Zeptám se páč nevím:
kolik watu snese altík GS 1150 páč na starý motce sem nemohl mít 2x 55watu ale jen 35watů typoval bych že GS to má jinak a líp vyřešený.
Díky za odpověď od kohokoliv ... .... " GSA 1150 SE " ....
kenry napsal:
Zeptám se páč nevím:
kolik watu snese altík GS 1150 páč na starý motce sem nemohl mít 2x 55watu ale jen 35watů typoval bych že GS to má jinak a líp vyřešený.
Díky za odpověď od kohokoliv ...
Na 1150 GS se dávaly 2 typa alternátorů.
Denso 40A nebo Bosch 50A
Tuším že ten silnější je na modelech s ABS a vyhřívání rukojetí (už ani tím ABS si nejsem jistý), ale mám dojem, že tam bylo něco takového... tuším že to bylo 600W u normálního s 700W nebo dokonce 780W u nějakých ročníků ale nejsem si jistý.. ale bude to cca někde kolem těcj 700W... Běžně vidíš např. v americe, jak mají 4 přídavné lampy vepředu, GPS, antiradar a další blbosti kolem
HonzaGS-SV napsal:
Tuším že ten silnější je na modelech s ABS a vyhřívání rukojetí (už ani tím ABS si nejsem jistý), ale mám dojem, že tam bylo něco takového... tuším že to bylo 600W u normálního s 700W nebo dokonce 780W u nějakých ročníků ale nejsem si jistý.. ale bude to cca někde kolem těcj 700W... Běžně vidíš např. v americe, jak mají 4 přídavné lampy vepředu, GPS, antiradar a další blbosti kolem
..není to 50A (resp.40A) * 12 V = 600W (rep. 480W) ?
(ch)stepan
no abych pravdu rekl tak 1000LM na 10W diodu je celkem malo , ALE svitti to bude, ze zajimavosti bych to asi objednal
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
tohle navypadá vubec špatně.... podle popisu... ale jetšě nemáme motky zatím to není kam dát ... ale hned jak budou tak je tohle jedna z možností...moc děkuju ...
.... " GSA 1150 SE " ....
Jak to budes mit veliky Schreku? Jaky pouzijes typ LEDek,jestli to neni uplne tajny?
Jinak delas tvar valce nebo krabice ?
Tady je varianta B http://www.ebay.c...1438.l2649
A tady varianta C,ale prijde mi to docela divny,myslim rozmery a parametry http://www.ebay.c...1c27f87004
Upravil Irskej dne 24.03.2013 00:02