Taky povazuji za zbytecne, pokud nejezdím terén tak nepamatuju ze by to vzadu bylo nějak přehršle zasrane. Navíc si myslím, montáži blatnicku vzniknou další drobná zákoutí odolná údržbě a vzhled rádci nezminuji to je asi individuální, ikdyz osobně by se mi blatnicek nelíbíl.
kocicanda33 napsal:
Ptám se na blatník jestli ho někdo má nebo ne a jestli není náhodou lepší než ten Wunderlich? Seš asi mimo mísu!
Já to chápu až moc dobře. Boris narážel na to, že sis asi koupil špatnej typ. Možná že jsi měl spíš koupit 800S,GT ???
Ten zadní tlumič je chráněný od výroby svojí konstrukcí, pokud se nepletu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kocicanda33 napsal:
No já mám právě zkušenost, že když se jede dlouho v dešti tak všechen bordel co jde od zadního kola jako písek atd. lítá na tlumič a motor, tak právě přemejšlím o tom blatníku. No ještě uvidím jestli do něj jít nebo ne. Zase si řikám než nějakou druhovýrobu co se hezky tváří na fotce, tak je asi lepší ten Wunderlich a pro můj účel by byl asi dostatečný.
Wunderlich je taky druhovyroba.
jinak v prvni rade v desti a PO desti CHRAN SEBE a PAK RETEZ, takze si radsi kup Scottoiler.
Na motorku porad lita tuny bordelu z predniho kola...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
jjj blatnicek na predni sme poridil jako prvni ale stejne to moc nepomaha
myslis to hodne osklivy rozsireni predniho blatniku? no styd se!
17 cm
schrek napsal:
jjj blatnicek na predni sme poridil jako prvni ale stejne to moc nepomaha
No vidíš a u mě to bylo to první co jsem sundal. Furt mi to tahalo větve v lese....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
to teda bud jsi vyborny jezde, klikar, nebo nejezdis v lese. ja neco takoveho nandat tak me to hned sunda nez se prokousu lesem k vratum. Ze stare doby kdy jsem jezdil na cem se dalo jsem prvni, co pokazde urval a rozmlatil byli predni a zadni blatnik.
no ja jezdim po lesnich cestach a ne mimo ne mezi stromame a klacku sem uz nabral spouty ale ne blatnikem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Koukam že se to tu nějak rozjelo už je tu i přední blatníček. No mě se ten přední taky ani trochu nelíbí, ten zadní je fakt asi opravdu zbytečnost, když to tady tak čtu, takže se na něj pěkně vyprdnu. S tou ochranou sebe a taky řetězu, o řetěz se starám pravidelně tak jak se má, nééé tak jako že namažu když si někdy vzpomenu, pěkně si to hlídám a o svoji bezpečnost dbám taky, na sebe jsem opatrná, zdraví mám jen jedno, takže na tomhle nešetřím. Jinak díky všem za názory
kocicanda33 napsal:
Koukam že se to tu nějak rozjelo už je tu i přední blatníček. No mě se ten přední taky ani trochu nelíbí, ten zadní je fakt asi opravdu zbytečnost, když to tady tak čtu, takže se na něj pěkně vyprdnu. S tou ochranou sebe a taky řetězu, o řetěz se starám pravidelně tak jak se má, nééé tak jako že namažu když si někdy vzpomenu, pěkně si to hlídám a o svoji bezpečnost dbám taky, na sebe jsem opatrná, zdraví mám jen jedno, takže na tomhle nešetřím. Jinak díky všem za názory
mam najeto 130+ tisic bez blatnicku a podle mne je vetsi problem ukladani wodniho kamene na bloku motoru, co pak NEJDE dolu.
17 cm
Sima ma jen 140?
17 cm
jo ahaa
17 cm
schrek napsal:
nejlepsi varinata je tohle http://www.maier-...lash-guard ma to tu uz vici lidi a vsichni jsou spokojeni , teda podku ti jde aby byla chranena pruzina a vse co je za kolem pod sedlem, podku mas zajem dam ti kontakt na firmu s Prostejova ktera je jako jedina s obeslanych 25 firem co zbozi tohoto vyrobce dodava je ochotna to dovyst cca 4 dny
Schreku, mozem poprosit o ten kontakt ??
dakujem
Four wheels move the body Two wheels move the soul......................
http://machineartmoto.com/shopsite_sc/mudsling2.html
Upravil Rusty dne 08.02.2013 12:28
Four wheels move the body Two wheels move the soul......................
schrek napsal:
nejlepsi varinata je tohle http://www.maier-...lash-guard ma to tu uz vici lidi a vsichni jsou spokojeni , teda podku ti jde aby byla chranena pruzina a vse co je za kolem pod sedlem, podku mas zajem dam ti kontakt na firmu s Prostejova ktera je jako jedina s obeslanych 25 firem co zbozi tohoto vyrobce dodava je ochotna to dovyst cca 4 dny