Také jsem to propuštění hlavně ci.k.ánů viděl a musím říct, že tohle Klaus po.s.ral na plný čáře u 90 % lidí, který ho měli "rádi" - nebo tak to cítím alespoň já. Proč to udělal si každěj může vysvětlit jinak a asi to není podstatné. Podstatné je to, že spousta lidí desetitisíce lidí (možná staticíce lidí) se honěj za takovejma šmejdama celý měsíce, roky a desetiletí a teď se tahle práce jako hodí do koše, vymažou se tr. rejstříky násilníkům, zlodějům, vrahům a s.r.á.čům všeho druhu - tohle si národ zaslouží? Jestli si Klaus myslí, že to národu prospěje, tak bych chtěl, aby ho jeden nebo dva ci.g.oši navšívili na hradě o samotě třeba zejtra večer - **** jeden... ŠKODA VÍC MLUVIT A PSÁT
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Už jsem si myslel, že mě ta banda hovad už nemůže překvapit. Klaus mě vyvedl z omylu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Od ZLODĚJE per se snad ani nic jiného nedalo čekat...
v DEMOKRACII nikdy amnestie NEBYLY POTŘEBA, ty rozdávali Stalinové a jim podobní LUMPOVÉ a ZLOČINCI !! Asi tak...
Upravil bluesbery dne 02.01.2013 22:44
no myslím si, že kus pravdy bude třeba se vysrat na případy, které se táhnou spoustu let ... všichni ví, že to nemá cenu, ale ono se to nahlas říct nemůže, přece jen budeme potřebovat voliče a pravdu jim přece říct nemůžeme
tady ale dobře poslouží komerční média, když před každou věznici televizní štáb natočí ****a nebo nějakého ****ka
Všechny to sere, ale nic se neděje. Politici včetně prezidenta z lidí strach nemají a morální kredit už vůbec ne.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
bluesbery napsal:
v DEMOKRACII nikdy amnestie NEBYLY POTŘEBA, ty rozdávali Stalinové a jim podobní LUMPOVÉ a ZLOČINCI !! Asi tak...
A co Havlova amnestie?V prvním funkčním období, jež trvalo půl roku, tedy do prvních svobodných voleb, byl Václav Havel na vrcholu své moci; Komunistická strana byla v hluboké defenzivě a nová demokratická politická scéna se ještě neustálila. Některá Havlova rozhodnutí z tohoto období jsou dodnes kontroverzní, například mimořádně rozsáhlá amnestie. Z vězení byla počátkem roku 1990 propuštěna řada zločinců, z nichž mnozí brzy pokračovali v páchání závažné trestné činnosti. To už jste zapomělili?Asi tak....
Upravil 3axap dne 03.01.2013 06:15
bluesbery napsal:
A co Havlova amnestie?V prvním funkčním období, jež trvalo půl roku, tedy do prvních svobodných voleb, byl Václav Havel na vrcholu své moci; Komunistická strana byla v hluboké defenzivě a nová demokratická politická scéna se ještě neustálila. Některá Havlova rozhodnutí z tohoto období jsou dodnes kontroverzní, například mimořádně rozsáhlá amnestie. Z vězení byla počátkem roku 1990 propuštěna řada zločinců, z nichž mnozí brzy pokračovali v páchání závažné trestné činnosti. To už jste zapomělili?Asi tak....
Ale nezapomněli. Jenom se momentálně hovoří o Klausovi a ne o Veškrnovi. Samozřejmě, ty škody, co napáchal Veškrna jsou prozatím o řád vyšší. Tedy ve funkci prezidenta.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bluesbery napsal:
Ale nezapomněli. Jenom se momentálně hovoří o Klausovi a ne o Veškrnovi. Samozřejmě, ty škody, co napáchal Veškrna jsou prozatím o řád vyšší. Tedy ve funkci prezidenta.
Já se jen nechtěl dotknout velkomožného pána na jehož příspěvek jsem reagoval a proto jsem použil množné číslojá vím že se píše o Klausovi,ale a ne o Havlovi ale on tam psal zaníceně o Stalinovi a jemu podobných lumpech a zločincích tak mi přišlo líto že zapoměl na tu slavnou porevoluční amnestii našeho národního hrdiny
Upravil 3axap dne 03.01.2013 09:37
vlastimil napsal:
V prvním funkčním období, jež trvalo půl roku, tedy do prvních svobodných voleb, byl Václav Havel na vrcholu své moci; Komunistická strana byla v hluboké defenzivě a nová demokratická politická scéna se ještě neustálila. Některá Havlova rozhodnutí z tohoto období jsou dodnes kontroverzní, například mimořádně rozsáhlá amnestie. Z vězení byla počátkem roku 1990 propuštěna řada zločinců, z nichž mnozí brzy pokračovali v páchání závažné trestné činnosti.
Bez ohledu na tema bych chtel rici,ze kdyz nekde neco obslehnes,mel bys uvest zdroj...
mne se to taky nelibi.. ale pry jsou veznice totalne preplneny.. to taky neni ouplne dobre...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2