Já si myslím že v posezu jsou naprosto stejné, pokud teda jedna nemá nádstavce pod řídítky.
Za 100tis. Jednoznačně 11ku. Tu co hodil Komaiz, tak pokud je v dobrým stavu. Doplňky jsou tam super. Podvozek dělaný a světlo můžeš přehodit za origo. Osobně mám TT dvoj světlo a jsem spokojen. Už jen pro klid kdyby prdla žárovka, tak na druhou v poho dojedu.
Přeji šťastnou ruku při výběru.
Jinak Boba můžu doporučit.
Splněný sen moje 1100GS
Ty dvě světla jsem měl na 11tce taky. mě osobně se s tím líbila více. Když pominu vzhled tak ty dvě světla svítí kur.va dobře, dokonce líp než 1150.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
jencekgs napsal:
Já si myslím že v posezu jsou naprosto stejné, pokud teda jedna nemá nádstavce pod řídítky.
Za 100tis. Jednoznačně 11ku. Tu co hodil Komaiz, tak pokud je v dobrým stavu. Doplňky jsou tam super. Podvozek dělaný a světlo můžeš přehodit za origo. Osobně mám TT dvoj světlo a jsem spokojen. Už jen pro klid kdyby prdla žárovka, tak na druhou v poho dojedu.
Jenček díky at ti rablenka-limetka dobře slouží rád si na ní vzpomenu pro limetky mám slabost,ale upřímě v celém rajchu takhle vybavenou a udělanou nikdo nesežene takže pokud sežene kolega penízky rychle vzít kolegu zde z fora na moravě a mazat do free-mota tahá většinou Itálii a moto má pěkný já osobně doporučuji.
Pokud přihodíš 25tis mám vyvoněnou 1150gs s 3 orig.kuframa,abs,hefty padáky.
Upravil Bob dne 03.01.2013 21:10
Ta jedenáctka vypadá opravdu moc pěkné, některé doplňky bych osobně tedy nemusel, ale takhle podle fotek bych do ní šel. Trošku nerozumím tomu zobáku - proč je nastavovanej (někdo ho seřízl a nastavil)? Ale hlavně bych se chtěl zeptat co to je ten tempomat a jak je na 1100tce vyřešenej? víte to někdo? jediné co znám je ta placka na heftu, o kterou si opřeš zápěstí na dálníci, ale to asi nebudou myslet né???
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
nu nevypada zle,ale tady ty dve cocky mi k tomu nejdou,a nemohlo to bejt buchli kdyz tu pisete ze to ma nastavovanej zobak a k tomu ty jiny lampy,..a jinak jeste jak moc je slozity nebo zdali to vubec jde nabastit to predni svetlo z 1150 na 1100,dik
a to je az olomoc ty pico to je ale flak cesty jen se na ni projet.jinak jsem zjistil ze mi fakt vadi jen to svetlo hranaty,jinak by mi to asi bylo jedno,..a jinak jeste nevim jak rychle ji budu resit pac dodelavam bydleni a jeste me ceka krb + kominek a pak by mi melo zbejt,,,,snad...jinak nevim co si na jare pocnu az zacnou osichat cesty.
servisak napsal:
Podle me svetlo z 1150 na 1100 nepujde dat je to jiny.. a nastavovanej zobak je asi mysleno to ADV prodlouzeni
nene adv prodloužení je široké a je jde snad jen na 1150, tohle je opravdu nastavované /jako by někdo ten zobák uřízl o 5 cm a za ho nastavil kusem plastu, ale je to jen detail. Ta motorka má přes 100tkm, asi něco zažila jako každá, navíc má blatník na bláto, určitě to někdo musel předělávat úmyslně.
Tomikanec- Bouraný, buchlí otázka je co si pod tímhle slovem představuješ, ona 1100 i 1150 mají stejnou koncepci a rám téhle motorky vlastně je jen takovej krk nad motorem, pak samozřejmě pár trubek jako podsedlový rám a to je vše, pokud je to rovný, tak není co řešit... Světla z 1150 na 1100 nejdou, musel bych převařit celej přední rám, kokpit (budíky) a taky dát jiný plasty od nádrže dopředu...
Upravil petrguss dne 03.01.2013 21:44
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tempomat je ten kousek stříbrnej na pravým heftu u závažíčka (konec blástru) s takovým ozubeným prstýnkem, a stojí cca 2500kč. Je to celkem šikovná věcička na dálniční přesuny.
K tomu světlu, na 11 světlo z 1150 asi dát šlo to by mohl vědět Servisák nebo Tonda, i když by jsi musel vyměnit a upravil celé lešení a jednoduchší by bylo to vyměnit celé i s budíkama prostě komplet jen nevím jak by jsi to pozapojoval a zda by ti fungoval Fid, i když čidlo na 11 bude asi stejný a na jedenáctpade bude ukazovat o jednu rychlost víc. Ten zobák je klasickej a jak píše servisák tak si tam dodělal jen to černé prodloužení i když myslím že je zbytečné
Upravil LukyGs dne 03.01.2013 21:43
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
ja pouzivam tempomat ten plastovej za 250 od Louise , ale rikal jsme si jestli neinvestovat do toho kolecka mate stim nekdo zkusenosti
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
LukyGs napsal:
Tempomat je ten kousek stříbrnej na pravým heftu u závažíčka (konec blástru) s takovým ozubeným prstýnkem, a stojí cca 2500kč. Je to celkem šikovná věcička na dálniční přesuny.
K tomu světlu, na 11 světlo z 1150 asi dát šlo to by mohl vědět Servisák nebo Tonda, i když by jsi musel vyměnit a upravil celé lešení a jednoduchší by bylo to vyměnit celé i s budíkama prostě komplet jen nevím jak by jsi to pozapojoval a zda by ti fungoval Fid, i když čidlo na 11 bude asi stejný a na jedenáctpade bude ukazovat o jednu rychlost víc. Ten zobák je klasickej a jak píše servisák tak si tam dodělal jen to černé prodloužení i když myslím že je zbytečné
A jak funguje ten prstýnek - slyším o něm poprvé??
jinak ještě k tomu zobáku, když už jsem to tak rozmázl, tak je to jak jsem psal, tady dávám fotky k srovnání: ta s uříznutým http://www.tipmot...atech.html
a tady namátkou vybraná jiná s normálním http://www.tipmot...00-gs.htmlŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Ja sehnal pred dvěma měsíci 11ku 61 tis. Km, rv 1999 za 78 tis. Perfektní stav. Ram na kufry i padák. +Když vezmu veškeré doplňky které jsem koupil a ještě chci, tak jsem na ceně 1150, to byla pro me hlavni volba.
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
jencekgs napsal:
Jenček díky at ti rablenka-limetka dobře slouží rád si na ní vzpomenu pro limetky mám slabost,ale upřímě v celém rajchu takhle vybavenou a udělanou nikdo nesežene takže pokud sežene kolega penízky rychle vzít kolegu zde z fora na moravě a mazat do free-mota tahá většinou Itálii a moto má pěkný já osobně doporučuji.
Pokud přihodíš 25tis mám vyvoněnou 1150gs s 3 orig.kuframa,abs,hefty padáky.