ze volit by se meli konkretni lide,s tim,ze budou mit imunitu pouze na pude snemovny,budou snadno odvolatelni a hlavne,budou mit za sva rozhodnuti plnou osobni odpovednost a nikoli politickou,coz je souslovi,"politicka odpovednost",ktery kdyz slysim,tak bych rdousil...
A pracoval li nekdo,pres dvacet let,jako ZVP u PS je pro mne neunosny jako urednik ve statni zprave,natozpak jako radni pro skolstvi...to je to same,jako kdybys Frantiska Mrazka udelal velitelem MP...
Mam takovou teorii,jak to skonci,mozna mylnou,ale nehodlam s ni nikoho unavovat,nicmene vychazim ze zivotnich zkusenosti ve svem veku,ale jak znamo,ty jsou neprenositelne a kazdej si musi nabit hubu sam...
Jinak:
"Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo zná jen malý cíl"
LUKES napsal:
to dělám a snažím se dodržovat a vidíš přesto je to tak že ve vedení kraje skončí podle toho rozhovoru (pokud není nijak upraven) normální h.ov.a.d.o komunistické....
vidis,studaci na jihu se s tim jen tak nesmirili...verim v mladi a chci se starat,aby muj kluk nemusel resit takove veci,ktere jsem resil ja,i kdyz jsem tehdy ani netusil,ze to muze byt i jinak...
hicks napsal:
ja nevim, jestli je horsi byvaly politruk na kraji, nez byvaly ministr vnitra (Langer) zivici se vymahanim pohledavek, exekucemi atd.
Driv jsem ODS drsne obhajoval.. ale ja si uz fakt nejsem jistej, co je horsi.
Mas dojem,ze obhajuju nejakou stranu? Ja jen nechci na mistech,kde mohou rozhodovat o mne,gaunery,at jakkoliv barevne,ciste osobne se domnivam,ze stranicky system je spatny,ze volit by se meli konkretni lide,s tim,ze budou mit imunitu pouze na pude snemovny,budou snadno odvolatelni a hlavne,budou mit za sva rozhodnuti plnou osobni odpovednost a nikoli politickou,coz je souslovi,"politicka odpovednost",ktery kdyz slysim,tak bych rdousil...
A pracoval li nekdo,pres dvacet let,jako ZVP u PS je pro mne neunosny jako urednik ve statni zprave,natozpak jako radni pro skolstvi...to je to same,jako kdybys Frantiska Mrazka udelal velitelem MP...
Mam takovou teorii,jak to skonci,mozna mylnou,ale nehodlam s ni nikoho unavovat,nicmene vychazim ze zivotnich zkusenosti ve svem veku,ale jak znamo,ty jsou neprenositelne a kazdej si musi nabit hubu sam...
Jinak:
"Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo zná jen malý cíl"
Tvoje teorie jak to skončí mě zajímá.. Upřímně zajímá m jak to vidíš z tvýma rokama (odhaduju tak kolem 50?)
TAKE IT EASY
sanko napsal:
Keďže patrím k tým čo som odslúžil 24 mesiacov /asi posledný ročník/ tak zodpovedne prehlasujem že politruci boli tie najvačšie svine v armáde a častokrát velitelia útvarov boli krátky na tých pridelených dohadzovačov čo mali v útvare. Nožík sa mi otvára vo vačku ked tí darmožráči teraz berú tučné výsluhové dôchodky.Svet sa zbláznil.
Za komunistov bolo lepšie, lebo bolo kam ujsť
Vidis a takhle to zacina,autocenzurou,dobre nas bolsevik vychoval,ze ani 20 let po jeho konci se nekterych navyku nemuzem zbavit...
Jinak souhlas,i kdyz s poslednou vetou podminene,nebylo to tak lehke...
Upravil Petr 11 dne 28.11.2012 18:35
Díval jsem se do těch seznamů (nezávisle na tématu fóra) a s hrůzou jsem zjistil, že je tam evidován i můj otec a strýc. Je to hrozné, že STB evidovala i lidi, které vyšetřovala a následně po dlouhé roky šikanovala. Nejhorší je, že si pak takový seznam přečte člověk , který nezná mapu a řekne : Ty (tvůj otec, matka , děda) jsi byl u STB, je to tam napsané. Je mi z toho všeho na blití...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobrnos napsal:
Díval jsem se do těch seznamů (nezávisle na tématu fóra) a s hrůzou jsem zjistil, že je tam evidován i můj otec a strýc. Je to hrozné, že STB evidovala i lidi, které vyšetřovala a následně po dlouhé roky šikanovala. Nejhorší je, že si pak takový seznam přečte člověk , který nezná mapu a řekne : Ty (tvůj otec, matka , děda) jsi byl u STB, je to tam napsané. Je mi z toho všeho na blití...
já když jsem za komančů chtěl vědět,proč fótr nedošel z práce dom,tak sem večer poslechl hlas ameriky a svobodnou evropu a tam sem se to dověděl,to sem jen odbočil.
Je to hnus,ovšem na základě voleb,demokratických voleb,proto se ptám těch co se tu bijí v prsa,byli jste volit?pokuď se lidi neproberou a nezačnou chodit k urnám(volebním) a politici se nezačnou chovat slušně,tak tu máme komanče zpět než bys řekl švec
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
já když jsem za komančů chtěl vědět,proč fótr nedošel z práce dom,tak sem večer poslechl hlas ameriky a svobodnou evropu a tam sem se to dověděl,to sem jen odbočil.
Je to hnus,ovšem na základě voleb,demokratických voleb,proto se ptám těch co se tu bijí v prsa,byli jste volit?pokuď se lidi neproberou a nezačnou chodit k urnám(volebním) a politici se nezačnou chovat slušně,tak tu máme komanče zpět než bys řekl švec
bystricke napsal:
.. A k tomu jim dopomůže třeba i okamůra (jak sám řekl)... Takže je rozdíl volit a volit...
TAKE IT EASY
No pánové, co dodat. V seznamech je můj děda, alespoň myslím. Ono to naše jméno není zase tak obvyklé a na to jak je jich málo je jich v seznamu opravdu dost Asi jsem moc mladej, než abych tam taky figuroval. Nestihli mě "podchytit". Také koukám a cítím, jak se utahují šrouby a není kam utéct, i kdybych to měl v povaze. Narodil jsem se nepřipravený, dospíval v iluzích a nyní jsem realista.
Živého mě ty svině nedostanou. Opravdu jsme měli místo klíčů vzít kamení a provazy a minimálně špičky toho sajrajtu rozvěsit. Ale na to v tomto národě přizdis.rá.čů mělo koule jenom pár lidí i z pohledu dějin. Mrzí mě, že jsem jeden z davu. Vědomosti jsem měl, možnosti taky a co- nic jsem z toho nevyužil. Nejsem zrovna na sebe moc hrdej.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mediku není jisté že ten kdo tam je je agent nebo tajný a už vůbec není jasné za jakých okolností se do knih dostal a pod jakým nátlakem.... proto není rozumné to řešení těch kamenů a střelby... protože po špičkách by došel na řadu třeba tvůj děda který by byl špičkou pro jiného "medika"...a ty bys tu vůbec nebyl... chce to klid.
TAKE IT EASY
je to hnus co se v týhle zemy děje ale pozor to není jen posledních pár měsíců nýbrš roků!!!!!!
kdo to tu rozkradl ??? no to jsou bolševičtí kádři a jejich rezervi a kdy začli ?? to bude dobrejch 23 let,, podle mejch zkušeností se komunisti co zastávaly nějaké funkce se jen mirně vymenily a jelo to v aroganci dál tech případů jen z okolí mého domova je mnoho a mužete mě věřit protože v našem městečku vládnou rudí už nejméně 7let zpět dokonce byla zrušená ODS jako první v republice to hovvoří za vše
když ho miluješ není co řešit