Okolo brna to fakt stojí za vyliz prdel. Inverze, bílá tma namraza ...... Hnus. Včera jsem viděl asi 6 chopraku jak si to valí v tom marastu do Brna
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Včera jsme dali s kámošem něco přes 70 km a paráda jaxviňa, krásnýho ježíška jsme si udělali Polojasno, silnice místama i suché, 12 stupňů páně Celsia, skoro jako na jaře!
25.12.2012 - na startu +5C, místy sluníčko.. o 60km dále na Kokořínsku viz foto..
Nicméně jsme pokořili i Vrátenskou horu a za tmy dorazili celkem vpořádku domů..
FoxHunter přiložený následující obrázek:
... taky jsem měl štědrodenní výjezd .. ráno v 4:30 se synátorem na pohotovost ... ale včera jsem to nevydržel a projel Karcoolku alespoň pár koleček po čtvrti ... pěkně prohřát, protočit kolečka a za cca hodinku zase "zazimovat" ... včera bylo super jasno a cca +8, dneska +2 a mlha jak mlíko ...
Upravil chstepan dne 24.12.2013 16:22
(ch)stepan
jinak já byl včera i dnes dohromady najeto asi 190 km
.. naštěstí né .. podezření na slepák, ale nakonec se z toho vyklubala "obyčejná" střevní infekce ... takže dvě kapačky + antibiotika a večer pod stromečkem jsme byli doma ...
(ch)stepan
S tou Vysočinou můžu potvrdit celkem slušný počasí. Jel jsem z Třebíče zkontrolovat chajdu a místy bylo na silnicích sucho, místy mokro, ale užil jsem si to maximálně. Sice jen 45 km ale i tak to byla paráda.