servisak napsal:
Hele vždyť R 1100 LT se nedělalo..
To vím takyale Medik mi to doporučoval
Medik ti nedoporučovat žádný R 1100 LT, psal, ať si koupíš LTčko.
To je možnéjenže já se neptal jestli si mám koupit LTéčko,já se ptal na rozdíly mezi 1100GS a 1100RT
To není možné, ale jisté, můžeš si přečíst jeho příspěvek
Vypadá to že to nečteš TyUž podruhé tady píšu:já se neptal jestli si mám koupit nějaké LTéčko,ale jaké jsou rozdíly mezi GS a RT.
Já psal, že je jisté, že ti Medik nepsal, ať si koupíš R 1100 LT, ale pouze psal o LT.
A to nemá nic společného s tím, že ty jsi o tuto informaci nežádal.
Ale nic, přestávám krmit trolla
Medik napsal tohle: Pořiď rovnou LTčko. Ježek má zkušenosti a Bohouš má taky něco doma.Nechápal jsem smysl toho proč mi nabízel LTéčko když jsem se ptal na Rka.Přitom není jisté jestli na tom vůbec někdy jel.A tak se ptám jezdí on vůbec na motorce?Co čtu jeho příspěvky tak je to většinou asi tak: jel bych,fakt jel bych rád ale bohužel to nevyjde....Ale na druhou stranu,není nad dobrou radu
servisak napsal:
Hele vždyť R 1100 LT se nedělalo..
To vím takyale Medik mi to doporučoval
Medik ti nedoporučovat žádný R 1100 LT, psal, ať si koupíš LTčko.
To je možnéjenže já se neptal jestli si mám koupit LTéčko,já se ptal na rozdíly mezi 1100GS a 1100RT
To není možné, ale jisté, můžeš si přečíst jeho příspěvek
Vypadá to že to nečteš TyUž podruhé tady píšu:já se neptal jestli si mám koupit nějaké LTéčko,ale jaké jsou rozdíly mezi GS a RT.
Já psal, že je jisté, že ti Medik nepsal, ať si koupíš R 1100 LT, ale pouze psal o LT.
A to nemá nic společného s tím, že ty jsi o tuto informaci nežádal.
Ale nic, přestávám krmit trolla
Medik napsal tohle: Pořiď rovnou LTčko. Ježek má zkušenosti a Bohouš má taky něco doma.Nechápal jsem smysl toho proč mi nabízel LTéčko když jsem se ptal na Rka.Přitom není jisté jestli na tom vůbec někdy jel.A tak se ptám jezdí on vůbec na motorce?Co čtu jeho příspěvky tak je to většinou asi tak: jel bych,fakt jel bych rád ale bohužel to nevyjde....Ale na druhou stranu,není nad dobrou radu
Já jsem psal, ty jsi psal, on psal, my jsme psali..... atd. To je mluvnické cvičení? Hoši nehádejte se, nestojí to zato.
Upravil hobr dne 18.01.2013 19:06
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."