LukyGs napsal:
Myslím že to na tohle fórum nepatří
Luky vis jaky je rozdil mezi tebou a Hicksem?Ty se bojis,ze budes mit hodne palcu dolu,kdezto Hicks si nejvyssi pocet palců dolu vytyči jako cíl.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
LukyGs napsal:
Luky vis jaky je rozdil mezi tebou a Hicksem?Ty se bojis,ze budes mit hodne palcu dolu,kdezto Hicks si nejvyssi pocet palců dolu vytyči jako cíl.
je fakt.. ze nam tady muzou zmizet kvuli tomu ty min drsny oponenti...
ten FB system, kde dostavas JEN lajky je v tomhle imho lepsi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LukyGs napsal:
Hele, mě je úplně putna jestli budu mít hodně nebo nejvíc palců dolů. Z toho nežiju a ani neumírám, navíc bych si tím být tebou nebyl tak jistý takže tak.
Spíš mi vadí to že se z toho fóra začínají stávat novinky.cz a podobné plátky. Navíc palec dolů nebo nahoru je o ničem nevypovídající, raději si přečtu kritiku a názor jiných než jen sledovat palce. Navíc ten paleček můžeš dostat i když budeš mít příspěvěk hodnotný a pravdivý ale někomu se nemusí líbit jen jeho malinká část ve které s tebou nemusí souhlasit a už ho máš dolů. Anonymně, bez vysvětlení atd.
Ale jek říkám, palce jsou mi šumák, z těch nežiju.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Já to řeknu asi tak, palec má velkou moc, dříve Římané takto dávali najevo zdali někdo žil či umřel... a i zde to tak může dopadnout, ale to už je na nás, jak jej použijeme, každopádně dobrý nápad.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Palec patří pod prsty na rukojeť. Ne na web bmwgs Jo a ty reklamní linky v textu jsou taky na dvě věci. Nejde je nějak odlišit od linků na užitečné věci třeba barvou? Koho zajímá nějaká výhra čehosi třeba u Zetorova nicku.
Upravil Medik dne 28.01.2013 15:22
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
I kdyz se mi to libilo,tak jsem zjistil ze to vubec nepouzivam a ani nemam tu potrebu.Takze tipuju ze to zanikne ne kvuli vysledku v ankete,ale spis proto,ze se to bude malo vyuzivat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A co mám dělat, když tam žádný palce nechcu? Dá se to někde vypnout?
A to se na konci roku bude počítat kolik kdo měl a za to dostane odměnu/trest?
Když mi někdo chce něco sdělit, má možnost komentovat příspěvek, nebo mi poslat PM. To nestačí?
Pořád nechápu smysl . Jo, ještě bychom zde mohli zavést "Má mě v přátelích" a už je to "Fucbůk"
Možná se to někomu nebude líbit, co jsem napsal, tak palce dolů!
Upravil hobr dne 27.01.2013 19:46
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kdo to nepoužívá at nepoužívá ale je dobrý že tu ta možnost je. (trošku paralela u výrobců- stejně do terénu nikdo jezdit nebude!)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Medik napsal:
Palec patří pod prsty na rukojeť. Ne na web bmwgs Jo a ty reklamní linky v textu jsou taky na dvě věci. Nejde je nějak odlišit od linků na užitečné věci třeba barvou? Koho zajímá nějaká výhra čehosi třeba u Zetorova nicku.
Tak ty linky mě tam, cpal nějakej f u ckprogram, proklepl jsem si to a byl nalezen a zlikvidován. Uf, to se mě ulevilo. Už jsem začínal pochybovat o Milošově příčetnosti. Tímto se hluboce omlouvám.
Nicméně palečky tak nějak nevyužívám a tiše ignoruji.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ty palce nejsou tak špatný nápad. Určitě to míň zaseká diskuze než psaní +1 odpovědí apod.
Nicméně - docela by bylo zajímavé kdyby se na to najelo a ukázalo to, kdo tam dával ty lajky nebo dislajky, nebo alespoň posledních pět apod.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...