Ja som si vyrobil vlastný držiak GPS ku ktorému som už rovno prirobil i 12V zásuvku a zabil som 2 muchy 1 ranou. Prikladám i foto pre inšpiráciu:
momul přiložený následující obrázek:
momul pekné ja mám už dva roky od TT, funguje dobre, len sem-tam vŕzga.
Mám však problém s Beckerom, zlomil sa mi usb konektor (taký malý plast v USB konektore), teraz viem napájať len cez autodržiak, čo je nič moc....
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Kuci napsal:
Používate někdo Garmin etrex? potřebuji vybastlit nějaký off držák.
Zkus projít ebay, touratech je dělal a byly fakt dobrý, kamarád ho má na kole snad už 10 let a pořád ho používá. Dají se sehnat i se starou navigací za pár stovek na německém nebo anglickém e-bay...
PeterKeke-po tvojich Elefandoch sa cudujem ze mas zlomeny len USB :-) (bratranec mi poslal video). Kuci-napis mi rozmery tvojej navigačky,ak su aspon kus podobne mojmu Crocodailu tak mam doma este asi 2ks držiacikov
ja mam taky isty by niekto chcel. za miernu uplatu sa dohodneme asi
Upravil xNOKIAx dne 06.03.2013 22:40
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
podobný držák taky vymýšlím. Když ho mám na řidítkách, tak mi trochu vadí ve výhledu na budíky a hlavně se kolem něj špatně sahá na klíček. Až to dodělam, tak taky pošlu foto.
BTW Vojto, kde jsi koupil to zvýšení blasterů? to je touratech?
jojo TT, nekupoval jsem to, u motorky to už bylo.. a je to šikovný :-). Právě měl jsem to na klasickém RAM systému na řidítkách a vadilo mi to tam i z duvodu tankvaku, tak jsme začal uvažovat nad tímto způsobem. uvidím, jak se to osvědčí.. :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Netrepe se to, uz jsme to zkousel.. Jedine co jeste doplnim, tak asi gumu mezi srouby a ten drzak.. aby to bylo chranene pred vibracemi... Jestli to pomuze nevim,ale za starou dusi nic nedam.. a tak to zkusim a uvidim..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ja pouzivam tuto kombinaciu Hama a spokojnost.
Drziak http://www.hama.cz/drzak-na-riditka-stabi-2-/ a k nemu puzdro http://www.hama.cz/pouzdro-na-gps-pro-kolo-a-moto-cerne/
Testoval som aj husi krk ale ten sa po par jadzach polamal.
Do puzdra natieklo len raz a to pri brutalnej prietrzi mracien ked motorka stala na priamom dazdi.