schrek napsal:
Jo jeste me napadlo pouvazuj jestli jsi schopen nasetrit 85 a doporucuju si to u krtka rezervovat jeho masina je oki za to rucim i za krtka osobni vazby nekolik let hod mu zalohu 30 at muze opravit autak a t to mas rezervovany on bude v klidu a v cervnu mu das zbytek a mas masinu jak vino
To bych bral JEN SE MUSI OZVAT STEJNE DO KVETNA NEJEZDIM
dá mi to za 60 bez bočních kufrů, ale určitě to nemá najetý 14000km jak píše. Víte něco o tom borcovi, co to prodává a jak se vám zdá tahle moto? Dá mi k tomu jeden kufr a tankbag.
Aragorn napsal:
85 je už dost ....leda bez kufrů nějak ještě levněj třeba ... no ale koneckonců pošli mi foto na mail: vojtech.jiricek@seznam.cz ještě to promyslím
dá mi to za 60 bez bočních kufrů, ale určitě to nemá najetý 14000km jak píše. Víte něco o tom borcovi, co to prodává a jak se vám zdá tahle moto? Dá mi k tomu jeden kufr a tankbag.
uz se to tu řesilo
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
to bude asi nějaký omyl,
v žádném případě u mě Vaši známí nebyly, motorku jsem ještě nedávno inzeroval za 70000Kč a nikdo se na ni dívat nebyl.
Zřejmě nějaký jiný prodejce z Brna. Do nedávna jsem měl motorku ve Znojmě.
Ale oravdu na prodej nespěchám, klidně počkámna sezónu a prodím ji bezproblémů za plnou cenu.
je to určitě on, nebo blafuje??
Je to na 120% on, stejný telefon, stejné fotky, stejná motorka, stejně sjeté enduro kola a stejný rezavý nosič na kufr. I mě mlel cosi o tom, že má motorku ve znojmě, ale že ji přiveze bez problémů do brna kde sem se na ni byl podívat, je to ulice Šoustalova, Brno-Starý lískovec. Mě tvrdil že ji koupil na jaře a nenajel s ní prý ani 400 km. Že ji chce co nejdříve prodat a pořídit si K1200S. Když jsem mu řekl že ji nechci tak ho to naštvalo, že prý odřekl jiného zájemce z Prahy který ji moc chtěl a už to mohl mít prodané. To bylo někdy v červnu..Prostě mlží a blafuje..
Jinak zjištoval jsem, jestli je možné dodatečně zapsat ABS, možné to není. Onen pán mi tvrdil že je to jen formalita. Jak já to vidím, je to bouračka nebo čorka a papíry jsou z jiné motorky co ABS neměla.
Upravil Pete1427 dne 13.12.2012 15:28
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
to bude asi nějaký omyl,
v žádném případě u mě Vaši známí nebyly, motorku jsem ještě nedávno inzeroval za 70000Kč a nikdo se na ni dívat nebyl.
Zřejmě nějaký jiný prodejce z Brna. Do nedávna jsem měl motorku ve Znojmě.
Ale oravdu na prodej nespěchám, klidně počkámna sezónu a prodím ji bezproblémů za plnou cenu.
je to určitě on, nebo blafuje??
Je to na 120% on, stejný telefon, stejné fotky, stejná motorka, stejně sjeté enduro kola a stejný rezavý nosič na kufr. I mě mlel cosi o tom, že má motorku ve znojmě, ale že ji přiveze bez problémů do brna kde sem se na ni byl podívat, je to ulice Šoustalova, Brno-Starý lískovec. Mě tvrdil že ji koupil na jaře a nenajel s ní prý ani 400 km. Že ji chce co nejdříve prodat a pořídit si K1200S. Když jsem mu řekl že ji nechci tak ho to naštvalo, že prý odřekl jiného zájemce z Prahy který ji moc chtěl a už to mohl mít prodané. To bylo někdy v červnu..Prostě mlží a blafuje..
