milda-km: kolona snad néé. Věřím, že většina lidí si přijede vyzkoušet základy jízdy v terénu s Milanem a vydat se potom s Joem na endurovyjížďku po okolí.
Já počítám tak max mezi 6-10ti lidmi - možná po zapadlejších silničkách kousek do Rakouska nebo někam na Vysočinu - ještě uvidím, co se mi urodí v hlavě.
Upravil Tonda dne 26.01.2013 20:17
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
milda-km: kolona snad néé. Věřím, že většina lidí si přijede vyzkoušet základy jízdy v terénu s Milanem a vydat se potom s Joem na endurovyjížďku po okolí.
Já počítám tak max mezi 6-10ti lidmi - možná kousek do Rakouska, ještě uvidím, co se mi urodí v hlavě.
aaaa kuwa, 13.4. má "kamarádka domácí" narozky, tak i když jsem neměl ambice účasti na/v Enuro škole, tak jsem se s vámi chtěl potkat, takže jak to tak vidím, pojedu tak akorát do háje a budu užívat 24hodinový přísun rodinného štěstí ;o(
www.jantruhlar.cz
ja mam ten vekend 3 akce, ale prote neco musi jit stranou, takze patecni a nedelni pokec ozelim, ale prote tu sobotu ne, takze v patek akce rezani ddreva s klukama, sobota enduro skola a vecer zas nazpatek
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
no podle pocasi bych dal koupacku jeste rano az dojedu uvidim jak bude cas nebo spis az po celodenim poceni v hadrech, ono je neco jinyho Radarky na Podzim a neco jinyho na Jare
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dojedu! Školu především - pití a jiné volnočasové aktivity nechám až na to, zda-li bude za co se odměnit
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí