titika napsal:
Vy jste všichni strašně chytrý jo :-)
Tak za prvé jako ženská kupuju to, co se mi líbí:-) a mě se prostě líbí veliký :-) A kdybych neměla přepákováno a vybraný sedlo tak sem v klidu :-) Kdyby
A pak,že na velikosti nezáleží...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
titika napsal:
Vy jste všichni strašně chytrý jo :-)
Tak za prvé jako ženská kupuju to, co se mi líbí:-) a mě se prostě líbí veliký :-) A kdybych neměla přepákováno a vybraný sedlo tak sem v klidu :-) Kdyby
MikiberG napsal:
Tak jsem vytvořil alba a jak dál? Už to tam je .[url] http://www.bmwgs.cz/infusions/usergallery_panel/userphotogallery.php?album_id=154 [/url]
Náhodou to je taky pěkný a je to ejhle něco jinýho. A ani neni vidět, že to je z velké části domorobo :-)
Hele :-)
Co je ten šedivej váleček na fotce plexi 2 pod řidítky?
titika: To jsou 2 přídavný offroad, vodotěsný, širokoúhlý, , sundávací , levný, samodomo 50W halogeny. Výhodu maj že nesvítěj jako bod ani jako pruh a pěkně osvětlujou celý prostor před moto - vhodné pro noční OFF.
Dakar 650, HusaberG
to Titika: mám šikovného kamaráda, co dělá s lamináty, karbonem a tak kousek na jih od Příbrami, tak když se na to přefiknutí nebudeš cítit, není problém si k němu udělat výlet...umí lecjaké doplňky na moto, mě dělal na Yamahu třeba držák navigace, nosič na kufr, tlumič řízení...prostě to co člověk nesežene v katalozích, on většinou zvládne...
Novej: Jo -docela jsem se bavil . Žasnul jsem jak to maj ty Taliáni/Němci vymyšlený . Byla to taková základní úprava : 1 - vypínatelný osvětlení motorky s tím že když dám dálkový tak maj prioritu a svítěj - to je pro případ nenápadného vyklizení pozic v noci a nerozbití si huby + pro případ kolapsu baterky a nouzového startu - to už mám za sebou . 2 - spínač přídavných světel ( svítěj jen s dálkovejma - abych neoslňoval na cestě) 3 - rozvod pro vyhřejvaný vesty pro mě a spolujezdce ( jdou s heftama) 4 - vypínatelný 12V palubní rozvod. + podsvícený spínače při zapnutí. No a to je tak k tej elektro
Dakar 650, HusaberG
MikiberG napsal:
Novej: Jo -docela jsem se bavil . Žasnul jsem jak to maj ty Taliáni/Němci vymyšlený . Byla to taková základní úprava : 1 - vypínatelný osvětlení motorky s tím že když dám dálkový tak maj prioritu a svítěj - to je pro případ nenápadného vyklizení pozic v noci a nerozbití si huby + pro případ kolapsu baterky a nouzového startu - to už mám za sebou . 2 - spínač přídavných světel ( svítěj jen s dálkovejma - abych neoslňoval na cestě) 3 - rozvod pro vyhřejvaný vesty pro mě a spolujezdce ( jdou s heftama) 4 - vypínatelný 12V palubní rozvod. + podsvícený spínače při zapnutí. No a to je tak k tej elektro
Ty woe tak to čumím
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Vjetrnik napsal:
to Titika: mám šikovného kamaráda, co dělá s lamináty, karbonem a tak kousek na jih od Příbrami, tak když se na to přefiknutí nebudeš cítit, není problém si k němu udělat výlet...umí lecjaké doplňky na moto, mě dělal na Yamahu třeba držák navigace, nosič na kufr, tlumič řízení...prostě to co člověk nesežene v katalozích, on většinou zvládne...
Tak to by bylo super, měl bys nějaký kontakt? Zase bych mohla na někoho nadávat když by se to nepovedlo co :-)
MikiberG napsal:
Mám tam i spoustu dalších vychytávek ale to už bych se vytahoval (i když mi to dělá dobře ).
a to se zase vytáhni at můžem závidět :-)
Já bych potřebovala aby hefty víc topily, tohle je takový děsně vlažný, na Kawě sem měla kolikrát i rudý ruce :-)
Chce to vidět - teď už mě poznáš - tak se potkáme třeba na Mastodontech nebo tak. K těm heftům jestli jsou origo tak mají dva stupně a jestli je mezi nima rozdíl - víc už to nepude. Pokud rozdíl není je někde problém. Dej si vyhřejvanou vestu - to je potom paráda.
Dakar 650, HusaberG
No to je zas tak,. já tam mám jen jednu zástrčku:-) a tu bych užila na GPS, ale nicméně o tom fakt uvažuju, nemáte odkaz? kolik to tak koštuje a kdo to dělá? nějaká vyzkoušená?
Jinakk těm heftům: rozdíl je, ten první stupen topí hodně málo a ten druhej o písl víc ale někde až bude příležitost, tak to u někoho prubnu třeba jen moje Kawa tak krásně pálila :-)
To jen o té druhé nevíš - kup si rozdvojku. Jinak vestu jsem si taky dělal podle jednoho návodu na netu - náklady minimální. Koupíš v autodoplňkách vyhřívaný potah na sedačku a půl je hotovo. Já to udělal tak že jsem ji rozpáral topný drát vytáhl a obšil na vložku do bundy - je to pracný a praskali mi drátky kolem ohybů loktů - má to ale perfekt rozložení tepla i na rukách. Dnes bych to asi pro jednoduchost prořízl uprostřed na hlavu a přehodil jako pončo přes ramena - vzhled nic moc ale za 400,- srandy kopec a funguje to dobře.
Dakar 650, HusaberG
MikiberG napsal:
To jen o té druhé nevíš - kup si rozdvojku. Jinak vestu jsem si taky dělal podle jednoho návodu na netu - náklady minimální. Koupíš v autodoplňkách vyhřívaný potah na sedačku a půl je hotovo. Já to udělal tak že jsem ji rozpáral topný drát vytáhl a obšil na vložku do bundy - je to pracný a praskali mi drátky kolem ohybů loktů - má to ale perfekt rozložení tepla i na rukách. Dnes bych to asi pro jednoduchost prořízl uprostřed na hlavu a přehodil jako pončo přes ramena - vzhled nic moc ale za 400,- srandy kopec a funguje to dobře.
Ty jsi fakt borec! To bych mohla zkusit taky i když naše mototechna je teda drahá až kam:-) a když ty drátky ti popraskají tak už asi netopí viď ) Jak to obejít?
Promin, hloupé otázky, ale tedka se tonoucí chytil stébla, páč šití a háčkování je tak jediný co si na tý motorce udělám sama:-))))
Ale jinak MikiberG klobouk dolu před tvými schopnostmi (smajlík co dává klobouk dolu) :-)
Ď Jde to sletovat ale v těch místech kde to praskne je to potřeba nastavit pružným kabílkem - lankem. Určitě když to budeš dělat tak to chce se těm ohybům radši vyhnout nebo nechat volnější.
Dakar 650, HusaberG