Jinak zjištoval jsem, jestli je možné dodatečně zapsat ABS, možné to není. Onen pán mi tvrdil že je to jen formalita. Jak já to vidím, je to bouračka nebo čorka a papíry jsou z jiné motorky co ABS neměla.
To si někdo dost pomůže když ju kopí jestli je to čorka přijde o love i mašinu na stk od poldiku a přibudou opletačky ruce od ní pryč*pissed*
Tak lidicky vyhhlasuju konkurz na dodavatele motorky, jelikoz Krtek se kterym sem se domluvil na koupil jelikoz Aragon navysil rozpocet na krtkovych 85tis zrusil prodej, pak ho zase obnovil a dneska ho opet zrusil tak hledam, juknete na krtkovu nabidku a neco podobneho bych si predstavoval diky za nabidky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tak lidicky vyhhlasuju konkurz na dodavatele motorky, jelikoz Krtek se kterym sem se domluvil na koupil jelikoz Aragon navysil rozpocet na krtkovych 85tis zrusil prodej, pak ho zase obnovil a dneska ho opet zrusil tak hledam, juknete na krtkovu nabidku a neco podobneho bych si predstavoval diky za nabidky
JE MI TO LÍTO,ALE UŽ BYCH NEMĚL NA ČEM JEZDIT DO BURGMANA DÁT 50 A PAK DALŠÍCH ASPON 20 A TO BYCH MUSEL NA NĚ 3 ROKY ČEKAT PROTOŽE SEM STÁLE DOMA
Ahoj vsem, nechci zakladat nove vlakno tak to hodim sem, rozhodl jsem se poridt prvni moto a jsem rozhodnuty pro male GS tak bych chcel poprosit o nazor na tyhle dve v inzeratech, pripadne i nejaky typ jestli vite o necem zajimavem, rozpocet mam max 70tis. Diky.
Ta červená - nevím jestli je to kvalitou fotek, ale zdá se mi (podle hran kufrů) že si minimálně lehla na obě strany, což ale nemusí být nic hrozného, jen jsem si toho hned všimnul. Pokud vezmeš červenou, tak do toho investice asi moc nebude, co se týče výbavy (kufry, atd), ale možná to bude chtít nějakej větši servis, pokud se o to předchozí majitel nestaral jak měl. Ta žlutá je "holá" takže pokud chceš kufry tak to bude větší investice.
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
ty kufry budou obouchany pouzivanim, kdyby si s nima lehnul, byly by hrany poradne sjety, ale to nevypada. myslim ze za dany penize je to asi v pohode. Na obou se chce projet, ale podle fotek bych radsi bral tu cervenou a dal prachy do servisu - vsechny oleje, brzdovku, prepakovani, kontrola spojky, volnobezky, vodni pumpu, krk rizeni. Zkontrolovat zkratka vsechny casty bolesti tutoho modelu.
mas tam pouzdra, ktery se vydrou. Podivej se jak psal xHackerM tema, kde mu servisak opravoval motor (bylo to nekdy v zime) tam jsou pouzdra jak vypadali po 70 000km...
Ta cervena se mi taky libi vic, ty kufry bych i ozelel ale proti te zlute ma navic i ABS. Spis jsem si rikal jak na tom bude po tech 70tis km, pocitam s tim ze spotrebni veci se vymeni ale zas abych do toho nemusel jeste dalsich x-desitek tisic nasypat.
PS: nevite doporucit nekoho z prahy kdo by to se mnou byl ochotny jit projet jak na tom je, pripadne nejaky servis pak koupe
momul napsal:
na GS650 sú v prepákovaní ihličkové ložiská,nie púzdra.Ja to každý rok rozoberem,premažem a je to stale ako nové (60tis) a zaberie to 30min práce.
sry, tak ložiska. pamatoval jsem si ty vyjetý kroužky, ale že to byly ložiska už sem zapoměl. tady je vidět stav v 70 000 http://www.bmwgs....owstart=20