TomasTT napsal:
Teď nevím jakou krytku myslíš. Tu co je u navigace v krabici? Takovou tu plastovou co se tam cvakne místo navigace? Jo, tu máme docela určitě.
Ten kšiltík jsem hrozně moc chtěl, používal jsem něco podobného se SPIII a tam byl skvělý. Ale u Zuma by musel být 2x delší aby to mělo smysl
Ona je v originál příslušenství? Tak to já jí v krabici bohužel nemám, pokud tam měla být.
Myslím krytku konektoru držáku, když vyndáš navi, tak s ní zakryješ konektor proti dešti třeba. Viděl jsem to u Mr. GS a dává mi to smysl...
TomasTT napsal:
Teď nevím jakou krytku myslíš. Tu co je u navigace v krabici? Takovou tu plastovou co se tam cvakne místo navigace? Jo, tu máme docela určitě.
Ten kšiltík jsem hrozně moc chtěl, používal jsem něco podobného se SPIII a tam byl skvělý. Ale u Zuma by musel být 2x delší aby to mělo smysl
Ona je v originál příslušenství? Tak to já jí v krabici bohužel nemám, pokud tam měla být.
Myslím krytku konektoru držáku, když vyndáš navi, tak s ní zakryješ konektor proti dešti třeba. Viděl jsem to u Mr. GS a dává mi to smysl...
Teď asi každý mluvíme o něčem jiném. Všechny ty "širmy" proti slunci se dokupují. Garmin ani nic takového nedělá.
Ale krytka proti dešti na konektor je tohle:
A to by v balení rozhodně být mělo. Pokud to teda Garmin v poslední době nezměnil. V sadách, co tady máme skladem ještě z podzimu to 100% v ceně je. Dokoupit se to dá za těch asi 130Kč, to je správná informace.
Emper: Zumo 220 je malá navigace ale já jí nesnáším z několika důvodů:
1) malý displej s malým kontrastem a nízkým rozlišením
2) neumí řazení do jízdních pruhů ani další věci JCV
3) napájení po USB, zejména tedy mini USB konektor jako takový
Tak já ho v té Demo sadě neměl, ale to nebudeme řešit. Kdybys Tome dostal jeden kus do ruky, poznač si ho prosím tě pro mě a až pojedu na tu prezentaci Motorexu a s notebookem pro MapSource, tak si jí zakoupím...
Včera jsem hledal v Liberci se Zumem 660 divadlo Koloseum.
Od OBI to znamenalo jet porad rovne cca 500m az na stopku a na ni do prava, pak asi po 300m cil.
Zumo me vedlo trosicku jinudy, ale vysledek byl stejny. Akorat me prohnalo panelakama, retarderama a asi 8x jsem musel odbocovat. Fakt mi to hlava nebere.
Alda napsal:
Včera jsem hledal v Liberci se Zumem 660 divadlo Koloseum.
Od OBI to znamenalo jet porad rovne cca 500m az na stopku a na ni do prava, pak asi po 300m cil.
Zumo me vedlo trosicku jinudy, ale vysledek byl stejny. Akorat me prohnalo panelakama, retarderama a asi 8x jsem musel odbocovat. Fakt mi to hlava nebere.
....a že je to tam v Pavlovicích (tam jak jsi jel mezi těmi paneláky) hezký, viď ;o))
www.jantruhlar.cz
Ještě zpátky k tomu kšiltu na 660ce. Kdybych usoudil, že je na sluníčku fakt potřeba, musel by být sundavací, nedal bych to jinak do pouzdra... http://www.alza.c...327775.htm