xHackerM napsal:
No... Jenže v tom to je... Všechno ohledně dopravy a podělaném GLS jsem jen přetlumočil... Rozhodně si nic nevymýšlím...
Vše uvedu na správnou míru, až budete mít čepice na hlavách...
Nějak bylo, nějak bude. Co tam, to tam, o to hlavu nelam. Však to dopadne dobře. JInak to ani nemůže být.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pertla napsal:
Když budeš ve Štatlu, můžem na pivo
Jedu na externí školení, zřejmě i na návštěvu do Honeywellu. Pokud bych musel do reklamky, tak se na konci školení oddělím od ostatních (jede se autobusem) a domů pak dorazím nějak po ose. Ale rád bych to měl už vyřešené a nemusel tam. Zítra budu moudřejší.
Michale obdivuju tvou trpělivost...to teda smekám.Už jen kvůli tomuhle bych řek,že ta čepice musí mít pro každýho cenu.Já už bych to asi odpískal a reklamku zlinčoval...
Chtěl bych vás informovat o tom, že čepice jsou KONEČNĚ připravené k vyexpedování. Paní volala strejdovi, kdy se pro ně zastaví. Ten dnes bohužel neměl čas, ale zítra zase jede Moravu a v následujících dnech tam bude hned několikrát.
Doufám, že teď už je to skutečně pravdivá informace a že paní netvrdí něco, co není pravda (když už si vyžádala i číslo na strejdu, aby domluvila předání).
Takže pevně jako vy věřím, že už je to konečně vyřešené a hned jak čepice budu mít, kus od kusu je odkontroluji a OSOBNĚ odešlu na odběrná místa.
Po dlouhé době z toho mám alespoň trochu dobrý pocit.
No hlavně ať to není 21.12. na ten stupidně zmiňovaný konec světa. To už by mi fakt nikdo nikdy neodpáral...
Protože to někteří máte pod sosnu, tak to nebudu nijak zdržovat. Hned jak to strejda doveze do Prahy, tak pro to vyrazím a nebo požádám tetu, aby to prokontrolovala a rozeslala (zvolím tu rychlejší variantu).
Možná pojede strejda Plzeň, tak by mi to hned i dovezl, ale v takovou náhodu moc nevěřím.
xHackerM napsal:
Chtěl bych vás informovat o tom, že čepice jsou KONEČNĚ připravené k vyexpedování. Paní volala strejdovi, kdy se pro ně zastaví. Ten dnes bohužel neměl čas, ale zítra zase jede Moravu a v následujících dnech tam bude hned několikrát.
Doufám, že teď už je to skutečně pravdivá informace a že paní netvrdí něco, co není pravda (když už si vyžádala i číslo na strejdu, aby domluvila předání).
Takže pevně jako vy věřím, že už je to konečně vyřešené a hned jak čepice budu mít, kus od kusu je odkontroluji a OSOBNĚ odešlu na odběrná místa.
Po dlouhé době z toho mám alespoň trochu dobrý pocit.
Mě by z takové anabáze, kterou jsi prodělal (a proděláváš), odvezli do blázince, neboť jak bych viděl kšiltovku, tak by mě chytil amok.
Jsi velmi statečný...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
shadowe ty sprostaku, ze ty TAKY ocekavas prilet wasserkuhla?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dnes a zítra je Míša na školení někde u Brna. Z informací, které mám je dnes má vyzvednout strýc (pokud mu to časově vyjde, včera to nestihl) a pokud ne, vyzvedne je zítra Míša a poveze je přes celou republiku nějakým spojem...