Biker755 napsal:
V čiré optice to není takové,jako v mlhovce,která má tu čočku takovou mléčnou.Mám je v Hellách a mám je puštěné ve dne a jsou vidět suprově.
Jestli si dobře pamatuju, tak máš taky Micro-De mlhovky, že? No musím se přijet podívat za kopec jak ti to svítí...
Přijeď,uvidíš sám.Já jsem spokojený.
Ozvu se ti zítra v podvečer, ať přijedu za tmy a ukáže nám to víc...
To uvidíš pěkně i ve dne.Ty mlhy s těma žárovkama svítí dost pronikavě.
Dum spiro,spero.
100W je pitomost i ve velké parabole. Měl jsem to na Yamaze (nějaká supersvítivá americká halogenka) a neuvěřitelně to vypálilo plastový reflexní vnitřek. Ty plasty se úplně roztavily a zkroutily. Přitom to byl mnohem větší průměr a nikdy jsem to nenechal zapnuté delší dobu bez jízdy (nechlazené). 100W je fakt hodně a to teplo nemá kam utéct a začne se to vypalovat.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Biker755 napsal:
V čiré optice to není takové,jako v mlhovce,která má tu čočku takovou mléčnou.Mám je v Hellách a mám je puštěné ve dne a jsou vidět suprově.
Jestli si dobře pamatuju, tak máš taky Micro-De mlhovky, že? No musím se přijet podívat za kopec jak ti to svítí...
Přijeď,uvidíš sám.Já jsem spokojený.
Ozvu se ti zítra v podvečer, ať přijedu za tmy a ukáže nám to víc...
To uvidíš pěkně i ve dne.Ty mlhy s těma žárovkama svítí dost pronikavě.
Bavítese o Night Breaker nebo 100W?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Bavíme se o NightBreaker a byl jsem je okouknout... Fakt to čočkový světlo umožní vyniknutí vlastností těch žárovek... Čirá optika to prostě nevyužije jak by se dalo očekávat...
xHackerM napsal:
Bavíme se o NightBreaker a byl jsem je okouknout... Fakt to čočkový světlo umožní vyniknutí vlastností těch žárovek... Čirá optika to prostě nevyužije jak by se dalo očekávat...
Takže jestli chápu dobře, tak v "mléčný" mlhovce to bude ještě lepší .... já měl NB v hlavním světlometu a že by mě to nějak uchvátilo to ne, bylo to lepší, ale ne tak moc .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
xHackerM napsal:
Takže jestli chápu dobře, tak v "mléčný" mlhovce to bude ještě lepší .... já měl NB v hlavním světlometu a že by mě to nějak uchvátilo to ne, bylo to lepší, ale ne tak moc .....
Mělo by to tak být jak jsem dnes viděl a jak tady píší ostatní...
Do přídavek si je pořídím také, do hlavní taky, ale Hugitka na novějším GS bude mít stejnou situaci jako my - čiré světlo...