Vždy jsem si hlídal délku a vozil kvalitní nůž, aby hlavně ufiknul čerstvé pečivo. Když pak kámoš vyndal ulamovák za 50kč, tak jsem zjistil, že je to asi fuk. Co se nedá uříznou, se nedá ani sežrat na ostatní je nářadí.
je vidět, že je už zima....to jsou témata
Upravil pepanek1150 dne 13.12.2012 23:06
všude dobře.....doma GSA
Melizoy napsal:
Hmm, jednou jsem jel v pátek odpoledne do Baworského Schwandorfu do BMW Moto Schisslbauer pro jedničkové kolečko do převodovky a unašeč spojky na bývalé F650GS. Na A93 na odpočívadle Grünau jsem si já **** zastavil, že si před příjezdem do města ještě odskočím. Ještě než jsem dochladil u auta turbo, zastavil vedle mne Herr Komisár Semir Gerchán v BMW e46 a první co udělal potom, co mi přes okno ukázal "Dienstausweis", že otevřel dveře u mého auta a druhou rukou vytáhl ze spodku kastlíku můj zapomenutý letitý zálesácký nůž s, jak jsem se později dočetl, 16cm čepelí.... Během následujících vteřin následovala filmová kulturní vložka s ukázkou střelných zbraní Semira a jeho kolegy a šacováním mojí maličkosti od hlavy k patě. Opodál stál záložní transportér s pruhem a s partičkou kolegů v kombinézách, kteří jen ležérně přihlíželi, jak se kolegové v civilu snaží. Následovalo obléknutí rukaviček a třičtvrtěhodinové vyvrhování obsahu a výbavy mého auta na parkovací plochu, a hlavně ruční psaní protokolu o zadržení, přižemž mne jeden tajnej hlídal v odstupu od auta a vyslíchal přesný účel mojí cesty a dokonce si po telefonu ověřil, že existuje místo kam jedu a že tam mám objednané zboží, no ostuda. Napřed jsem dostal protokol o zadržení a zabavení zbraně, jejíž navrácení nenárokuji a pak jsem byl informován, že budu předveden k výslechu na služebnu kriminálky Weiden, do kteréhožto okrsku patří místo zadržení Grünau. Měli to chlapci dobře vymyšlené, když jsem se začal samozřejmě bránit, jako že jestli je opravdu nutné abych s nimi kamkoli jel, tak vytáhli další protokol, že existuje varianta, že podepíšu, že se vzdávam práva na odvolání proti zaplacení pokuty, která mi bude uložena ve správním řízení. Když jsem se zeptal "za kolik", že jsem ochoten zaplatit na místě, tak řekli že na místě to nejde, a že ve správním to bude od 150EUR, BEZ určení HORNÍ hranice. Protože jsem samozřejmě nechtěl trávit víkend ve vazbě, podíval jsem se dlouze vzhůru k nebi...a podepsal. Asi po 2 měsících mi přišlo od Kriminalpolizei Weiden "Verwarnung" - písemná důtka, s konstatováním, že jsem držením zbraně na území BRD jednal proti spolkovým zákonům a že vzhledem k bezúhonosti dostávám prozatím důraznou výstrahu..... Nicméně kamarád to měl na motorce s otvíracím nožem s pojistkou prý za 300 EUR.
... navrhuji přeměřovat německým soudruhům čur*ky
mikroskop je tez zakazan.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja vetsinou vozim neco mensiho na chleba a pastiku a v naradi mam na medvedy Glocka 165mm cepele asi taky nic moc legalniho
milanosor přiložený následující obrázek:
[31.55Kb]
Upravil milanosor dne 14.12.2012 10:22
I pád na hubu je pohyb kupředu
Přesně tento Švýracák mi byl zabaven při prohlídce v Anglii s důrazným varováním že bych mohl být zadržen za nedovolené ozbrojování a následnou pokutou, jelikož má zajišťovací ostří je považován za zbraň. Naštěstí byl příslušník rozumný a skončilo to u domluvy.
Marty přiložený následující obrázek:
A můžeme si vybrat, kdo je podezřelej i bez nože, nebo je to tak nějak všeobecně?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Eman_ napsal:
Když ty jsi podezřelej i bez nože.....
Nicholas byl mozna jen v nemecky, rakousky a italsky restauraci
17 cm
Eman_ napsal:
Zatímco hix byl všude, všechno zná, všemu rozumí, od všeho má klíče, prostě je to borec jakýho svět neviděl..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Eman_ napsal:
Zatímco hix byl všude, všechno zná, všemu rozumí, od všeho má klíče, prostě je to borec jakýho svět neviděl..
proc mi to jako vycitas??
17 cm
Marty napsal:
Přesně tento Švýracák mi byl zabaven při prohlídce v Anglii s důrazným varováním že bych mohl být zadržen za nedovolené ozbrojování a následnou pokutou, jelikož má zajišťovací ostří je považován za zbraň. Naštěstí byl příslušník rozumný a skončilo to u domluvy.
Při vstupu do UK?
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
jinak kdyz shanim nuz tak vzdy jdu sem www.noze-nuz.cz
Upravil schrek dne 15.12.2012 22:44
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zatim jen jedinej pruser s nozem a to na Ukrajinsky lajne. Bylo to dost husty a clovek byl v podstate bez sance neco vysvetlit. Ti ****i jdou samozrejme po uplatcich, v podstate je jedno, jestli najdou kudlu nebo prak, hodi se jim cokoliv aby vidirali. Nejake dovolani k zakonu neexistuje, tak se clovek musi rozhodnout, zda sklopit usi, nebo to objet....
Vozím mikováka jako Toli a k tomu malýho švýcara co má vývrtku,pilku,párátko,pinzetu,krátkou a delší čepel.
S mikovákem mě odstavili na čáře do Němec když jsme jeli do Mnichova na Intermot.Měl jsem ho v batohu u chleba a dalšího jídla v kufru auta.
Zajímavý bylo,že celník měl asi smysl navíc,protože v tom kufru leželo 6 báglů a zrovna si ukázal na ten správnej
Naštěstí to nějak neřešil,jen se zeptal čí je to batoh,ukázal na nůž,já mu naznačil že to mám na ten chleba a salám,řekli jsme mu že jedem na výstavu a budeme tam kempovat a to bylo vše.S přáním šťastné cesty jsme se rozloučili
Takže asi záleží na tom či onom orgánovi jak se k tomu staví
Jedu? Tedy žiju!
Vozim tento.Podle toho co píše ježek,tak je to nebezpečná zbraň v celé Evropě.V tom případě nechápu,jak si ho můžete pořídit bez jakéhokoli povolení.Včetně dětí.Nejen tenhle.http://www.noze-n...G45785.phpKdyž je hlad,je i husa dobrá.
mno.... .....tak můj nožík se se mnou zatím podíval nejdál do Turecka, včetně průjezdu Kosovem a ozbrojenou kontrolou srbských hranic. Nocoval se mnou v Albánii na pastvě, projel se mnou ohradu s býky na Šumavě, namazal mi paštiku ve Francii, ukrojil párek na Stelviu, obstál i na ukrajinských hranicích....jak tak koukám, asi je to ten nejlepší na trhu....když to všechno vydržel bez úhony....
svatka přiložený následující obrázek:
Svatko, třeba nikdo nepoznal, že je to kudlička-sen všech malých kluků.Někde doma ji ještě mám, prostě, první kudla. Jinak u sebe stále nosím malý, ne moc kombinovaný švýcarák.