Jsem nečekal, že tu trasu takhle proletí. To mě přijde spíš jak "velká cena jižní Evropy"
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Strávit pouhých 14 hodin v Albánii a navíc jen jako přejezd..... to je škoda.... Taky jsem mysela, že si to budou více užívat.
Ale chápu je. Jestli byli připraveni a chtěli jet jen silnice, nebo max. horší silnice a tady jeli 14 hodin off-road, to dokáže slušně podrazit psychiku a srazit náladu na bod mrazu.
Nás taky několikadinové peklo v Tiraně poslalo přímou a nejkratší cestou pryč.. pryč odsud. Teď si to vyčítáme.
Hlavně, že jsou kluci OK. To nejhorší už mají za sebou a odteď od nich budou chodit už jen samá superlativa
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Varan dokáže hodně, když chce hodně dokázat jeho řidič. Albánie není žádnej drsnej off-road, jen tam prostě místy není asfalt .
Ale polykání prachu na šotolinách nebyl cíl kvůli kterému tam kluci jeli, takže jim držme pěsti, aby už těch neasfaltových míst mnoho nepotkali a užívali si dovolenou takvou, jakou si ji naplánovali a jakou ji chtějí mít.
My tady v kanclech stejně můžeme jen závidět....
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Kluci maji smulu s pocasim, je to uz treti tyden, co je tady pod obvyklou teplotu. Skoro kazdy den prsi, nebo je alespon zatazeno. Protiprsak jsem posledni dobou potreboval casteji, nez za celou zimu!! Naposled takhle blbej zacatek leta nekdy v r. 1990 A bude tak jeste do ctvrtka, od patku postupne zlepsovani. [a sucho na tri mesice]
Upravil Doc dne 05.06.2007 22:54
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
No, slyšel jsem Docu, mže tam máte nějakou zimu. Prej i zem se vám tam z toho zaklepala
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Caute .pisem vam z Albanska.Sme tu treti den a je to tu uzasne.Kazdy si tu najde svoje.Vcera sme isli total off road,za 12 hodin 150 km,total unaveni,spinavi,mokri.dnes sme dali oddychovku,pekny asfalt,sama zakruta,stupania,klesania cca 200km.
ti pani z neho za tzch par hodin nevideli vobec nic.
francuz napsal:
Caute .pisem vam z Albanska.Sme tu treti den a je to tu uzasne.Kazdy si tu najde svoje.Vcera sme isli total off road,za 12 hodin 150 km,total unaveni,spinavi,mokri.dnes sme dali oddychovku,pekny asfalt,sama zakruta,stupania,klesania cca 200km.
ti pani z neho za tzch par hodin nevideli vobec nic.
Všeci někde lítaj a já jsem doma
Chlapi užívejte si to a díky za zprávu.
1) to uteklo tak rychle, že bych řekl, že se to nepočítá a musím si to zopakovat
2) Swat hned jede k moři, sice autem, ale jede. A já bych chtěl taky , místo toho nestíhám v práci
Kolik toho chlapi z Balkánské mise najeli? Když k tomu připočítám lodní přesun, připadá mi to za 9 dnů docela honička. Rád se do těch končin podívám, ale spíš to bude opět menší oblast na stejnou dobu a pořádne prozkoumat, poznat lidi... A nebo to udělat na 2 týdny.
Tak su z5.Varan to zvládnul.Co se týká albánie,neplánovalo se tam spát,kluci měli strach tam spát.Na celnici jsme strávili asi hodinu,než se vyřídily formality.Kontrolují techničáky a hážou to do PC,dají vám takovej jako by jejich techničák,kterej na výjezdu odevzdáte.Volili jsme celnici kdesi v horách,tam vedla asfaltka a na albánské straně byla už jen šotolina.Ani nevím jak dlouho jsme po ní jeli,ale byl to hodně dobrej ofík.Musím se mrknout do zápisků z cesty a přesněji to popsat,pak něco vyplodím a prdnu sem nějakou reportages Na hranicích asi dali echo místnímu policistovi(na motoguzi),ten na nás čekal v horách asi 20km od výjezdu z té šotoliny a vedl nás do nějakýho většího města pod majákem k jeho známé do restaurace na oběd.Za 5 euro jsem se nažral jak prase.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Přišla manželka,máte smůlu jdu se balit večer razím do chorvatska k moři s rodinou.Mějte se fajn,já si dám od motorky oraz a jak přijedu tak se ozvu a napíšu vám sem vše co budu schopnej napsat.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis