vlastimil napsal:
Já čepice nenosím jak jsem již psal,ale po té anabázi co jsi s tím absolvoval je pro každého jezdce čest tuto čepici vlastnit.Nebudu ji sice nosit,ale na Tvou počest se v ní nechám pochovatcož při mém věku nebude dlouho trvat
I když to vše píšu tradičně s nadsázkou,tak to myslím vážně a tu čepici mi objednej.Díky.....
Kasak napsal:
Pro pána krále.Zítra dojedu k servisákovi,nandáme ti mašinu do krabice,pošleme ti ji DPD a ty si ji doma přes zimu složíš,abys neměl roupy.Nebo si o tobě začnu myslet,že jsi masochista.
Však já si z tohoto už nic nedělám... Reklamka má vše zpracované, čepice udělat umí v dobré kvalitě, je to jen o objednání... Když se povede ten počet naplnit, bude to fajn pro další zájemce, pokud ne, šance tu byla a tím to uzavřeme... Přesný počet mám v práci v diáři, ale tuším, že Vlastimil je asi 9. nebo 10. zájemce v druhém kole. Pokud tedy počítám, že kluci zmiňovali jeden kus.
tak jsem asi rád, že se mi před nějakou dobou nepovedlo dotáhnou zásilku těch kšiltovek z USA, aby se to vyplatilo, tak jsem jich chtěl 500 ....to nevím co bych s nima dělal
všude dobře.....doma GSA
VojtechPolicky napsal:
Hele Michale, myslíš že by u této dodatečné serie, šlo vyšít jmeno pod znak BMW? na té levé straně čepice? popřípadě kolik kč navíc by to stálo dík.
Udělat umí všechno, ale samozřejmě je to o ceně. Nevím, kolik by to stálo, ale rozhodně vím, že to tu objednávku zkomplikuje. Není úplně lehký to ošéfovat a hlavně když by něco nevyšlo a chtěl bys jiný kus, tak s tvojí přezdívkou už jí pak nikomu nenabídnu. A nahoře jsem psal, že žádné specialitky... Berte to jako druhé kolo, dodatečná objednávka, druhá šance...
VojtechPolicky napsal:
Hele Michale, myslíš že by u této dodatečné serie, šlo vyšít jmeno pod znak BMW? na té levé straně čepice? popřípadě kolik kč navíc by to stálo dík.
Udělat umí všechno, ale samozřejmě je to o ceně. Nevím, kolik by to stálo, ale rozhodně vím, že to tu objednávku zkomplikuje. Není úplně lehký to ošéfovat a hlavně když by něco nevyšlo a chtěl bys jiný kus, tak s tvojí přezdívkou už jí pak nikomu nenabídnu. A nahoře jsem psal, že žádné specialitky... Berte to jako druhé kolo, dodatečná objednávka, druhá šance...
Jasně chápu, třeba si někde nechám udělat jmenovku, a jneom ji tma nechám našpendlit :-D ale přesto díky
Objednávám také jednu čepici, pokud možno s takovou historií jako ty předešlé.Michale, stihneš to do příštích vánoc?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jerryno 2x ano! Ked som si minuli tyžden prešvihol svoju poslednu šancu, tak som dufal už iba v zazrak, ktory na seba dlho nenechal čakať, ešte raz dakujeeeem ... !
Upravil JRM66 dne 13.01.2013 18:36
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.