Tak tuhle cenu musím říct kámošovi co má tiskárnu,už vidim,že to natiskne za páďo.Proto jsou grátis,Bikers dává podstatně menší za kilo.
oranžová dvanáctka
super! papirak tedy nepotrebuju...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xHackerM napsal:
Nejlepší je papírovej katalog v ruce... Můžu to zboží z e-shopů znát jak hymnu a stejně si rád prolistuju i starý plátky... (nejen TT)
ja mam radsi ipad.
17 cm
xHackerM napsal:
Nejlepší je papírovej katalog v ruce... Můžu to zboží z e-shopů znát jak hymnu a stejně si rád prolistuju i starý plátky... (nejen TT)
Vloni vyšel katalog TT a měl být na 2012-2013. Přišlo by mi výhodnější udělat místo komplet nového katalogu jen katalog novinek pro letošní rok.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
taky mám raději katalog v ruce pravda že na tabletu je to také luxusní ale držet v ruce katalog je super. Teď přišel katalog od louise a já měl tak krasny vikend Tesim se na TT katalog koukal jsem na online a těším se na papírovej
shadowGS napsal:
taky mám raději katalog v ruce pravda že na tabletu je to také luxusní ale držet v ruce katalog je super. Teď přišel katalog od louise a já měl tak krasny vikend Tesim se na TT katalog koukal jsem na online a těším se na papírovej
katalog v rozliseni Retiny musi bejt naprostej odvaz.
bohuzel mam jen iPad 2... a taky nevim, v jakym rozliseni to TT dodava...
Upravil hicks dne 28.01.2013 21:44
17 cm
shadowGS napsal:
katalog v rozliseni Retiny musi bejt naprostej odvaz.
bohuzel mam jen iPad 2... a taky nevim, v jakym rozliseni to TT dodava...
Právě píšu z obyčejného iPadu2 a vypadá to naprosto pouzitelně. i kdyz rozlišení retiny ten můj displej nemá. Na prohlížení ta kvalita v pohodě stačí a otevírá se to slusne i na 3G *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
servisak napsal:
Prosímtě Tome nevíš jen tak od oka jaká je vyrobní cena toho katalogu?
Takže čistě tisk 2EUR/ks
To ale snad tisknou v Číně a ještě v ilegální tiskárně s doživotními vězni , jinak to není možný...
No tisknou to uz nekolik let ve stejne tiskarne - je to rotacka a rekl bych ze ta vyrobni cena celkem odpovida. 400 tis EUR je uz docela balik penez a v tom objemu ta cena jde dolu docela rapidne. Navic si dodavaji kompletni prepress, to by delalo pekelny prachy kdyby jim to nekdo sazel.
Jinak tiskne se to pochopitelne v nemecku, vloni nebo predloni byly v blogu fotky z tiskarny pro predstavu co takova zakazka obnasi (a ty obri role papiru - nevimkolik tun to bylo)...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nasel jsem stare video z te tiskarny (je to z roku 2010) ale tiskne se to ve stejne firme tak to nevadi. Je tam par zaberu z vyroby - CTP, rotacka, snaseni a DTP v Touratechu..
Pro predstavu o vyrobe. Ta rotacka je fakt neco trosku jineho a tiskne se na tom za jine penize ale musi to byt objemy. To je treba rozdil ve vyrobni cene casopisu - ty s mensim nakladem holt tisknou na archovych masinach a kdyz se to srovna s rotackou tak tam je to zasadne levnejsi ale musi se toho vytisknout mnohem vic..
Dneska koukám na stránky TT a vidím,že se asi plošně zdražovalo že?
Světla na která jsem se před týdnem díval za cca. 3400kč teď jsou za 3630kč...Rallye blatník z 2800 na 3070kč....Desierto III je teď za 15300!!! a takhle je to asi u všeho...
O kolik % se zdražovalo...??
Upravil zetor dne 12.02.2013 15:18
zetor napsal:
Dneska koukám na stránky TT a vidím,že se asi plošně zdražovalo že?
Světla na která jsem se před týdnem díval za cca. 3400kč teď jsou za 3630kč...Rallye blatník z 2800 na 3070kč....Desierto III je teď za 15300!!! a takhle je to asi u všeho...
O kolik % se zdražovalo...??
To je normální, občas se plošně mění cena v závislosti na kurzu. Někdy nahoru, jindy dolů.
Jinak z rozdílů obou dvou cen je vidět, že se ceny nemění u každé položky o stejné %.
Upravil stepan dne 12.02.2013 15:24