Mě je upřímně taky jedno kdy to bude, ale pokud se nabízejí lidi, že to v Brně vyzvednou a údajně to je hotové tak v čem je pořád problém?
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
vevis napsal:
A jen tak pro zajimavost,byl jsi se tam toho 7.12.podivat?
Ber to jako srandu,myslim ze nikdo z toho vedu nedela a je to prijemnejsi zimni vlakno nez byvaji obvykle.
Chtěl jsem, ale bohužel nebylo jak. Výjezdní školení bylo v hojném počtu a nejelo se autama, ale busem. Byli jsme ve Valticích a druhý den v Brně ve dvou fabrikách přičemž obě byly na jiné straně, než jsem potřeboval. Snažil jsem se, aby mi to dovezla ona, ale nemohla, takže to v pátek (večer) údajně hodila na poštu. Čekám, až dorazí do kanceláře.
No nevím, jestli příjemnější zimní vlákno, ale aspoň to není politika, hospodský drby a tak. Můžu ti ale říct, že i když jsem z toho chtěl udělat každoroční tradici (co rok, to něco jiné - klíčenka, pouzdro na klíče atd.), tak po této zkušenosti se na to asi vy*e*u, protože ty nervy a křivé řeči vůči mě mi za to nestojí. A když se člověk snaží to řešit bokem, tak stejně tady vzniknou další dvě vlákna, který do toho rejou. Prostě jsem měl smůlu na výběr firmy (nebo jen zaměstnance) a moje snaha to dotlačit do konce je úplně neviditelná. Zrušit zakázku a vrátit peníze umí každej, ale to není můj styl... Pro mě hodně velké ponaučení pro příště, hodně velké... Ale i tak jsem docela nátura, že si do toho možná zase skočím a nedá mi to... Už ale budu vědět, jak postupovat...
Hlavně se mi do toho už prosím, nikdo nemontujte... Až to bude za náma a budu vědět, že čepice vám z hlavy nikdo nevezme, pak z mého vysvětlení pochopíte...
Upravil xHackerM dne 13.12.2012 12:08
Bajlak napsal:
Já to mám na moravu trochu daleko, ale mám v Hodoníně známého a ne nadarmo se mu říká Mamut
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
Ber to jako srandu,myslim ze nikdo z toho vedu nedela a je to prijemnejsi zimni vlakno nez byvaji obvykle.
Chtěl jsem, ale bohužel nebylo jak. Výjezdní školení bylo v hojném počtu a nejelo se autama, ale busem. Byli jsme ve Valticích a druhý den v Brně ve dvou fabrikách přičemž obě byly na jiné straně, než jsem potřeboval. Snažil jsem se, aby mi to dovezla ona, ale nemohla, takže to v pátek (večer) údajně hodila na poštu. Čekám, až dorazí do kanceláře.
No nevím, jestli příjemnější zimní vlákno, ale aspoň to není politika, hospodský drby a tak. Můžu ti ale říct, že i když jsem z toho chtěl udělat každoroční tradici (co rok, to něco jiné - klíčenka, pouzdro na klíče atd.), tak po této zkušenosti se na to asi vy*e*u, protože ty nervy a křivé řeči vůči mě mi za to nestojí. A když se člověk snaží to řešit bokem, tak stejně tady vzniknou další dvě vlákna, který do toho rejou. Prostě jsem měl smůlu na výběr firmy (nebo jen zaměstnance) a moje snaha to dotlačit do konce je úplně neviditelná. Zrušit zakázku a vrátit peníze umí každej, ale to není můj styl... Pro mě hodně velké ponaučení pro příště, hodně velké... Ale i tak jsem docela nátura, že si do toho možná zase skočím a nedá mi to... Už ale budu vědět, jak postupovat...
Hlavně se mi do toho už prosím, nikdo nemontujte... Až to bude za náma a budu vědět, že čepice vám z hlavy nikdo nevezme, pak z mého vysvětlení pochopíte...
Míšo já tu křivé slovo na tebe nikde anad ani nečetl.. nikdo na tebe neútočí. Jen jsou lidé zvedaví a ptají se jestli za svoje peníze mají slíbemé to co už bylo milionkrát odeslané. Tvé tvrzení kdyby co bylo , osobně je vyzvednu a dovezu přec celou republiku... Sám si házíš popel na hlavu. Máš napsat do brna jsem nejel,polibte mi prdel a ne čekat jestli se někdo ještě ozve a pak tvrdit že ti někdo křivdí. Máš tu X nabídek osobního vyzvednutí , v tom nevidím problém. Jestli máš třeba strach aby nikdo neviděl kolik toho je a za kolik ...tak máš napsat že to prostě nejde a tečka. Reaguješ prostě , no jinak než bývá zvykem. Já to třeba nedávám , jsem zvyklý na jiný přístup a postup. Ale křivdit ti nebudu. Ono je tu takové heslo , proč to dělat jednoduše když to jde složitě...
vevis napsal:
Miso, jestli te nekdo kvuli tomum prudi, mel by se nad sebou zamyslet. Blbe kecat umi kazdy ale neco udelat, to uz je jina.Takze myslim, ze od vetsiny lidi budes mit podporu at uz to dopadne jakkoliv. Divim se, ze si jim do reklamky nejel rouvnou namlatit...
