jinak samozrejme vek muzete obejit tak ze vam to pojisti tata nebo deda, on bude pojistnik vy pojisteny, jinak pokud ma nekde nevyuzitej bonus na nejake motorce co kdysi mel neni problem, jeste lepsi varianta , mit vetsinou dedu kterej ma 100% bonus u Ceske , kterej ti muze v ramci rodiny dat a neprijit o nej a co je dulezity je jednu jestli je to auto , motorka nebo privesnej vozejk u tehle akce neplati ze bonusy se prevadeji jen mezi stejnyma skupinama
Upravil schrek dne 27.01.2013 21:15
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Většina pojistitelů převádí bonusy i mezi skupinama. Mají problém jen s převodem bonusů z vozíku na auto nebo z vozíku na motorku.
Levná pojistka se dá obejít tím, že pojistníkem bude táta nebo děda s plnýma bonusama ... Problém je v tom, že když ty způsobíš nějakou škodu bonusy odečtou jemu... A když jsi vzorný opět bonusy zhodnocuješ jemu a tobě "bonusový účet" zůstává stejný...
Jinak bonusy se počítají až od tvé zletilosti. Dříve jsi na smlouvě nemohl být pojistníkem.
Nemá tu někdo zkušenosti (pojistná událost) s Direct? Četl jsem na netu né moc lichotivé recenze. Takže bych asi autora vlákna varoval, mě to odradilo od přechodu k této pojišťovně i když nabízeli super cenu.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mahomaho napsal:
Nemá tu někdo zkušenosti (pojistná událost) s Direct? Četl jsem na netu né moc lichotivé recenze. Takže bych asi autora vlákna varoval, mě to odradilo od přechodu k této pojišťovně i když nabízeli super cenu.
Direct ukončil působení v ČRpřed půl rokem...
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Tak jste mě docala zaskočili, myslel jsem jak to nemám levný.
včera jsem jim zaplatil 1602,-
Za 800 GS, 29 let, motorka od patnácti, bez pojistné události.
Motorka a rodina není kompatibilní, bohužel...
Ať mate nieco i z SK:
1150 gs, r.v.2000, u Kooperativy ako fyz. osoba, uz asi 4tym rokom platim celorocne cca 43 eur / 1075 Kč
bonusy ani vek sme nikdy neriesili, ani jednu stranu to nejak vyrazne nezaujimalo. Ci je to bobre alebo zle newim
Sem tam si to porovnam, zatim som s cenou uzrozumeny koli stokorune zmeny robit nemienim
... tož tak
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
Ať mate nieco i z SK:
1150 gs, r.v.2000, u Kooperativy ako fyz. osoba, uz asi 4tym rokom platim celorocne cca 43 eur / 1075 Kč
bonusy ani vek sme nikdy neriesili,
Zaujimave, ja som mal v Koop poistene auta bezškodovo už 10rokov + havarijne 6rokov a dali mi na moto 64,-ojro čo si myslim, že je pomerne dosť aj ked to uživam max 7 mesiacov.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
vlk napsal:
Ať mate nieco i z SK:
bonusy ani vek sme nikdy neriesili, ani jednu stranu to nejak vyrazne nezaujimalo. Ci je to bobre alebo zle newim
Sem tam si to porovnam, zatim som s cenou uzrozumeny koli stokorune zmeny robit nemienim
... tož tak
Tož podľa mňa dobrá cena, je platím za 800 aj 1100 po 59 eur. Alianz...
mahomaho napsal:
Funkčnost pro živé smlouvy zaniklé pojišťovny Direct zajišťuje pojišťovna UNIQA
hugitka přiložený následující obrázek:
vlk napsal:
Ať mate nieco i z SK:
bonusy ani vek sme nikdy neriesili,
Zaujimave, ja som mal v Koop poistene auta bezškodovo už 10rokov + havarijne 6rokov a dali mi na moto 64,-ojro čo si myslim, že je pomerne dosť aj ked to uživam max 7 mesiacov.
