xHackerM > je to dobrý nápad. Taky rád využívám motorku k pracovním cestám, ale tady to určitě nebude nejlepší a hlavně vhodné. Budou tady potřeba ruce, lopaty a taky pro tebe zázemí na převlíknutí a místo na suché hadry. Budeš ještě rád, že si v tom autě můžeš zalehnout a přečkat noc.
Takže u nás na Plzeňsku uzavřené silnice, řeky a říčky zatopily hřiště, zahrady, silnice (úplně uzavřené). Voda z polí značně komplikuje provoz na silnicích. A to jsme jen slabý odvárek, co teprve velké povodňové oblasti...
Před chvíli jsem přijel.Projel jsem se podél Vltavy a zpátky podél Berounky. Vltava pod Slapama je zatím celkem v pohodě. Berounka už je samozřejmě venku, z Černošic do Radotína už je to zavřený. Co mne ale dostalo, je to neuvěřitelný množství vody co teče z polí a lesů nad Davlí (směrem na Mníšek). Chvílemi jsem měl pocit že jedu potokem. A samozřejmě to vyplavuje hafo bordelu, takže chvílemi to byl docela adrenalin. Je hezky vidět, jak už ta země nic nepobere.
most u Remagenu dnes cca v 15:00
[img][/img]
chafre přiložený následující obrázek:
Tak to můžu potvrdit. Hned za vesnicí v oblasti mimo veškeré potoky a řeky tekla přes silnici proudem voda z pole. Na 3 místech na 2km úseku. Ale když říkám, že tekla, tak fakt proudem.
Sleduju od oběda ČT24.
Ještě, že má Praskin dílnu na kopci, Husinec plave...
Upravil xHackerM dne 02.06.2013 18:34
Ja bych se klidne pridla kdyz bude cas. Jezdil jsem pokazde s kamaradama z klubu pomahat, naposledy do Cervene vody na Jesenicku.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pan Kalousek nás stahuje každý měsíc o povodňovou daň.
Dále přispíváme na armádu, která zevluje v kasárna, dloube se v rypáku a čeká na vejplatu, (vyjma několika jedinců chrabře osvobozujíc Afganistán).
Když si dám tedy 1+1 dokupy,máme materiálu a pracovní síly celkem hodně.
Doufám, že naši zákonodárci tyto léta uložené prostředky plnohodnotně využijí a postaví vše do původního stavu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
xHackerM napsal:
Tak to můžu potvrdit. Hned za vesnicí v oblasti mimo veškeré potoky a řeky tekla přes silnici proudem voda z pole. Na 3 místech na 2km úseku. Ale když říkám, že tekla, tak fakt proudem.
Sleduju od oběda ČT24.
Tolik si chtěl pomoci a pak sedíš u telky.Není to škoda?Povodně máš skoro za barákem.Určitě někde potřebovaly pytlovat nebo stěhovat.
Lepší příležitost k pomoci už těžko ve svém okolí najdeš.
YouTube Video
Upravil hicks dne 04.06.2013 00:08
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xHackerM napsal:
Sleduju od oběda ČT24.
Tolik si chtěl pomoci a pak sedíš u telky.Není to škoda?Povodně máš skoro za barákem.Určitě někde potřebovaly pytlovat nebo stěhovat.
Lepší příležitost k pomoci už těžko ve svém okolí najdeš.
2 Sadílek: Doufám, že neočekáváš, že se tady začnu objahovat co jsem dělal, kde jsem byl a jak to v našem okolí vypadá, že ne?! Tvým příspěvkem se totiž pleteš.
Pár fotek z dnešní cesty do práce http://xhackerm.r...odne_2013/
K první fotce - běžně koryto v Plzni vypadá takto:
Upravil xHackerM dne 04.06.2013 07:49
Ivo Bohuslav napsal:
Ahoj, Michale............chápu Tvoje pocity..............
Jestli máš tu potřebu a můžeš si to dovolit, a chceš pomoci tam, kde to je potřeba, neřeš žádnou organizaci a pomáhání........
Nalož si do auta kolečko, lopatu, pívo a párky v konzervě, vyraž do postižené oblasti a zastav u první vytopený chalupy. " Dobrý den, já jsem Michal ze z Plzně a přijel jsem Vám pomoci......"
A neboj se toho, tak jim opravdu pomůžeš.
Jenže to by se nezviditelnil tak dobře jako v tomto vlákně