I pád na hubu je pohyb kupředu
vevis napsal:
Miso, jestli te nekdo kvuli tomum prudi, mel by se nad sebou zamyslet. Blbe kecat umi kazdy ale neco udelat, to uz je jina.Takze myslim, ze od vetsiny lidi budes mit podporu at uz to dopadne jakkoliv. Divim se, ze si jim do reklamky nejel rouvnou namlatit...
Kdyby něco mám v Hodoníně toho Mamuta ten by se o všechno postaral Jen tak jsem mu z pr.dele volal a ptal se ho jestli by to pro mě udělal a on není problém řekni kdy a kde budu tam řeknu ještě Drobečkovi a Bobánkovi já byl hotovej takže stačí povel a kšiltovky budou během 5 minut a jako bonus dostane svetříky s logem BMW a vyšítím příjmením paní z reklamky jsem největší kráva, že jsem si začala s bmwgs.cz
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Nikdo nikoho nechce urážet ani očerňovat ,ale pokud jsou vlákna promazané a veškeré info v háji tak mě to zneklidňuje.
Mě jsi taky nabídl vrácení peněz !!! odmítl jsem a pořád máš moji podporu a klobouk dolů že jsi stím ještě neseknul.
jen to ifo
Přesně, nikdo tady tvoji práci nezatracuje... jenom chceme přímé a pravdivé informace přímo na ruku.... zaheslovanou pravdu nebo polopravdu slyšíme denně z telky a od politiků.... Peníze Ti stále nechávám jenom CHCI MÍT PEVNÉ DATUM.... KLIDNĚ 20 ÚNOR ALE CHCI TO DATUM ROZUMÍŠ A myslím si že nejsem sám ... Hodně štěstí.
Máš naší podporu... Tak nám důvěřuj a my budeme důvěřovat Tobě... ale říkej nám na rovinu pravdu nic víc.
Míšu reklamka sprostě a jednoduše vyšplouchla a Míša aby si zachránil reputaci, nakoupil kšiltovky a teď doma s Hugitkou vyšívají.. Proto je takovej podrážděnej poslední dobou - kdo by taky vydržel v klidu doma jehlou a nití vyšívat takovejch čepic.. no a tím se vysvětluje i to, že tu Míša nějakou dobu nebyl.. Svádí to sice na nemoc ale já vím, že seděli s náprstkama a šili a šili.. a jestli je nezbláznili, tak tam šijí dodnes..
zazvonil zvonec a pohádky je konec..
Upravil jezek dne 13.12.2012 15:38
To jede dost dlouho z toho Brna s krabicema je mě tě líto snažil jsi se klučino s růžovým prasátkem na hlavě,pokud ti můžu pomoct a zlogistikuješ bedny z Brna do Prahy v pondělí jedu do rajchu na Rozvadov tak ti to můžu přivezt do Stříbra jedu kolem.
Jde o to, zda klučina s prasátkem vůbec touží po pomoci , těch nabídek už bylo celkem dost a žádná reakce....prostě to je celý divný
všude dobře.....doma GSA
VojtechPolicky napsal:
Přesně, nikdo tady tvoji práci nezatracuje... jenom chceme přímé a pravdivé informace přímo na ruku.... zaheslovanou pravdu nebo polopravdu slyšíme denně z telky a od politiků.... Peníze Ti stále nechávám jenom CHCI MÍT PEVNÉ DATUM.... KLIDNĚ 20 ÚNOR ALE CHCI TO DATUM ROZUMÍŠ A myslím si že nejsem sám ... Hodně štěstí.
Máš naší podporu... Tak nám důvěřuj a my budeme důvěřovat Tobě... ale říkej nám na rovinu pravdu nic víc.
Když s Váma to je fakt těžký... Popravdě se ani nedivím, že sem Míša nepíše nic o tom co se kde děje a kde se co zaseklo a informace vůbec... Čím více informací sem dával tím víc se to obrátilo proti němu. Proto sem chce napsat něco až bude mít čepice v ruce. Viz jeho zpráva o stranu zpět.
Ukamenujte si toho borce co se schoval za telefon, udělal dusno v reklamce a neumí se ani přiznat.
Míša denně neřeší nic jiného než kšiltovky. Už i já když se ho na to doma zeptám jde do útoku.