Nemám rád křivou kampaň a tu vede a vedl Zeman... ať už útoky na Fischera tak ve svém dnešním projevu na Karla.... takže,, tento člověk pro mě nemá žádnou důstojnost.. kopat a ukazovat na každého kolem sebe dělá pouze slaboch.
Kája je pro horních deset tisíc, a to já nejsem. Kdo hlasuje pro rozkrádání státu formou církevních restitucí, zvýšení DPH, školné, kdo je schopen se ztotožnit s Casou Kalouskem, to asi nebude to pravé ořechové Ze dvou blbých volím méně blbého.
Určitě nepatřím mezi horních 10 000 ani 100 000 .. můj plat zdaleka nedosahuje průměru... nemohu si dovolit bydlet sám... moji rodiče oba jsou tzv z lidu.. dohromady neberou tolik aby se průměrného platu dotkli. Muj táta je ING.. ale v dnešní době nikoho nezajímá.
Přesto volím Karla.... a ne Zemana... nehledejme v této volbě prezidenta politickou příslušnost :-)
Já jsem ještě za plentou nebyl rozhodnutej, z celého systému resp. lidí kteří zastupujou ČR jsou všichni buď tupci a nebo zkorumpovaní. Rozhodně nesouhlasím s vrácením majetků církvi, neustálým růstem DPH, růstem daní z majetků, s EURem a díky tomu jsem nevolil ani Karla ani Fišera, Miloš pro mě bylo nejmenší zlo a tak mu dám hlas znovu. I když z toho opravdu radost nemám, protože jeho osobnost zrovna není vyvoněnej kravaťák jaký by asi prezident měl být nebo alespon tak působit - ovšem to z těch devíti idividuí nebyl nikdo. Zeman se mi líbí, že opravdu umí mluvit, jednat (to mu nikdo nemůže popřít) a myslím, že z těch devíti je jedinej přijatelnej. Karel je proti němu za zenitem, když budu hnusnej řeknu: Kdybych chtěl vidět stánickej pohřeb - volil bych knížete Karla...
Jinak ještě jsem hodně přemýšlel o Francovi, ale pak ně ta jeho divně barevná hlava nějak přesvědčila, abych se na něj vysr...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Musím uznat.. že zeman mluvit umí... a k věci.. to je pravda.. ale to i Karel.. bohužel ať už chceme či nikoliv, žijeme v Evropě, a musíme sní spolupracovat.. DPH poroste i za Zemana...
bobGS napsal:
Kája je pro horních deset tisíc, a to já nejsem. Kdo hlasuje pro rozkrádání státu formou církevních restitucí, zvýšení DPH, školné, kdo je schopen se ztotožnit s Casou Kalouskem, to asi nebude to pravé ořechové Ze dvou blbých volím méně blbého.
Čéče, kdo Ti nakukal ty totální nesmysly...? Karel má nepochybně daleko větší sociální cítění, než Miloš... který imho vykrmil Standu Grosse, podepsal opoziční smlouvu s Klausem, tj. největší podvod na národu od Mnichova..!! Pro mladší ročníky : nikoli olympiáda v M., nýbrž Mnichovská zrada (dohoda) v r. 38..
Upravil bluesbery dne 12.01.2013 22:36
A nešlo by je nějak odstranit a začít znovu a lépe? Třeba s nějakým akademikem v čele? Současná volba je mezi zlem a ......... zlem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bluesbery napsal:
Hicksi, na islam máme prakticky totozny nazor, tady ale resime dva kandidaty na prezidenta..
hele.. Karel je mi JASNE mnohem blizsi, to uz jsem rikal mnohokrat... ALE...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VojtechPolicky napsal:
"Ale" je tak kouzelné slovo.. že by češi nevěděli co dělat bez něj... Hicksi.. určitě oba dva mají mínusy a i plusy... vol dle svého..
muj kandidat je Kadel, ale protoze NEDOSTATECNE jebe islam, tak budu volit Zemana.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Koukali jste na rozložení sil? Zajímavé bylo, že skoro celé Čechy byly pod Karlem a Morava, Slezsko (+ Ústecko) bylo pro zemana. Jde z toho vyvodit zajímavé výsledky, které tu nechci prezentovat abych se někoho omylem nedotkl.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Dejme tomu že slova znal.. chci vidět Vás, když se ze 3. místa nepostupového dostanete tak blízko a pak mluvíte před tolika lidmi....on jako politik by to měl znát ale...ta euforie.. a pak zničeho nic tam někdo začne zpívat hymnu.... nenapadlo Vás.. že v tu chvíli.. ani neměl "čas" zpívat hymnu, ale spíše v samé podstatě přemýšlet o budoucnosti?
ale zná hymnu když byl od 90. let pořád na hradě. Jen se stydí protože neumí zpívat (což taky dokázal) já bych na jeho místě dělal to samé, jenom bych si ji brblal.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90