Přátelé, ta sv*ně kuna se mi rozhodla ničit zatím jen zvukovou izolaci pod kapotou motoru a já se nehodlám dočkat doby, kdy s autem neodjedu... Máte tip, nebo radu, čím auto vystříkat, popřípadě co kam dát, aby ta mrcha odtáhla?
O zvukových rušičkách vím...
Díky za rady.
Upravil Kubrt dne 10.11.2015 12:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kluci diky, hned po nem nekde u nas mrknu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bral jsem ho ve škoda zákaznickym centru-servisu. Měli by to mít dneska už snad v každym podobnym zařízení, jako je prodejna náhradních dílů nebo doplňků na auta..
Jestli funguje ale nevím, páč jsem to bral pro známého a víc jsme se o tom nebavili. Každopádně je to pár měsíců a nestěžoval si.
Do it my way...
Ja mam ze ZOO kolecka hoven od tygra a mam uz rok a pul klid, po tom co kuna udelala skodu za 50 tis.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schreku, tezko si budu patlat tygri houna po aute
kubrt napsal:
Schreku, tezko si budu patlat tygri houna po aute
Kdyby jo, chtěl bych to vidět.
Co mám na půdě sršně (a že jim podcmrduji a různě je rozmazluju) je klid od veškeré havěti. Měl jsem tam mraky vos, kuny, sem tam lasičku a o myších ani nemluvím.
Pod sršněma občas zametu a je klid. Nevýhodou je večerní posezení na terase s pár zbloudilých nevolníků dorážejících na lampu.
Mám sršně rád, doufál že se na jaře opět nastěhují. Jen musím v zimě vyházet letošní hnízda. Neradi se zabydlují poblíž vybydlených hnízd.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz