TOLI napsal:
Tak to mě sedla hned při prvním svezení ale to že vespodu nejede na to se zvyká těžko.
To je druhá věc,nejlíp to jede přes 5000 a to už se mi špatně poslouchá.
V 5500 se to sklidní takže na dálnici musíš jet bud 120 nebo 160 - cokoliv mezi už je cejtit že se to tomu motoru nějak nelíbí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak dneska jsem si od Boba dovezl 1150GS, splněnej sen po malym GS a nemám slov! Bobovo jednání je prostě u nás nevídaný, kdyby se polovina prodejců nejen motorek čehokoliv starali i zákazníka jako Bob, tak by to tady vyhlásili za wonderland. Tímto Bobovi ještě jednou moc děkuju a doufám, že tadle milenka mi vydrží napořád
In pivo veritas!
Tak vcera ve 13:00 na inspektorat - dodany doklady. V 15:30 volali, ze je to nachystane + chteli fotku moto, VIN a typoveho stitku. Dnes v 7:30 dodano a na oplatku dali velky a maly TP a SPZ. 1500Kc + 500Kc a hotove.
EDIT: Kdo prihlasoval ADV ´10 dovezenou z Anglie?
Upravil Dejvidek dne 29.01.2013 12:29
TOLI napsal:
Tak to mě sedla hned při prvním svezení ale to že vespodu nejede na to se zvyká těžko.
Toli,nechám tě svézt na mojí Adventůře dvouvačkové a věř,že jede od malejch až do velkejch otáček perfektně.Nevěřil jsem,že bude takový rozdíl mezi těma motorama.
Pro Boba:Mašina, dvouvačka 2010, měla při koupi před 2 roky 14tis.km, dnes se to blíží k 50 tis.km.Vše supr.Jenom levá rukojet přestala topit-výměna v záruce a žárovka.Dobrý kauf.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Hranicar: ja prihlasoval anglicanku ale F800GS z roku 2011 a nemel jsme zadny problemy , nic sem nefotil , jen sme dodal dovozovou STK a predchozi doklady a bylo to
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Vcera mi Bob dovez nadhernou F800ST. V perfektnim stavu a za dobry penize. Dohoda s nim je naprosto bezproblemova, na cem sem se s nim domluvil to platilo. Nebyl problem mu dat zalohu dopredu, vse zaridil a dovezl. V nemecku ma dobry kontakty, takze u mnou vybrany motorky (vybral jsem si ji na mobile.de) mi vyjednal slevu 100Eur. Motorku dovezl, udelal TK, zaridil vsechny papiry ktery jsou potreba k prihlaseni. Motorku predvedl, vse vysvetlil.
Jsem rad ze u nas jeste existujou lidi kterym se da verit a stavi svuj byznys na dobre povesti a kvalitni sluzbe zakaznikovi!
Muzete me kontaktovat pres soukromou zpravu pokud chcete vice informaci o koupi motorky pres Boba.
Za sebe ho muzu jen doporucit. Usetril mi dost casu s dovezenim motorky a litacek okolo toho, nemam totiz auto a cas. Sam si neuctuje zadny premrsteny ceny a je to hodne vrelej clovek takze se s nim da na vsem domluvit.
Bobe hodne zdaru v podnikani a nekdy na srazu cau!
jenda13 napsal:
Vcera mi Bob dovez nadhernou F800ST. V perfektnim stavu a za dobry penize. Dohoda s nim je naprosto bezproblemova, na cem sem se s nim domluvil to platilo. Nebyl problem mu dat zalohu dopredu, vse zaridil a dovezl. V nemecku ma dobry kontakty, takze u mnou vybrany motorky (vybral jsem si ji na mobile.de) mi vyjednal slevu 100Eur. Motorku dovezl, udelal TK, zaridil vsechny papiry ktery jsou potreba k prihlaseni. Motorku predvedl, vse vysvetlil.
Jsem rad ze u nas jeste existujou lidi kterym se da verit a stavi svuj byznys na dobre povesti a kvalitni sluzbe zakaznikovi!
Muzete me kontaktovat pres soukromou zpravu pokud chcete vice informaci o koupi motorky pres Boba.
Za sebe ho muzu jen doporucit. Usetril mi dost casu s dovezenim motorky a litacek okolo toho, nemam totiz auto a cas. Sam si neuctuje zadny premrsteny ceny a je to hodne vrelej clovek takze se s nim da na vsem domluvit.
Bobe hodne zdaru v podnikani a nekdy na srazu cau!
schrek napsal:
Hranicar: ja prihlasoval anglicanku ale F800GS z roku 2011 a nemel jsme zadny problemy , nic sem nefotil , jen sme dodal dovozovou STK a predchozi doklady a bylo to
Tak to jsi mel stesti. Me si pekne podali kvuli svetlu. Ale taky jsem to doresil
I pád na hubu je pohyb kupředu
Hranicar napsal:
@jenda13: jj, nebyt vybornych referenci na Boba, nedovolil bych si mu poslat penize predem bez jakehokoliv dokladu - nejake predbezne smlouvy.
Dostal vse prevodem predem a to jsem moto ani nevidel. Ale bez problemu, hlavne diky tomuto foru jsem mu veril.
Jinak se pripojuji ke gratulacim, ted uz jen jezdit...
Jj Bob je v pohodě. Já to měl obráceně, Bob to přivezl, přihlásil,značky dovezl ke mě, složil z vozejku a já to teprve zaplatil. Kdyby byli všichni jak Bob to by bylo krásně (je pravda že už to byla asi 5.motorka a kdyby byla ještě nějaká další bude to zase BOB)
Presne tak, bob je rovnej chlap a takovejch je dneska malo. Bobe, dej si na svuj web odkaz na tohle forum at se reference lip najdou, pokud uz to teda tak nemas. ja to treba nemoh najit.
Díky kluci už stačí až se červenám,jsem rád,že máte z motek radost
To Jenda 13,díky za upozornění nechám dělat new stránky od profi firmy tak to tam dám,zatím mám reference jenom ve zdejší bmw rodině na motorkáře se mě moc nechce bo tam je zvláštní komunita nechodím tam
Dedkoid:ta je vid máš tam luxusní padáky
Upravil Bob dne 15.02.2013 13:42