hm to zaujimave je auto mam u nich poistene tiez cca taku istu dobu aj bezskodovo ako Ty ale havarijku nie a napriek tomu mas sumu 64 ojro
vidim to tak ze kto neskusa a nehandrkuje sa s nimi ako na jarmaku pri kupe zeleniny tak dostane cenu aku mu navrhnu a bud im to vide alebo su oxotny pristupit na Tvoj navrh ceny v zmysle ze tam mi to poistia za tolkoto tak to xcem aj u Vas - a bud to prijmu alebo poslu kadelachsie
... Kazdopadne som presvedceny ze tu nie je rovnaky meter a aj rozny poistovatelia maju rozne moznosti poskytnutia zliav
vlk napsal:
Ať mate nieco i z SK:
... tož tak
Tož podľa mňa dobrá cena, je platím za 800 aj 1100 po 59 eur. Alianz...
podla mojich porovnavani cien su to u Alianzu primerane ba velmi dobre ceny
ale berme to z pohladu fyz. osoby - bezny smrtelnik
A zo skusenosti z mojho okolia mi vychadza ze v pripade poistnej udalosti je priebeh, celkove vybavenie a spokojnost vyssia u Alianzu ako Kooperativy
Ja som zatim xvalabohu udalost neriesil (klop klop na drevo) mozna by som zmenil nazor/poistovnu a ano do prvych dveri by som siel Alianz
hugitka napsal:
Základní problém bude ve tvém věku a "vyjetých" bonusech. Mladší ročníky jsou pro všechny pojišťovny riziko! Nejlevnější pojištění mají dědulové s autem starším 10 let a bydlící na vesnici...
Mě je 25, motorka je 2005, bydlím na vesnici a ročně platím 850 Kč. xHackerM je věkem stejný, dakarka je 2001 a i s havárkou jsem mu uzavírala smlouvu za 3600 Kč.
Pokud nechceš dávat značky do depozita existuje sezónní pojistka... Ale to už jsem tu psala několikrát.
Tak to je hodně luxusní cena, já platil u CPP nějakých 2189 a to mi bylo taky 25 a motorka byla 2004. Ted řeším novou pojistku na novou mašinu a taky řeším co vybrat.
Mě je 26 a spočítali mi GSko 650 na cca 3900 Kč u ČSOB. Je mi 26 a předtím jsem na sebe měl jen auto (takže bonus na motorku u nich je 0). Jelikož za auto u nich platím 2900, tak mi to přišlo sakra dost. Tak se to napsalo na taťku co má motorku na sebe už dýl a mám to za 1410 Kč. Jsme riziková skupina my mladý no
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
myslim si ze u povka jako malokde se vyplaci vyjednavat.
Je mi sice uz 31 (asi mene rizikova sk) ale zas Prazak, moto loni 1.rokem, platba 1x za rok a plneni do 35mil na 650 za 1900.
Bonusy z auta mi prevest nechteli ale stejne jsem mel jen 6 let
Kazdej makler co to uzavira ma za smlouvu prachy a jeste jejich kancl na tom vydelava tak jsem na moto ukecal jeste 25% slevu.
Na auto 20% to mam rv06 1.8, 84kw za 3900
vse koop ale jsem rad protoze prvnim rokem auto jsem platil 6800.
mám 26 let, 1200 GSA, pojištění u Allrisk za 1059,-/12 měsíců. Jsou to makléři, takže každej rok to mám jinde. Začal jsem u Triglavu, přes Koopku a teď Alianz
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
mám 26 let, 1200 GSA, pojištění u Allrisk za 1059,-/12 měsíců. Jsou to makléři, takže každej rok to mám jinde. Začal jsem u Triglavu, přes Koopku a teď Alianz
nechapu, usetris par stovek..ale pockej pak na den, kdy by meli platit oni tobe...
Stewe napsal:
nechapu, usetris par stovek..ale pockej pak na den, kdy by meli platit oni tobe...
No jo, ale z POV Tobě přece nikdy platit nebudou...to je na škodu způsobenou druhým osobám