No s cenou si byl dost jistej takže pouhých 90eur dolů a to je tak na tu novou baterku co bude třeba. Já nějak moc na smlouvání nejsem a i tohle bylo dobrý. Hlavně jsem to měl kousek což hodně ušetřilo
Jestli si ji chces nechat dlouho, tak to byl asi dobrej kup. vypada pekne. Na kseft by jsi na ni asi nevidelal,ale pro sebe je lepsi si trochu priplatit a mit ji neznicenou,udrzovanou atd. Tak at dobre slouzi.
poslední motorku jsem měl 5 let a protože GS byl můj sen tak jsem letos měnil, když to šlo a doufám, že mi vydrží minimálně stejně dlouho a klidně i déle. Na kšeft to určitě nebude. Teď jen doufám, že mi sedne a bude pohodlná i pro mojí drahou polovičku
Děkuju Všem za komentáře brambory a doufám, že si budem rozumět. Tak už jsem u prvního rozhodování u doplňků.
Chci tam dát dorazy řízení. Sice jezdím 90% silnici a terén spíš nejlehčí, ale přeci jen je tam dám a teď, které vybrat. Zatím jsem viděl jen TT a Wunderlich a vůbec nevím, které jsou lepší. No o ceně nemluvím. Od wund. skoro 2tis za 2 kousky nějakýho kovu a gumičku to mi přijde mazec. Jak to vidíte Vy a je i jiná možnost?
Myslím, že Tomáš někde na foru psal proč TT je lepší než Wun., myslím, že psal, že TT má lepší konstrukci těch gum - mají lepší tlumící efekt, ale už si to nepamatuji přesně - zkus pohledat na foru...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS