At se na me nikdo nezlobi, ale kdyz nekdo prodava novy zabaleny blinkr ktery normalne stoji okolo 1000,-kc za 150,-kc a navic kdyz je na nem napis made in czech republic myslim, ze puvod je vice nez jasny a neni treba se na nej ptat.. I soudce pak rekne ze podezrela byla uz cena presne pred tim nez te posle do bane..
jezek napsal:
At se na me nikdo nezlobi, ale kdyz nekdo prodava novy zabaleny blinkr ktery normalne stoji okolo 1000,-kc za 150,-kc a navic kdyz je na nem napis made in czech republic myslim, ze puvod je vice nez jasny a neni treba se na nej ptat.. I soudce pak rekne ze podezrela byla uz cena presne pred tim nez te posle do bane..
hele o blinkrech nic nevim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
to souhlas, ale za 150/kus nebyl, cena byla někde mezi 1/2 - 2/3 ceny nového
jinak za 150,- by mi to bylo jasný čeče ;o))
www.jantruhlar.cz
tak já kdysi dávno na aukru koupil za 150,- /kus.. prodávající tvrdil že má ze své motorky, kterou chtěl přestrojit, motorku prodal atd atd.. po koupi nabídl dalších x kusů.. předpokládám, že zdroj bude stejný.. myslím, že je to jedno.. tady se všeobecně ví, že Praskin má hodně věcí za super cenu, a že komunikace s ním, občas není jednoduchá..
Upravil jezek dne 22.12.2012 16:39
Taky jsem od Praskina chtěl nějaký díly, dokonce jsem se dozvěděl i ceny, ale další komunikace z jeho strany neproběhla. Takže na jaře se s nim domluvim, kdy bude doma a prostě tam zajedu.
už v prvním mailu mi ale psal, že nemá čas, a že je nejlepší, když si pro to přijedu osobně. takže pro mě zatím jednání OK...
Labus01 napsal:
Taky jsem od Praskina chtěl nějaký díly, dokonce jsem se dozvěděl i ceny, ale další komunikace z jeho strany neproběhla. Takže na jaře se s nim domluvim, kdy bude doma a prostě tam zajedu.
už v prvním mailu mi ale psal, že nemá čas, a že je nejlepší, když si pro to přijedu osobně. takže pro mě zatím jednání OK...
Bohužel já nemám jiný dopravní prostředek takže si k němu nezajedu a musím se spoléhat na jeho ochotu
Labus01 napsal:
Bohužel já nemám jiný dopravní prostředek takže si k němu nezajedu a musím se spoléhat na jeho ochotu
A to tě nenapadlo požádat někoho z Praskinova okolí, aby ti to u něj vyzvedl a poslal? Někoho, kdo má více času?
jezek napsal:
Michale ale sorry.. kdo má dneska více času??
No tak někdo se snad najde, ne? Já tedy nevím, ale když mě někdo napíše s žádostí, abych mu tady něco zajistil nebo prozkoumal, tak já ho nedomítnu a udělám to i na úkor svého času. Už jen proto, že třeba já budu někdy něco také potřebovat... A teď, když jsou svátky, lidi jsou doma, sněhuláci se stavět nedají, na hory se taky lidi neženou, motorky už dávno zazimovaný a naleštěný, tak třeba by někdo pomohl... Byl to jen nápad...
jezek napsal:
No tak někdo se snad najde, ne? Já tedy nevím, ale když mě někdo napíše s žádostí, abych mu tady něco zajistil nebo prozkoumal, tak já ho nedomítnu a udělám to i na úkor svého času. Už jen proto, že třeba já budu někdy něco také potřebovat... A teď, když jsou svátky, lidi jsou doma, sněhuláci se stavět nedají, na hory se taky lidi neženou, motorky už dávno zazimovaný a naleštěný, tak třeba by někdo pomohl... Byl to jen nápad...
Ježku, já to mám zhruba tak jako Michal.Je pravda,že je dneska málo lidí,kteří udělají něco zadara a to třeba jen proto,že jim to může někdy někdo oplatit.
Upravil PavelDR dne 22.12.2012 21:15
No zavolat mu,po tom co ti to prislo jsi mohl.....Nadruhou stanu at ma cas, nebo nema, musel videt co posila a ze to neni uplne v popradku musel vedet.
Honza_BMW_VW napsal:
...někdy v létě v pondělí cestou do práce jsem volal Servisákoj na LED blinky (zadní), od něj dostal tip na Praskina (přední), tomu zavolal tak mezi 40-45km R10, řekl mu do tel. adresu a ve středu téhož týdne jsem je měl v Liberci na poště, normálně v obálce. Divil jsem se, prachy jsem posílal až ve středu, takže za mě dobrý. Jinak bych asi řešil jak psal Michal - poslat foto, apod..
Jasný, blikačema nás Martin zásobil ve velkém (já, Servisák, ty a jiní). Díly nové, cena dobrá, dodání také. Hold je to podnikatel a má toho hodně (řemeslník), do toho stavba a mohlo pak lehce dojít k nedorozumění.
Ale jak říkám, Martin se vůči nikomu nepostaví zády...
prodávat kradený blinkry je dobrej byznis..
Doufám,že toto tvé tvrzení Praskin vysvětlí.Tedy pokud si to přečte.Nějak se mi tomu nechce věřit,ale za koho dnes dáte ruku do ohně?Věřím,že tady mezi sebou nemáme zloděje!!!!!
Upravil PavelDR dne 22.12.2012 21:04
jezek napsal:
Ježk, já to mám zhruba tak jako Michal.Je pravda,že je dneska málo lidí,kteří udělají něco zadara a to třeba jen proto,že jim to může někdy někdo oplatit.
jde spis myslim o vyuzivani ciziho casu na BLBINY.
pro dil za litr bych nikoho neposilal teda.. to mi prijde jako neucta k jeho casu.
17 cm
OK, tak abyste se nedohadovali co je a co není správný, tak kdybyste někdo něco potřeboval v Plzni a okolí, tak jsem ochoten po domluvě pomoci... Pokud to bude v mých silách a nebude to chujovina...
xHackerM napsal:
A to tě nenapadlo požádat někoho z Praskinova okolí, aby ti to u něj vyzvedl a poslal? Někoho, kdo má více času?
Ne to mě opravdu nenapadlo, zatahovat do toho ještě třetí osobu
JÁ MÁM ČASU SPOUSTU JEN TO MÁM K PRASKLINOVI JEN 451 KM TAKY SEM U NĚJ BYL V DUBNU JEŠTĚ NA BÁWU BYLO TEHDY MOC PĚKNĚ SPOTŘEBA JEN 3.5L /100KM TĚT UŽ MI ZBYL JEN SWIŠT 1500,POSLAL MI NŽDY CO JSEM CHTĚL NEMŮŽU SI STĚŽOVAT
Upravil michal krtek dne 22.12.2012 21:22
xHackerM napsal:
OK, tak abyste se nedohadovali co je a co není správný, tak kdybyste někdo něco potřeboval v Plzni a okolí, tak jsem ochoten po domluvě pomoci... Pokud to bude v mých silách a nebude to chujovina...
jj... hele my jsme tady taky byli zkouknout pro Swata motorku tady na Slapech.. s tim samozrejme problem nemam.
17 cm