Mr GS napsal:
Já zimu nesnáším Sedím doma a nadávám
Sice mě v pátek "naučil" kamarád v Deštném na snowboardu(sjedu kopec a spadnu míň,jak 20x...někdy i 1x ) ,ale zjistil jsem,že to je dražší záležitost,než motorka a ti parch.anti s těma vlekama jezděj tak pomalu,že i já sjedu kopec za 1/2h 2x ale z toho trávím 20min na lanovce,5min na cestě dolů a 5min ve frontě(bylo to v pátek v "prac.době" takže nebyly fronty,jinak by se poměr ještě zhoršil,takže nevím,jestli na tohle budu mít nervy?
Navíc to žere prachy potřebný v sezóně na benzín,takže za mě stop zimě!
Já bych to zrušil...prašivina prašivá...studená...
Můj jediný zimní sport je závodně chlastat...a zatím mi to jde...
to Zetor...ale fakt je,že to není úplně špatná zábava,když už jsem trochu přišel,jak na to...jen kdyby ti židi nepřišli zase na to,jak maximálně vydělat,za co nejmíň práce kdyby ten vlek pustili ještě pomalej,tak bude couvat a chodit pěšky do kopce se mi nechce
Upravil Mr GS dne 16.12.2012 16:51
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Sice
Chlapi nerouhejte se !! uvědomte si, že minimálně k whisky a šampíku je led třeba
ale led se dá vyrobit v mrazáku i při okolních 30°C
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já se teda na lyže moc těším.V lednu plánujem pár dní v rakousu a v únoru dáme Alp d Huez.Jezdím do Francie už asi 15 let a nemá to konkurenci.Jen pivo a jídlo je tam ukrutně drahý.Pořád lákám Kašáka a on jezdí radši chlastat do Vítkovic.Pak je tak vysláblej že si vyhazuje rameno na portáškách a po třech jízdách končí u bufetu:)
Kasak napsal:
Taky se těšim,jedeme hned na Nový rok do Vítkovic.Banda odložených žen a tři chlapi.Vloni jsem tomu moic nedal,tak si to letos vynahradím.Fronty tam ani nejsou.
Do Vítkovic jsem jezdil jako kluk na podnikovou chatu Mikrotechny. Zajímalo by mě jak to tam vypadá dneska.
Děláš si pr.del.Na tu chatu jezdim už asi deset let.Změnilo se to,že jsou tam nové matrace,míň postelí,starej stůl v kuchyni je pořád a vlek na háček je taky v provozu stále.Hlídá nás tam takovej šedivák,jmenuje se Pepa nevim jak dál.Je to bejvalej mikrotechňák.Pořádá to Lucka Zítková.
Naposledy jsem tam byl když mi bylo tak 15 let, to je už 16 let zpátky. Vlek na háčky a kožený pásky... Nejraději jsem spal nahoře naproti schodů, to byl pokoj číslo 10 tuším, takovej malej krcálek. Kumu chata dneska patří?
Mr GS napsal:
Sice
Chlapi nerouhejte se !! uvědomte si, že minimálně k whisky a šampíku je led třeba
Whisky zasadne neredim!Ani ledem,ani vodou,ani kolou ani zadnejma jinejma srackama.Kdyz uz teda led,tak jedine do nejake hnusne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
palda napsal:
Já se teda na lyže moc těším.V lednu plánujem pár dní v rakousu a v únoru dáme Alp d Huez.Jezdím do Francie už asi 15 let a nemá to konkurenci.Jen pivo a jídlo je tam ukrutně drahý.Pořád lákám Kašáka a on jezdí radši chlastat do Vítkovic.Pak je tak vysláblej že si vyhazuje rameno na portáškách a po třech jízdách končí u bufetu
Alp d Huez znam,tam je to pekne.Je tam z vrchu ta dlouha cerna sjezdovka.Prvni pulka parada,druha spis rovina pro bezkare.A tusim,ze na druhou stranu se jelo tim vytesanym tunelem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Taky se těšim,jedeme hned na Nový rok do Vítkovic.Banda odložených žen a tři chlapi.Vloni jsem tomu moic nedal,tak si to letos vynahradím.Fronty tam ani nejsou.
Do Vítkovic jsem jezdil jako kluk na podnikovou chatu Mikrotechny. Zajímalo by mě jak to tam vypadá dneska.
Děláš si pr.del.Na tu chatu jezdim už asi deset let.Změnilo se to,že jsou tam nové matrace,míň postelí,starej stůl v kuchyni je pořád a vlek na háček je taky v provozu stále.Hlídá nás tam takovej šedivák,jmenuje se Pepa nevim jak dál.Je to bejvalej mikrotechňák.Pořádá to Lucka Zítková.
Chata patří pořád Mikrotechně.Zaměstnanci se na provoz skládají a něco vyberou na nájmech.Majitel jim to nechal zatim v jejich režii.Jinak ta chalupa má pořád svoje kouzlo.Je to tam ukrutný,dokážeš si představit deset rozvedenejch bab na tři chlapy.Nebejt tam ty haranti,tak to jsou římské orgie.
Naposledy jsem tam byl když mi bylo tak 15 let, to je už 16 let zpátky. Vlek na háčky a kožený pásky... Nejraději jsem spal nahoře naproti schodů, to byl pokoj číslo 10 tuším, takovej malej krcálek. Kumu chata dneska patří?
Já jsem byl v pátek na kole, ve sněhu paráda.
Jinak leden pánská jízda zkusíme St. Anton a pak s děckama Nassfeld v půlce března. Sem tam nějaký Stuhleck nebo Semmering.
kejda přiložený následující obrázek:
[170.8Kb]
Upravil kejda dne 16.12.2012 19:41
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
palda napsal:
Já se teda na lyže moc těším.V lednu plánujem pár dní v rakousu a v únoru dáme Alp d Huez.Jezdím do Francie už asi 15 let a nemá to konkurenci.Jen pivo a jídlo je tam ukrutně drahý.Pořád lákám Kašáka a on jezdí radši chlastat do Vítkovic.Pak je tak vysláblej že si vyhazuje rameno na portáškách a po třech jízdách končí u bufetu
Ještě si musim koupit blembák,bez něj už nejedu,naposled mě pěkně bolela hlava.
Když je hlad,je i husa dobrá.