byl kazdej clen ksč spatnej clovek? nebyl ale byl komunista tak byl spatnej. je to boj spolecnosti budes zit ve spolecnosti chudych a bohatych tak proste nekdo musi bejt ten na koho se hodi spina a kdyz bude vetsina chudejch tak to proste bude ten bohatej no a takhle to chodi staleti tomu se rika POLITIKA no a kdyz uz to nejde po dobrym tak se to vyresi razne tomu se rika VALKA a ta na cas vyresi spoustu veci o kterejch se myslelo ze jsou neresitelny no ale stim my obycejni usmrkanci nic nemuzem udelat to az nas bude vic nez pulka naroda (5000001 lidi)tak se da neco resit ale ted nam nezbejva nez si beztrestne vylejvat srdce tady na foru I kdyz tady je to taky "omezeny" jinak v dnesni dobe vybehnout na ulici a vyrvavat tam svoje nazory tak to je tak na kriminal
KDO NESLAPE BRAZDU TAK BUDE PO ZASLUZE POTRESTAN
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
vevis napsal:
Jenze mame poprve moznost si zvolit prezidenta a ono neni tak jednoduche delat,ze existuji jenom motorky.Natoz v zime,kdy nas vetsina nejezdi.Topolankova jednicka je mi ukradena,navic si nevybavuju,ze by tim urazil nekoho konkretniho.
Jenže ať volíte jak chcete tak prezidentem bude Zemanale budete mít aspoň dojem že jste si ho "demokraticky" zvolili sami
LukyGs napsal:
No ono by takováto témata na motorkářských fórech být neměly. Máme jich tu už dost a zrovna todle mi připadne mimo....proč se omlouvat někomu za někoho jiného? Co to má společného s motorkama BMW? To už vám nestačí vlákna volby nebo Miloš a Karel?
Za chvíli tady budeme řešit jak Míra Topolánek ukazuje jeho Jedničku a budeme se za to pak taky omlouvat?
Tak ještě,že to napsal někdo,kdo zakládá samý korektní vlákna tady na fóru,jinak bych si mohl myslet,že trpí nějakýma výpadkama proudu v tom svým chrámu vědomostí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zrovna od tebe to sedi . Ale neboj, ja s tim ze se nekdo k vuli tomu ozve pocital. Celkem jsem i tusil ze to budes ty. Nicmene to me/Tve vlakno je dost odlisneho charakteru.
LukyGs napsal:
Zrovna od tebe to sedi . Ale neboj, ja s tim ze se nekdo k vuli tomu ozve pocital. Celkem jsem i tusil ze to budes ty. Nicmene to me/Tve vlakno je dost odlisneho charakteru.
Jinak ta tva prezdivka co jsi pred nedavnem pouzival byla o dost lepci...takova vystiznejsi
to máš pravdu...úplně jsem se těšil,až se ti představím ...nicméně mě neudivuje,žes to zase nepochopil...spíš by mě posadilo na zadek,kdyby jo
a ohledně těch vláken.Já se tady nepohoršuju nad tím,kdo,co zakládá...ale ty seš asi ten poslední,co na to má právo horší už je snad jen krtek
Mr GS přiložený následující obrázek:
LukyGs napsal:
Jinak ta tva prezdivka co jsi pred nedavnem pouzival byla o dost lepci...takova vystiznejsi
to máš pravdu...úplně jsem se těšil,až se ti představím ...nicméně mě neudivuje,žes to zase nepochopil...spíš by mě posadilo na zadek,kdyby jo
a ohledně těch vláken.Já se tady nepohoršuju nad tím,kdo,co zakládá...ale ty seš asi ten poslední,co na to má právo horší už je snad jen krtek
Krtek jako jediný hrabe od sebe. Všichni ostatní hrabou pod sebe.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
LukyGs napsal:
Veci co se tebe tyce opravdu nechapu...ne jen zase ale porad. A uprimne uz me ty ankety na hovadiny vcetne tech nasich stvou. Chapu ze je zima ale jde to tady s vlakny od desiti k peti a kolikrat se zbytecne zakladaji skoro identicka temata.
Napsals svuj nazor a ja taky. Vic se s tebou zaobirat nehodlam.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
To Bluesbery - Stokrát sem můžeš napsat jak se věci mají a stejně někteří jedinci i kolektivy si budou mlet svou. Také zde ještě neproběhl názor KS na církevní restituce, to by bylo zajímavé....Tipuji tak dvě stránky minimálně.
Upravil hobr dne 21.01.2013 17:02
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
A já tak v skrytku doufal, že tato anketa už konečně "usne" v závěji zajímavějších témat. Bluesbery, Bluesbery....ty zlobivej chlapče.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
to Bluesbery: dík za článek v lidovkách. Já byl kdysi ortodoxní Klausovec ale co vyvádí poslední léta , na to je airsoftová kulička málo.
KUKY se vrací
A vrchol v podobě závěrečného útoku přišel v pátek. Podrazem dámou. První „dáma“ se otevřeně postavila na stranu Zemana se zdrcujícím vysvětlením. Nechce, aby po ní na Hrad přišla první dáma, která mluví jen německy.
Tohle je tenký led, který už praská, jakmile na něj jednou vstoupíte. Nevadí Livii Klausové, že Therese Schwarzenberg má problémy s chůzí? Co kdyby se do druhého kola dostal Jan Fischer, nebylo by na překážku, že je žid? Nebo kdyby Klára Samková sehnala dost hlasů, nevadí, že měla za manžela Roma? A mimochodem, paní Livie, když už jen to české je hezké, pozastavil se snad někdo někdy nad tím, že jste Slovenka?
Mé poslední vyjádření do tohoto tématu.
To opravdu nikomu nevadí že ona dáma opravdu neumí česky a její manžel mluví česky s obtížema? To na novoroční proslov budeme muset zvát tlumočníka?
Dyť mají reprezentovat Česko a né Rakousko nebo Německo
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
To opravdu nikomu nevadí že ona dáma opravdu neumí česky a její manžel mluví česky s obtížema? To na novoroční proslov budeme muset zvát tlumočníka?
No to zas píše ten pravej ...ty bys potřeboval tlumočníka na kde koho...hlavně někoho,kdo ti vůbec vysvětlí pointu,tak co to zase třepeš z rukávu?
LukyGs napsal:
No to zas píše ten pravej ...ty bys potřeboval tlumočníka na kde koho...hlavně někoho,kdo ti vůbec vysvětlí pointu,tak co to zase třepeš z rukávu?
LukyGs napsal: Mé poslední vyjádření do tohoto tématu.
Synku...zklidni hormon a zase si změň nick
a ještě lže,jak ten Zeman
Tobě může být úplně ukradenej nějakej tlumočník,když potřebuješ pedagoga s 10ti letou praxí na zvláštní škole,aby ti vysvětlil,co to ten pán v kravatě vlastně chtěl říct...a jestli ti to přeloží z němčiny nebo japonštiny už je to nejmenší